Επιστροφή στο Summer Tour 2012

AlexPz έγραψε:nikos1997 έγραψε:AlexPz έγραψε:Η δημοφιλής ποπ σταρ Έλενα Παπαρίζου που έχει εμφανιστεί πάντοτε με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα
![]()
![]()
Αυτό το αστειάκι να τελειώνει κάποτε. Μια χαρά επιτυχία έκανε το '10.

AlexPz έγραψε:Αυτό το αστειάκι να τελειώνει κάποτε. Μια χαρά επιτυχία έκανε το '10.
Konstantinos έγραψε:Τι εμμονή είναι αυτή με την Πατρα?? Και η συναυλία που μαγνητοσκοπήθηκε από την Πάτρα ήταν.. Γιατί κάποιος διαδίδει ότι δεν είχε πολύ κόσμο?

nikos1997 έγραψε:AlexPz έγραψε:Αυτό το αστειάκι να τελειώνει κάποτε. Μια χαρά επιτυχία έκανε το '10.Konstantinos έγραψε:Τι εμμονή είναι αυτή με την Πατρα?? Και η συναυλία που μαγνητοσκοπήθηκε από την Πάτρα ήταν.. Γιατί κάποιος διαδίδει ότι δεν είχε πολύ κόσμο?
Συγγνώμη αλλά δεν είμαι κάποιος, έχω και όνομα.....
Και ούτε αστειάκια κάνω και ούτε διαδίδω ψέματα..![]()
...Εγώ λέω αυτό που είδα με τα μάτια μου γιατί είχα πάει σε κείνη την συναυλία στην Πάτρα (τι δλδ να λέω..????πως ήταν γεμάτο το στάδιο την στιγμή που είχε πολύ λίγο κόσμο..??? )...Αλλά και να μην είχα πάει, φαίνεται και από τη μαγνητοσκόπηση του alpha....Και δεν φταίω εγώ που δεν είχε κόσμο (6.000 δεν ήταν με την καμία μα με την καμία...
)..Δεν ευθύνομαι εγώ γι'αυτό..
.Όποιος θέλει με πιστεύει, όποιος θέλει όχι...Δεν είναι κακό να λέμε την αλήθεια...
![]()
Και κλείνοντας, να διευκρινίσω πως δεν μίλησα για την επιτυχία ολόκληρου του τουρ αλλά για την συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα.....Και καλό είναι να παραδεχόμαστε τα πάντα...Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι φαν της Έλενας να θεωρώ τα πάντα επιτυχημένα , αντιθέτως πρέπει να παραδεχόμαστε και να αποδεχόμαστε τα πάντα...
Και καλύτερα ας το κλείσουμε εδώ το θέμα...

Ifigenia έγραψε:Πολύ club βλέπω... Δεν είναι και κανένα μέρος κοντά μου, δεν ξέρουμε και ημερομηνίες οπότε και επίσημα πλέον R.I.K. summer tour 2012 για μένα.

Antonia έγραψε:Ο,τι ξέρεις ξέρουμε!!!! Ο Τόλης είχε πει πως ακούγεται έντονα το Ρέθυμνο. Δεν ανακοινώθηκαν ακόμα όλες οι συναυλίες. Υπομονή!!!:)

toni97 έγραψε:Antonia έγραψε:Ο,τι ξέρεις ξέρουμε!!!! Ο Τόλης είχε πει πως ακούγεται έντονα το Ρέθυμνο. Δεν ανακοινώθηκαν ακόμα όλες οι συναυλίες. Υπομονή!!!:)
πφφ...ειμαι ετοιμος να σκασω....

Sotiris έγραψε:toni97 έγραψε:Antonia έγραψε:Ο,τι ξέρεις ξέρουμε!!!! Ο Τόλης είχε πει πως ακούγεται έντονα το Ρέθυμνο. Δεν ανακοινώθηκαν ακόμα όλες οι συναυλίες. Υπομονή!!!:)
Θες να ρωτήσω αν θα έρθει στο Ρέθυμνο για να ηρεμήσεις;![]()

toni97 έγραψε:Sotiris έγραψε:toni97 έγραψε:Antonia έγραψε:Ο,τι ξέρεις ξέρουμε!!!! Ο Τόλης είχε πει πως ακούγεται έντονα το Ρέθυμνο. Δεν ανακοινώθηκαν ακόμα όλες οι συναυλίες. Υπομονή!!!:)
ποιον να ρωτησεις;;;

Antonia έγραψε:Μπορεί να μην κάνει και στο Ρέθυμνο σε club:P

Sotiris έγραψε:toni97 έγραψε:Sotiris έγραψε:toni97 έγραψε:Antonia έγραψε:Ο,τι ξέρεις ξέρουμε!!!! Ο Τόλης είχε πει πως ακούγεται έντονα το Ρέθυμνο. Δεν ανακοινώθηκαν ακόμα όλες οι συναυλίες. Υπομονή!!!:)
ποιον να ρωτησεις;;;
Πρώτον και κύριον στο "Room", το μεγαλύτερο club του Ρεθύμνου.

Antonia έγραψε:Πριν λίγο έμαθα ότι είχε κλειστεί ημερομηνία για Αρχαία Ολυμπία -μέσα Αυγούστου μου είπαν- και τελικά ακυρώθηκε. Απλά το αναφέρω, ίσως και να θέλω να πω σε κάποιον τον πόνο μου!![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες