Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Evangelia έγραψε:Τι εννοείς πώς θα είστε?ρουχάκια, παπουτσάκια, γυαλιά ηλίου κτλ...
(πάρτε και Autan.. )

anastasia7 έγραψε:Παιδιά μήπως ξέρετε αν πωλούνται εισιτήρια και στην Θεσσαλονίκη???

Nicolas έγραψε:anastasia7 έγραψε:Παιδιά μήπως ξέρετε αν πωλούνται εισιτήρια και στην Θεσσαλονίκη???
ΝΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ

Foteini93 έγραψε:Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 10.00?????? ΕΛΕΟΣ!!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΛΗ 8Α ΠΑΕΙ 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!

MaggasDimitris έγραψε:Foteini93 έγραψε:Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 10.00?????? ΕΛΕΟΣ!!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΛΗ 8Α ΠΑΕΙ 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Apostolos έγραψε:Ο Χριστός κι η μάνα του... Το καλύτερο ήταν της Αθήνας.

Apostolos έγραψε:Άσπρο πράγμα;Minimal ίσως;

Apostolos έγραψε:Δεν έχει οριστεί ώρα συνάντησης του club. Θα τα πούμε εκεί, μπροστά-μπροστά.

andy έγραψε:δεν νομίζω να αρχίσει μετά τις 23:30 πέρσυ που είχα πάει πάλι στο ίδιο beach bar στο Σάκη η συναυλία άρχισε με 20-30 λεπτά καθυστέρηση.Πιστεύω μέχρυ τισ 10:30 θα αρχίσει!Τώρα αν θα τραγουδήσουν κι άλλοι πιο πριν δεν το ξέρω πάντος πουθενά δεν αναγράφετε κάτι τετοιο και με τον υπεύθυνο που μιλήσαμε δεν μας αέφερε κάτι τέτοιο

Giannis έγραψε:andy έγραψε:δεν νομίζω να αρχίσει μετά τις 23:30 πέρσυ που είχα πάει πάλι στο ίδιο beach bar στο Σάκη η συναυλία άρχισε με 20-30 λεπτά καθυστέρηση.Πιστεύω μέχρυ τισ 10:30 θα αρχίσει!Τώρα αν θα τραγουδήσουν κι άλλοι πιο πριν δεν το ξέρω πάντος πουθενά δεν αναγράφετε κάτι τετοιο και με τον υπεύθυνο που μιλήσαμε δεν μας αέφερε κάτι τέτοιο
Η συναυλια στα Χανια παντως αρχισε 10 παρα! Συνηθως αργουν επειδη ο κοσμος ακομα και μετα τις 21:30 συνεχίζει να μπαίνει μέσα στο γήπεδο/στάδιο!

andy έγραψε:Giannis έγραψε:andy έγραψε:δεν νομίζω να αρχίσει μετά τις 23:30 πέρσυ που είχα πάει πάλι στο ίδιο beach bar στο Σάκη η συναυλία άρχισε με 20-30 λεπτά καθυστέρηση.Πιστεύω μέχρυ τισ 10:30 θα αρχίσει!Τώρα αν θα τραγουδήσουν κι άλλοι πιο πριν δεν το ξέρω πάντος πουθενά δεν αναγράφετε κάτι τετοιο και με τον υπεύθυνο που μιλήσαμε δεν μας αέφερε κάτι τέτοιο
Η συναυλια στα Χανια παντως αρχισε 10 παρα! Συνηθως αργουν επειδη ο κοσμος ακομα και μετα τις 21:30 συνεχίζει να μπαίνει μέσα στο γήπεδο/στάδιο!
στην αφήσα γράφει ότι η συναυλ'ια αρχίζει στις 10 αρα γι'αυτο υποθέτω ότι θα αρχίσει 10+ με 10:30

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης