Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Nicolas έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΤΟΤΕ ΤΟ 2008 ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ.ΕΥΧΗΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ

Evangelia έγραψε:Γιάννη εισιτήρια έχει ή κινδυνεύω να μην βρω;;

Giannis έγραψε:Evangelia έγραψε:Γιάννη εισιτήρια έχει ή κινδυνεύω να μην βρω;;
Νομιζω εχουν, αλλα παρε ενα τηλ για επιβεβαιωση στα Metropolis!

Evangelia έγραψε:Giannis έγραψε:Evangelia έγραψε:Γιάννη εισιτήρια έχει ή κινδυνεύω να μην βρω;;
Νομιζω εχουν, αλλα παρε ενα τηλ για επιβεβαιωση στα Metropolis!
μήπως έχεις το τηλέφωνο;
αν παω στα metropolis στην Ομόνοια κ ρωτήσω για την Θεσσαλονίκη θα είναι πολύ άκυρο??

Koke έγραψε:Nicolas έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΤΟΤΕ ΤΟ 2008 ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ.ΕΥΧΗΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ
Όντως σε εκείνη τη συναυλία είχε γίνει χαμός,όμως εγώ από ηλιθιότητά μου δεν κάτάφερα να ανέβω Θεσ/νίκη τότε.Κάτι φίλοι μου που είχαν πάει δεν είχαν πάρει πιο πρίν εισητήρια γιατί νόμιζαν ότι θα βρούν έξω από το θέατρο Γης,αλλά τελικά έγινε sold out.Τελικά,όταν ο ελεγκτής είπε σε όλους να σηκώσουν ψηλά το εισητήριο (όσοι είχαν),αυτοί σήκωσαν κάτι χαρτιά που κρατούσαν,προφανώς ο ελεγκτής δεν το παρατήρησε και τους άφησαν να περάσουν!3 Σεπτεμβρίου ήταν εκείνη η συναυλία,το θυμάμαι γιατί λίγες μέρες πριν ήμουν Θεσ/νίκη,αλλά κυρίως για τη στεναχώρια που είχα επειδή έχασα τη συναυλία.Όχι και πολύ ωραίες αναμνήσεις,η αλήθεια είναι.

Nicolas έγραψε:Koke έγραψε:Nicolas έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΤΟΤΕ ΤΟ 2008 ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ.ΕΥΧΗΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ
Όντως σε εκείνη τη συναυλία είχε γίνει χαμός,όμως εγώ από ηλιθιότητά μου δεν κάτάφερα να ανέβω Θεσ/νίκη τότε.Κάτι φίλοι μου που είχαν πάει δεν είχαν πάρει πιο πρίν εισητήρια γιατί νόμιζαν ότι θα βρούν έξω από το θέατρο Γης,αλλά τελικά έγινε sold out.Τελικά,όταν ο ελεγκτής είπε σε όλους να σηκώσουν ψηλά το εισητήριο (όσοι είχαν),αυτοί σήκωσαν κάτι χαρτιά που κρατούσαν,προφανώς ο ελεγκτής δεν το παρατήρησε και τους άφησαν να περάσουν!3 Σεπτεμβρίου ήταν εκείνη η συναυλία,το θυμάμαι γιατί λίγες μέρες πριν ήμουν Θεσ/νίκη,αλλά κυρίως για τη στεναχώρια που είχα επειδή έχασα τη συναυλία.Όχι και πολύ ωραίες αναμνήσεις,η αλήθεια είναι.
ΧΑΧΑΧΑ..ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ.ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ?

Apostolos έγραψε:Όπως έχουμε πει και πιο πάνω η ώρα συνάντησης θα ανακοινωθεί σύντομα. Και για το Θεό, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!

Teo7Paparizou έγραψε:Apostolos έγραψε:Όπως έχουμε πει και πιο πάνω η ώρα συνάντησης θα ανακοινωθεί σύντομα.
Και για το Θεό, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!
χαχαχα....Mr. President επέβαλε την τάξη...!!!αν και σε καταλαβαίνω.....πόσες φορές το εχεις πει αυτο με τους ελληνικούς χαρακτήρες...εγω στην θεση σου θα είχα απιβδήσει...!!!

Apostolos έγραψε:Teo7Paparizou έγραψε:Apostolos έγραψε:Όπως έχουμε πει και πιο πάνω η ώρα συνάντησης θα ανακοινωθεί σύντομα.
Και για το Θεό, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!
χαχαχα....Mr. President επέβαλε την τάξη...!!!αν και σε καταλαβαίνω.....πόσες φορές το εχεις πει αυτο με τους ελληνικούς χαρακτήρες...εγω στην θεση σου θα είχα απιβδήσει...!!!
Μα έχω απηυδήσει!

paparizikos05 έγραψε:Και ναι συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 14,00 - 16,00.
Θα είναι στο εμπορικό κέντρο Alpha Odeon.
Καταλαβαίνεται τι χαμός έχει να γίνει, είναι που είναι καθημερινές γεμάτο από κόσμο...
Και μάλιστα θα κάτσουν στο κέντρο!!!!!
Χ Α Μ Ο Σ !!!!!!!!!!!!

Pipi έγραψε:paparizikos05 έγραψε:Και ναι συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 14,00 - 16,00.
Θα είναι στο εμπορικό κέντρο Alpha Odeon.
Καταλαβαίνεται τι χαμός έχει να γίνει, είναι που είναι καθημερινές γεμάτο από κόσμο...
Και μάλιστα θα κάτσουν στο κέντρο!!!!!
Χ Α Μ Ο Σ !!!!!!!!!!!!
Ποια μερα θα γινει η συνεντευξη?

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες