Summer Tour 2012

Επιστροφή στο Summer Tour 2012

Έλενα Παπαρίζου & Μέλισσες, Live σε Ελλάδα & Κύπρο!

Re: Summer Tour 2012

Δημοσίευσηαπό Harris » 11 Ιούλ 2012 19:44

Admin έγραψε:
Harris έγραψε:
Giannis έγραψε:O Χατζηγιάννης δεν έχει ledwall κ τέτοια καταρχήν.

Πέρυσι είχε. Φέτος δεν ξέρω, δεν πήγα ακόμη.

Ούτε εμείς θα έχουμε φέτος. Τώρα αν βάλουν σε καμιά Αθήνα μόνο κτλ. δεν ξέρω.

Αυτό για μένα είναι το λιγότερο. Ας είναι η Έλενα πάνω να χορεύει, να κάνει ωραία συνεργασία με τις Μέλισσες και δε με νοιάζουν τα ledwalls. Όχι ότι με χαλάνε φυσικά.

Θα περίμενα ωστόσο κάτι σε οθόνες για να μπορεί να πει και το All The Time, κάτι σε στιλ Madonna & 4 minutes, στο "Sticky & Sweet Tour". Βαρέστε με το ξέρω, αλλά το είπα χαχαχαχ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Harris
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 11 Ιούλ 2012 19:51

Δεν είναι βαρέστε με, απλά είδαμε και το Ledwall στην Πύλη πόσο δουλεμένο ήταν. Προσωπικά είχα ζαλιστεί, πιστεύω δε, ότι είχε ικανότητες υπνωτισμού! Σε συνδυασμό με τον Πάριο, σε έριχνε σε κώμα!

Και επειδή και να 'χανε, άντε σε ένα τραγούδι να το αξιοποιούσαν, ας πάει από 'κει που 'ρθε...
Άντε να το νοικιάσεις, άντε να το συναρμολογείς, άντε να το μεταφέρεις... Δεν μπορώ, δεν βγαίνω!
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό billkeram » 11 Ιούλ 2012 19:52

Mπορουν αντ'αυτου να βαλουν εναν προτζεκτορα :lol:
I JUST want to party all the time!!!!All i want is that...
Άβαταρ μέλους
billkeram
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Baby it's over

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 11 Ιούλ 2012 19:53

Ένα iPad!
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Harris » 11 Ιούλ 2012 19:59

Admin έγραψε:Δεν είναι βαρέστε με, απλά είδαμε και το Ledwall στην Πύλη πόσο δουλεμένο ήταν. Προσωπικά είχα ζαλιστεί, πιστεύω δε, ότι είχε ικανότητες υπνωτισμού! Σε συνδυασμό με τον Πάριο, σε έριχνε σε κώμα!

Και επειδή και να 'χανε, άντε σε ένα τραγούδι να το αξιοποιούσαν, ας πάει από 'κει που 'ρθε...
Άντε να το νοικιάσεις, άντε να το συναρμολογείς, άντε να το μεταφέρεις... Δεν μπορώ, δεν βγαίνω!

Μη μου θυμίζεις την Πύλη γιατί συγχίζομαι... ολόκληρο ταξίδι έκανα... και... :isixtir:

Οπότε πάει και το "All the Time"! Θα μου πεις μεγάλες αξιώσεις είχα. :whatever:
Άβαταρ μέλους
Harris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 11 Ιούλ 2012 20:03

Καθόλου μεγάλες για το All The Time, απλά κόλλησες και αυτό το "Sticky & Sweet Tour" και το... :vent:

Πατήστε Ελλάδα!
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Harris » 11 Ιούλ 2012 20:09

Admin έγραψε:Καθόλου μεγάλες για το All The Time, απλά κόλλησες και αυτό το "Sticky & Sweet Tour" και το... :vent:

Πατήστε Ελλάδα!

E κι εσύ ένα παράδειγμα έδωσα. Δεν έχω κάτι σε εγχώριο προϊόν! :vent:
Άβαταρ μέλους
Harris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 11 Ιούλ 2012 20:13

Από το εγχώριο στο #1 παγκόσμια, διακρίνω μια μικρή απόσταση! :oops:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Labros » 11 Ιούλ 2012 20:14

Ό,τι και να λέτε εγώ λυπάμαι που θα πάει σε club, μόνο και μόνο γιατί πριν ένα μήνα χαιρόμαστε που " θα κάνει κανονικές συναυλίες και όχι εμφανίσεις σε club όπως κάνουν όλοι". Όπως και να 'χει θα δούμε, εύχομαι τουλάχιστον να τη δούμε να χορεύει όπως παλιά και να "ξεθάβει" τραγούδια από παλιότερους δίσκους.
Όσο για τη μείωση του budget, λέτε αντί για τους μουσικούς της να έχει τις Μέλισσες; :vent:
Άβαταρ μέλους
Labros
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Baby It's Over

Δημοσίευσηαπό Harris » 11 Ιούλ 2012 20:21

Labros έγραψε:Ό,τι και να λέτε εγώ λυπάμαι που θα πάει σε club, μόνο και μόνο γιατί πριν ένα μήνα χαιρόμαστε που " θα κάνει κανονικές συναυλίες και όχι εμφανίσεις σε club όπως κάνουν όλοι". Όπως και να 'χει θα δούμε, εύχομαι τουλάχιστον να τη δούμε να χορεύει όπως παλιά και να "ξεθάβει" τραγούδια από παλιότερους δίσκους.
Όσο για τη μείωση του budget, λέτε αντί για τους μουσικούς της να έχει τις Μέλισσες; :vent:

Aυτό μου το 'πε κι ένας φίλος μου! :wtf:
Άβαταρ μέλους
Harris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Labros » 11 Ιούλ 2012 20:26

Harris έγραψε:
Labros έγραψε:Ό,τι και να λέτε εγώ λυπάμαι που θα πάει σε club, μόνο και μόνο γιατί πριν ένα μήνα χαιρόμαστε που " θα κάνει κανονικές συναυλίες και όχι εμφανίσεις σε club όπως κάνουν όλοι". Όπως και να 'χει θα δούμε, εύχομαι τουλάχιστον να τη δούμε να χορεύει όπως παλιά και να "ξεθάβει" τραγούδια από παλιότερους δίσκους.

Aυτό μου το 'πε κι ένας φίλος μου! :wtf:
Σαν υπόθεση ή σαν είδηση; :think: Πάντως δε νομίζω πως είναι απίθανο, ειδικά αν σκεφτείς τις εμφανίσεις τους στο Golden Hall, στο Red Bull Soundclash και στο "Βράδυ"...
Άβαταρ μέλους
Labros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Harris » 11 Ιούλ 2012 20:32

Σαν υπόθεση.

Δεν είναι το ίδιο. Σιγά μην κουβαλούσε ολόκληρη ορχήστρα για αυτές τις εμφανίσεις. Άσε που και το '10 είχε τους δικούς της μουσικούς και μόνο όταν συνευρέθηκε στη σκηνή με τους Ονιράμα είχε τους μουσικούς των Ονιράμα.
Άβαταρ μέλους
Harris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Labros » 11 Ιούλ 2012 20:37

Ναι, αλλά τώρα μιλάμε για περικοπές και επιπλέον έχει ήδη ετοιμάσει ορισμένα τραγούδια μαζί τους για τις προαναφερθέντες εμφανίσεις.
Άβαταρ μέλους
Labros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 11 Ιούλ 2012 20:49

Φυσικά και χαιρόμασταν και χαιρόμαστε ακόμη καθώς θα κάνει κανονικές συναυλίες. Το ότι μερικές από αυτές θα γίνουν σε club, προφανώς στις περιοχές που δεν θα είναι σε γήπεδο τα ζύγισαν και δεν τους έβγαινε.

Και μην παρεξηγείτε αυτά που λέω. Με την έννοια εμφανίσεις σε club για τους υπόλοιπους εννοώ την μισή ώρα - σπαστή - που βγαίνουν και λένε 5 τραγούδια από 3 φορές τα περισσότερα. Αυτά ισχύουν αν δεν τα ξέρετε. Αν η Έλενα στα club που θα πάει, παρουσιάσει ένα κανονικό πρόγραμμα συναυλίας, που γίνεται ακριβώς η σύγκριση;
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Harris » 11 Ιούλ 2012 20:57

Labros έγραψε:Ναι, αλλά τώρα μιλάμε για περικοπές και επιπλέον έχει ήδη ετοιμάσει ορισμένα τραγούδια μαζί τους για τις προαναφερθέντες εμφανίσεις.

Δεν έχει να κάνει. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αν όχι τότε απλά θα κάνει ό,τι και με τους Ονιράμα. Στην κοινή τους εμφάνιση θα χρησιμοποιήσει τις Μέλισσες, θα αποχωρήσουν και θα ξανανέβουν οι δικοί της. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν πιστεύω πάντως ότι αυτό έχει κάποια υπόσταση, γιατί οι Μέλισσες δεν είναι μόνο μουσικοί.
Άβαταρ μέλους
Harris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό vasouladim » 11 Ιούλ 2012 21:17

Admin έγραψε:

Φυσικά και χαιρόμασταν και χαιρόμαστε ακόμη καθώς θα κάνει κανονικές συναυλίες. Το ότι μερικές από αυτές θα γίνουν σε club, προφανώς στις περιοχές που δεν θα είναι σε γήπεδο τα ζύγισαν και δεν τους έβγαινε.

Και μην παρεξηγείτε αυτά που λέω. Με την έννοια εμφανίσεις σε club για τους υπόλοιπους εννοώ την μισή ώρα - σπαστή - που βγαίνουν και λένε 5 τραγούδια από 3 φορές τα περισσότερα. Αυτά ισχύουν αν δεν τα ξέρετε. Αν η Έλενα στα club που θα πάει, παρουσιάσει ένα κανονικό πρόγραμμα συναυλίας, που γίνεται ακριβώς η σύγκριση;

εμενα αυτο που με χαλαει με τα club ειναι -κατα τη γνωμη μου- το γεγονος οτι δεν θα μπορουν γαι παραδειγμα μικροτερα ηλικιας παιδια να πανε (οπως εγω) αλλα οκ απο τη στιγμη που δεν κανειολες τις εμφανισεις της σε club θα εχω κι εγω και αλλα παιδια την ευκαρια να τη δουμε σε συναυλιακο χώρο!!
'υπάρχει λόγος θέλω να 'ρθεις έστω για λίγο'
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vasouladim
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα
Αγαπημένο τραγούδι: υπαρχει λογος

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 11 Ιούλ 2012 21:23

Δεν ξέρουμε τι θα ισχύει όμως με τις εμφανίσεις στα club από άποψη ηλικίας. Θα τ ο δούμε ανά περιοχή αυτό λογικά.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Labros » 11 Ιούλ 2012 21:37

Admin έγραψε:

Οι νέοι καλλιτέχνες είναι λογικό να επιλέγουν μικρότερους χώρους και μικρότερης διάρκειας εμφανίσεις. Όμως η Έλενα με το να πηγαίνει σε club είναι σα να επιβεβαιώνει όσους -άδικα- μιλούν για κατρακύλα - γιατί αυτοί θα σταθούν στο χώρο και όχι στο πρόγραμμα.

Spoiler:
Μόλις συνειδητοποίησα ότι οι περισσότερες δημοσιεύσεις μου εδώ είναι αρνητικές :doin:
Άβαταρ μέλους
Labros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 11 Ιούλ 2012 21:45

Ενώ αν πήγαινε σε άδεια στάδια θα ήταν μεγάλη επιτυχία! Το Tour του '10 είχε πολύ λιγότερο κόσμο απ' του '08 και πολλοί όπως ξαναείπα δεν πλήρωσαν καν τις συναυλίες! Σκέψου τι θα γινόταν το '12 και βάλε και την δισκογραφία της Έλενας απ' το '10 μέχρι τώρα που θα έκανε την διαφορά για να πάει να δώσει ξανά τα λεφτά του ο κόσμος! Βασικά μην σκέφτεσαι. Εσύ θες να δεις την Έλενα σωστά; Το που θα τη δεις και για να μπορέσεις να την δεις είναι θέμα της παραγωγής. Ε φαντάζομαι η πρώτη τους επιλογή δεν ήταν να πάνε σε club, μένει να το φανταστούν όλοι για να δουν πως κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Εδώ εσύ που δεν μιλάς για κατρακύλα Λάμπρο, από την αρχή στο χώρο στάθηκες! Φαντάσου αυτοί και αν θα σταθούν!

Spoiler:
Βεβαίως και θα είναι αρνητικές, και των περισσοτέρων μη σου πω. Με λίγο ρεαλισμό όμως και εκτίμηση της κατάστασης ίσως να είχατε και δίκιο! ;)
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό PanosHP » 11 Ιούλ 2012 21:49

Admin έγραψε:Ενώ αν πήγαινε σε άδεια στάδια θα ήταν μεγάλη επιτυχία! Το Tour του '10 είχε πολύ λιγότερο κόσμο απ' του '08 και πολλοί όπως ξαναείπα δεν πλήρωσαν καν τις συναυλίες! Σκέψου τι θα γινόταν το '12 και βάλε και την δισκογραφία της Έλενας απ' το '10 μέχρι τώρα που θα έκανε την διαφορά για να πάει να δώσει ξανά τα λεφτά του ο κόσμος! Βασικά μην σκέφτεσαι. Εσύ θες να δεις την Έλενα σωστά; Το που θα τη δεις και για να μπορέσεις να την δεις είναι θέμα της παραγωγής. Ε φαντάζομαι η πρώτη τους επιλογή δεν ήταν να πάνε σε club, μένει να το φανταστούν όλοι για να δουν πως κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Εδώ εσύ που δεν μιλάς για κατρακύλα Λάμπρο, από την αρχή στο χώρο στάθηκες! Φαντάσου αυτοί και αν θα σταθούν!

Spoiler:
Βεβαίως και θα είναι αρνητικές, και των περισσοτέρων μη σου πω. Με λίγο ρεαλισμό όμως και εκτίμηση της κατάστασης ίσως να είχατε και δίκιο! ;)

εγω νομιζα οτι του 10 ηταν πιο πετυχημενο σε σχεση με τον κοσμο παρα του 08... :crying:
Άβαταρ μέλους
PanosHP
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Έτσι κι έτσι

Δημοσίευσηαπό vasouladim » 11 Ιούλ 2012 22:21

panospower13 έγραψε:
Admin έγραψε:Ενώ αν πήγαινε σε άδεια στάδια θα ήταν μεγάλη επιτυχία! Το Tour του '10 είχε πολύ λιγότερο κόσμο απ' του '08 και πολλοί όπως ξαναείπα δεν πλήρωσαν καν τις συναυλίες! Σκέψου τι θα γινόταν το '12 και βάλε και την δισκογραφία της Έλενας απ' το '10 μέχρι τώρα που θα έκανε την διαφορά για να πάει να δώσει ξανά τα λεφτά του ο κόσμος! Βασικά μην σκέφτεσαι. Εσύ θες να δεις την Έλενα σωστά; Το που θα τη δεις και για να μπορέσεις να την δεις είναι θέμα της παραγωγής. Ε φαντάζομαι η πρώτη τους επιλογή δεν ήταν να πάνε σε club, μένει να το φανταστούν όλοι για να δουν πως κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Spoiler:

εγω νομιζα οτι του 10 ηταν πιο πετυχημενο σε σχεση με τον κοσμο παρα του 08... :crying:

εγω πιστευω οτι για τα δεδομενα καθε χρονιας οι συναυλιες ηταν επιτυχημενες και φετος που εχουν γινει και εχουν γινει στην Ελλαδα παλι για τα σημερινα δεδομενα επιτυχημενες θα ειναι οι εμφανισεις!!!
'υπάρχει λόγος θέλω να 'ρθεις έστω για λίγο'
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vasouladim
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα
Αγαπημένο τραγούδι: υπαρχει λογος

Δημοσίευσηαπό Harris » 11 Ιούλ 2012 22:27

Admin έγραψε:και βάλε και την δισκογραφία της Έλενας απ' το '10 μέχρι τώρα που θα έκανε την διαφορά για να πάει να δώσει ξανά τα λεφτά του ο κόσμος!

Και ποιος φταίει για αυτό; Ο κόσμος; Ας μην έκανε τουρ! Τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
Harris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 11 Ιούλ 2012 22:39

Harris έγραψε:
Admin έγραψε:και βάλε και την δισκογραφία της Έλενας απ' το '10 μέχρι τώρα που θα έκανε την διαφορά για να πάει να δώσει ξανά τα λεφτά του ο κόσμος!

Και ποιος φταίει για αυτό; Ο κόσμος; Ας μην έκανε τουρ! Τέλος πάντων.

Δεν είπα ότι αν είχε δίσκο θα ήταν σε στάδιο! Το ότι θα έβγαζε δίσκο δεν θα έβαζε παραπάνω λεφτά στις τσέπες του κόσμου να πάνε να την δουν. Δεν ξέρω αν παρατηρείτε πόσοι είμαστε εδώ μέσα, πόσα άτομα χωράει ένα γήπεδο και πόσοι από τους γύρω σας θα τρέξουν να πάνε. Λέω ότι και με αυτή την παράμετρο, το Tour προσαρμόστηκε στο σήμερα.

Προσωπικά όταν πάω να δω την Έλενα πάω για να περάσω αρχικά καλά. Αφήνω την γκρίνια για μετά. Εσείς αρχίσατε από τώρα. Ε μπράβο.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Giannis » 11 Ιούλ 2012 22:49

Και στη βουλγαρία πέρσυ σε club είχε εμφανιστεί, αλλά είχε κάνει ολόκληρο πρόγραμμα. και μη μου συγκρίνετε τις εμφανίσεις των μικρών ονομάτων σε clubs, με μια εμφάνιση της Έλενας.
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Panagiotis » 12 Ιούλ 2012 01:14

Labros έγραψε:Ναι, αλλά τώρα μιλάμε για περικοπές και επιπλέον έχει ήδη ετοιμάσει ορισμένα τραγούδια μαζί τους για τις προαναφερθέντες εμφανίσεις.

-θεισες... προαναφερθείσες...

#obsessed-with-grammar
Άβαταρ μέλους
Panagiotis
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Πόρτα για τον Ουρανό

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες