Επιστροφή στο Summer Tour 2010

harris έγραψε:Όντως δεν έδειξαν πολλά κομμάτια από τη συναυλία... ειδικά της Έλενας! Ακόμη εμένα δεν κατάφερα να μ' εντοπίσω, μόνο ένα φίλο μου που είχαμε πάει παρέα.
Το βράδυ σήμερα θα πάω Έλεναααααα!![]()

Apostolos έγραψε:Giannis έγραψε:Evangelia έγραψε:εμείς σε είδαμε?
Tι ερωτηση θεε μου...
![]()
![]()
Παιδί μου!
Pipi έγραψε:Τα περισσοτερα "καλα" τα εχω ζησει πριν γινω διαχειριστρια οποτε καταλαβαινω απολυτα πως ειναι αυτο το συναισθημα!
Τι είπες;
(βάλε ύφος Πέγκυς από Κωνσταντίνου και Ελένης...)

Demetris έγραψε:παιδια ηταν πολυ ωραια... δυστυχώς με ειδα τελικα! αλλα χαλάλι!

Apostolos έγραψε:Demetris έγραψε:παιδια ηταν πολυ ωραια... δυστυχώς με ειδα τελικα! αλλα χαλάλι!
Δυστυχώς; Στο Twitter παινευόσουν! Ιδού το φίδι το διπρόσωπο!

XRISPIS έγραψε:η μαγνητοσκοπηση της συναυλιας ηταν εξαιρετικη!Αψογη σκηνοθεσια, ηχος , εικονα....η συναυλια δεν συγκρινεται με εκεινη του '08 που ο ήχος και η σκηνοθεσια ηταν σε πολυ κατωτερο επιπεδο ( ειδικα ο ηχος) . Αυτη τη φορα τα λαθη ηταν μηδαμινα και η φωνη της ελενας αυστηρως εκπληκτικη!!!!

sakic έγραψε:XRISPIS έγραψε:η μαγνητοσκοπηση της συναυλιας ηταν εξαιρετικη!Αψογη σκηνοθεσια, ηχος , εικονα....η συναυλια δεν συγκρινεται με εκεινη του '08 που ο ήχος και η σκηνοθεσια ηταν σε πολυ κατωτερο επιπεδο ( ειδικα ο ηχος) . Αυτη τη φορα τα λαθη ηταν μηδαμινα και η φωνη της ελενας αυστηρως εκπληκτικη!!!!
Λογικό να ειναι καλύτερα ολα αφου η τεχνολογία εξελίσσεται με γρηγορους ριθμούς

Apostolos έγραψε:Το "ευχαριστώ" μέχρι το "δυστυχώς με είδα" έχει μια απόσταση σιχαμερή κατσαρίδα.

Demetris έγραψε:Apostolos έγραψε:Το "ευχαριστώ" μέχρι το "δυστυχώς με είδα" έχει μια απόσταση σιχαμερή κατσαρίδα.
Τον ευχαριστω επειδη ειχα καποιες στιγμες στο μυαλο μου που παρακαλουσα να μην τις δείξει? ενταξει? τα εμαθες? και προτιμώ την σιχαμερή σκουληκαντέρα (βλ. twitter) απο την κατσαρίδα

Apostolos έγραψε:Demetris έγραψε:Apostolos έγραψε:Το "ευχαριστώ" μέχρι το "δυστυχώς με είδα" έχει μια απόσταση σιχαμερή κατσαρίδα.
Τον ευχαριστω επειδη ειχα καποιες στιγμες στο μυαλο μου που παρακαλουσα να μην τις δείξει? ενταξει? τα εμαθες? και προτιμώ την σιχαμερή σκουληκαντέρα (βλ. twitter) απο την κατσαρίδα
Μα τι στιγμές ήταν αυτές τέλος πάντων!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης