Επιστροφή στο Summer Tour 2010

eirhnh έγραψε:υπαρχουν vip treatments απο την ηβη για την καρδιτσα????

eirhnh έγραψε:υπαρχουν vip treatments απο την ηβη για την καρδιτσα????

eirhnh έγραψε:κριμα π δεν θα ερθεις παντως. δεν μεσολαβει και σαββατοκυριακο και ειναι δυσκολο. κριμα...

eirhnh έγραψε:vip treatments δινει μονο η ηβη 'η προπωλουνται και εκει που αγοραζουμε τα κανονικα εισιτηρια???
eirhnh έγραψε:vip treatments δινει μονο η ηβη 'η προπωλουνται και εκει που αγοραζουμε τα κανονικα εισιτηρια???ααα!!! και σε ποσα ατομα τηα δωσει η ηβη vip treatments???

eirhnh έγραψε:φωτεινη ακουστηκε οτι θα πουληθουν γι αυτο ρωταω...

Apostolos έγραψε:eirhnh έγραψε:vip treatments δινει μονο η ηβη 'η προπωλουνται και εκει που αγοραζουμε τα κανονικα εισιτηρια???ααα!!! και σε ποσα ατομα τηα δωσει η ηβη vip treatments???
Ε καμιά 10αριά! Δε θυμάμαι ακριβώς!

HelenaAddicted έγραψε:Για πειτε και σε εμενα που ειμαι ασχετος: τι ειναι τα vip treatments???
HelenaAddicted έγραψε:Παιδια οταν πλησιαζουν οι μερες να μαθουμε και τι ωρα θα ανοιξουν οι πυλες του γηπεδου...
HelenaAddicted έγραψε:Επισης θα ηθελα να μαθω και κατι αλλο... (Επειδη ειμαι καινουργιος εδω) Εαν κανονιστει κατι για συγκεντρωση του fanclub θα ηθελα να ενημερωθω... Οποιος θελησει ας επικοινωνησει μαζι μου στο email μου...
HelenaAddicted έγραψε:Ελπίζω να με βοηθησετε γιατι θελω παρα πολυ να την δω απο κοντα οπως οι περισσοτεροι απο εσας και να βγαλω και φωτογραφια μαζι της... Το θελω τόσο πολύ!!!
HelenaAddicted έγραψε:Διαβαστε και αυτο: http://www.elitestores.gr/index.php/interviews/2010-03-23-00-32-48.html?showall=1
Είναι συνέντευξη σε τρικαλινό περιοδικό όπου και μιλάει για την Καρδίτσα, την παιδική της ηλικία και γενικά για τη Θεσσαλία

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες