Επιστροφή στο Summer Tour 2010

kikh18 έγραψε:Εσύ δεν έχεις ανάγκη ρε...summer tour εκανες και εσύ!!!!χαχ

Evangelia έγραψε:Παιδιά θα ήθελα στο επόμενο Summer Tour να πει το Somebody's burning (put the fire out)! Το λατρεύω!

Marina έγραψε:Evangelia έγραψε:Παιδιά θα ήθελα στο επόμενο Summer Tour να πει το Somebody's burning (put the fire out)! Το λατρεύω!
Και το ''Carpe Diem''!

Evangelia έγραψε:Παιδιά θα ήθελα στο επόμενο Summer Tour να πει το Somebody's burning (put the fire out)! Το λατρεύω!

Sotiris έγραψε:Εδώ δεν τέλειωσε αυτό και εσείς κάνετε σχέδια για το επόμενο!![]()
![]()
![]()

Giannis έγραψε:Sotiris έγραψε:Εδώ δεν τέλειωσε αυτό και εσείς κάνετε σχέδια για το επόμενο!![]()
![]()
![]()
Εχουμε και ενα Diogenis ομως, μην το ξεχνας

Marina έγραψε:Evangelia έγραψε:Παιδιά θα ήθελα στο επόμενο Summer Tour να πει το Somebody's burning (put the fire out)! Το λατρεύω!
Και το ''Carpe Diem''!

Giannis έγραψε:Evangelia έγραψε:Παιδιά θα ήθελα στο επόμενο Summer Tour να πει το Somebody's burning (put the fire out)! Το λατρεύω!
Κι εγω θα ηθελα να το πει καποια στιγμη... οπως και το "Voulez Vous"

MatLeo έγραψε:Μακάρι να μαγνητοσκοπηθεί τουλάχιστον η τελευταία της Κύπρου...Αλλά λογικά θα έπρεπε να μαγνητοσκοπηθεί η πρώτη ή η τελευταία. Το 2008 μαγνητοσκοπήθηκε η τελευταία συναυλία της Έλενας και το 2009 η πρώτη της Βίσση. Και οι δύο συναυλίες ήταν στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Νομίζω πως το MAD έχει τη δυνατότητα να <<εισβάλλει>> στο Θέατρο Βράχων γιατί οι περισσότερες μαγνητοσκοπημένες συναυλίες εκεί έχουν προβληθεί από το MAD.

MatLeo έγραψε:Μακάρι να μαγνητοσκοπηθεί τουλάχιστον η τελευταία της Κύπρου...Αλλά λογικά θα έπρεπε να μαγνητοσκοπηθεί η πρώτη ή η τελευταία. Το 2008 μαγνητοσκοπήθηκε η τελευταία συναυλία της Έλενας και το 2009 η πρώτη της Βίσση. Και οι δύο συναυλίες ήταν στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Νομίζω πως το MAD έχει τη δυνατότητα να <<εισβάλλει>> στο Θέατρο Βράχων γιατί οι περισσότερες μαγνητοσκοπημένες συναυλίες εκεί έχουν προβληθεί από το MAD.

lpharis έγραψε:MatLeo έγραψε:Μακάρι να μαγνητοσκοπηθεί τουλάχιστον η τελευταία της Κύπρου...Αλλά λογικά θα έπρεπε να μαγνητοσκοπηθεί η πρώτη ή η τελευταία. Το 2008 μαγνητοσκοπήθηκε η τελευταία συναυλία της Έλενας και το 2009 η πρώτη της Βίσση. Και οι δύο συναυλίες ήταν στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Νομίζω πως το MAD έχει τη δυνατότητα να <<εισβάλλει>> στο Θέατρο Βράχων γιατί οι περισσότερες μαγνητοσκοπημένες συναυλίες εκεί έχουν προβληθεί από το MAD.
Οι συναυλίες στην Κύπρο συνήθως μαγνητοσκοπούνται και προβάλλονται τα Χριστούγεννα και το Πάσχα... Τώρα αν θα μαγνητοσκοπηθεί και για Dvd μακάρι!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες