Επιστροφή στο Summer Tour 2010

AlexisTomorrow έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ?????

Pipi έγραψε:Αυτο το Θεατρο Πετρας στο λαιμο μου καθεται! Ελπιζω να κανουν λαθος!

AlexisTomorrow έγραψε:ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ???? Ε..ΤΕΛΟΣ.... ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑ ΜΑΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑ..... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ.....ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ......ΔΗΛΑΔΗ...

evangelia7chalk έγραψε:Pipi έγραψε:Αυτο το Θεατρο Πετρας στο λαιμο μου καθεται! Ελπιζω να κανουν λαθος!
Γιατί?????

Giannis έγραψε:Ε αυτη που ηταν στην εταιρια της εβαλε να τραγουδησει

lpharis έγραψε:Giannis έγραψε:Ε αυτη που ηταν στην εταιρια της εβαλε να τραγουδησει
Εκτός του ότι είναι στην ίδια εταιρεία...Νομίζω είναι και φίλες...![]()

dizzy16 έγραψε:Φίλες του κ..λου!!!

AlexisTomorrow έγραψε:dizzy16 έγραψε:Φίλες του κ..λου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Κ***ΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΑΑΑ...ΟΛΑ ΚΙΟΛΑ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ Η ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ..ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ,....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ...ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pipi έγραψε:evangelia7chalk έγραψε:Pipi έγραψε:Αυτο το Θεατρο Πετρας στο λαιμο μου καθεται! Ελπιζω να κανουν λαθος!
Γιατί?????
Γιατι ειναι μακρια, πανω ψηλα σε ενα λοφο και γυρω γυρω εχει δασος! Και νομιζω πως ειναι καπως μικρο

Apostolos έγραψε:Απ' ότι μου χθες μια γνωστή μου που της το είπε μια γνωστή της, θα έρθει και φέτος στην Καβάλα, όχι όμως στη Χρυσούπολη όπως πρόπερσι, αλλά στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα)!
![]()
Η γνωστή της γνωστής είναι απ' την Τούζλα, γι αυτό και το ξερε. Ελπίζω να ισχύει... Και καλό μήνα!

Pipi έγραψε:Λογικα καπου στα τελη Μαιου!

Mania έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

Giannis έγραψε:Apostolos έγραψε:Απ' ότι μου χθες μια γνωστή μου που της το είπε μια γνωστή της, θα έρθει και φέτος στην Καβάλα, όχι όμως στη Χρυσούπολη όπως πρόπερσι, αλλά στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα)!
![]()
Η γνωστή της γνωστής είναι απ' την Τούζλα, γι αυτό και το ξερε. Ελπίζω να ισχύει... Και καλό μήνα!
![]()
![]()
Ε δε γινεται να λειπει απο τις μεγαλες πολεις

Antonis έγραψε:Giannis έγραψε:Apostolos έγραψε:Απ' ότι μου χθες μια γνωστή μου που της το είπε μια γνωστή της, θα έρθει και φέτος στην Καβάλα, όχι όμως στη Χρυσούπολη όπως πρόπερσι, αλλά στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα)!
![]()
![]()
![]()
Ε δε γινεται να λειπει απο τις μεγαλες πολεις
Γιάννη,πάμε Τούζλα?

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες