Pipi έγραψε:Αν παει Καλαματα,Σαντορινη,Λαμια,Καρδιτσα,Βολο θα παω σιγουρα! Μετα αν με αφησουν (ειμαι και ανηλικο παναθεμα με) θελω να παω Θεσσαλονικη, Σερρες και σε καμια αλλη στα βορεια και φυσικα Αθηνα που θα ξεκινησει το Παρτυ!
Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Pipi έγραψε:Αν παει Καλαματα,Σαντορινη,Λαμια,Καρδιτσα,Βολο θα παω σιγουρα! Μετα αν με αφησουν (ειμαι και ανηλικο παναθεμα με) θελω να παω Θεσσαλονικη, Σερρες και σε καμια αλλη στα βορεια και φυσικα Αθηνα που θα ξεκινησει το Παρτυ!

Sandy έγραψε:Pipi έγραψε:Αν παει Καλαματα,Σαντορινη,Λαμια,Καρδιτσα,Βολο θα παω σιγουρα! Μετα αν με αφησουν (ειμαι και ανηλικο παναθεμα με) θελω να παω Θεσσαλονικη, Σερρες και σε καμια αλλη στα βορεια και φυσικα Αθηνα που θα ξεκινησει το Παρτυ!
![]()
![]()

Sandy έγραψε:Pipi έγραψε:Αν παει Καλαματα,Σαντορινη,Λαμια,Καρδιτσα,Βολο θα παω σιγουρα! Μετα αν με αφησουν (ειμαι και ανηλικο παναθεμα με) θελω να παω Θεσσαλονικη, Σερρες και σε καμια αλλη στα βορεια και φυσικα Αθηνα που θα ξεκινησει το Παρτυ!

maraki91 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ FAN CLUB ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ...![]()
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΛΟΓΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ!!

evangelia7chalk έγραψε:Παιδιά όχι μόνο αυτό. Μια κάρτα διαρκείας για όλες τις συναυλίες θέλουμε!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

somisareg έγραψε:παιδια...σημασια δεν εχει να παμε μονο στις συναυλιες της ελενας αλλα να παμε και στα mad που περσυ ειμασταν ουτε 10 ατομα και αυτα σκορπια και μας ειχαν βγει απο πανω βανδικοι και βισσικοι....πρεπει να παμε οργανομενα στα mad να δειξουμε τι fan-club εχουμε....

Giannis έγραψε:Εννοειται πως φετος θα παμε οργανωμεναΣιγα σιγα θα ξεκινησουμε να το κανονιζουμε, μην ανησυχειτε, ολα θα ειναι οκ φετος
![]()

Giannis έγραψε:Εννοειται πως φετος θα παμε οργανωμεναΣιγα σιγα θα ξεκινησουμε να το κανονιζουμε, μην ανησυχειτε, ολα θα ειναι οκ φετος
![]()

Koke έγραψε:Αυτή η οργανωμένη μετακίνηση θα αφορά μόνο τα mad awards ή ενδεχομένως και τη συναυλία της Αθήνας;Ανεξάρτητα από αυτό στις συναυλίες τα παιδιά του club συγκεντρώνεστε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο;Το ρωτάω γιατί λογικά θα έρθω μόνος μου και θα ήθελα ως μέλος του club να είμαι μαζί με τα άλλα μέλη .Πάντως και για τις συναυλίες(ιδιαίτερα αυτές στις μεγάλες πόλεις)θα ήταν πρακτικό νομίζω να γινόταν οργανομένες μετακινήσεις,αν και θα ήθελα αν γίνεται να διευκρινιστεί τι ακριβώς μπορεί να γίνει σχετικά με αυτό.

Giannis έγραψε:Koke έγραψε:Αυτή η οργανωμένη μετακίνηση θα αφορά μόνο τα mad awards ή ενδεχομένως και τη συναυλία της Αθήνας;Ανεξάρτητα από αυτό στις συναυλίες τα παιδιά του club συγκεντρώνεστε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο;Το ρωτάω γιατί λογικά θα έρθω μόνος μου και θα ήθελα ως μέλος του club να είμαι μαζί με τα άλλα μέλη .Πάντως και για τις συναυλίες(ιδιαίτερα αυτές στις μεγάλες πόλεις)θα ήταν πρακτικό νομίζω να γινόταν οργανομένες μετακινήσεις,αν και θα ήθελα αν γίνεται να διευκρινιστεί τι ακριβώς μπορεί να γίνει σχετικά με αυτό.
Για μετακινήσεις, δηλαδή για λεοφωρεία κτλ νομίζω είναι κάπως δύσκολο να κανονίσουμε κάτι..![]()
Στη συναυλια στην Αθηνα αλλα και στα mad, θα παμε ως fan clubΑλλα ακομα ειναι νωρις για να ξεκινησουμε να λεμε τοπους συναντησης κτλ

Pipi έγραψε:Λογικα απο 15 μεχρι 25 Ιουνιου πρεπει να εχουν γινει γιατι μετα θα το θελει η Ελενα το Θεατρο για τη συναυλια.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες