Sotiris έγραψε:Το θέμα θεωρείται λήξαν... Ας μη δώσουμε συνέχεια!
δεν είχα δει τις απαντήσεις του Τόλη, γιατί ξεκίνησα να διαβάζω από πίσω προς τα μπρος!
Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Sotiris έγραψε:Το θέμα θεωρείται λήξαν... Ας μη δώσουμε συνέχεια!

Giannis έγραψε:Ακριβώς! Κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς ανώριμο και σπασμοδικό (η απλά κακία) το να κατηγορεί κάποιος μια ολόκληρη ομάδα για Χιτλερική συμπεριφορά, επειδή δεν ικανοποιεί ένα αίτημα που είναι κοινώς αποδεκτό από την πλειοψηφία του ενεργού fan club, χωρίς να κοιτάει τη συνολική δουλειά, τον κόπο, το χρόνο που σπαταλάμε (επειδή μας αρέσει και αγαπάμε αυτό που κάνουμε) για να ενημερώνουμε με νέα, φωτογραφίες, video, να απαντάμε σε απορίες και ταυτόχρονα να φροντίζουμε για την ισορροπία του fan club.

Goof έγραψε:Δεν σε γνωριζω Ξένια , αλλά μην εθελοτυφλείς . η επιθεση τους ηταν αμοιβαία, προφανώς...
Και συγχώρεσε με, αλλά όπως το θέτεις , φαντάζει πολύ... σλουρπ...

Apostolos έγραψε:Giannis έγραψε:Ακριβώς! Κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς ανώριμο και σπασμοδικό (η απλά κακία) το να κατηγορεί κάποιος μια ολόκληρη ομάδα για Χιτλερική συμπεριφορά, επειδή δεν ικανοποιεί ένα αίτημα που είναι κοινώς αποδεκτό από την πλειοψηφία του ενεργού fan club, χωρίς να κοιτάει τη συνολική δουλειά, τον κόπο, το χρόνο που σπαταλάμε (επειδή μας αρέσει και αγαπάμε αυτό που κάνουμε) για να ενημερώνουμε με νέα, φωτογραφίες, video, να απαντάμε σε απορίες και ταυτόχρονα να φροντίζουμε για την ισορροπία του fan club.
Βλέπετε καμιά τελεία στο κοκκινισμένο κείμενο;

Giannis έγραψε:Goof έγραψε:Δεν σε γνωριζω Ξένια , αλλά μην εθελοτυφλείς . η επιθεση τους ηταν αμοιβαία, προφανώς...
Καλώς η κακώς υπάρχουν άτομα που τρέφουν ειλικρινή συμπάθεια και στηρίζουν την προσπάθεια μας γι'αυτό το fan club, και εννοείται πως δεν μεταφράζεται κάτι τέτοιο σε "γλύψιμο"

Giannis έγραψε:
Ακριβώς! Κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς ανώριμο και σπασμοδικό (η απλά κακία) το να κατηγορεί κάποιος μια ολόκληρη ομάδα για Χιτλερική συμπεριφορά, επειδή δεν ικανοποιεί ένα αίτημα που είναι κοινώς αποδεκτό από την πλειοψηφία του ενεργού fan club, χωρίς να κοιτάει τη συνολική δουλειά, τον κόπο, το χρόνο που σπαταλάμε (επειδή μας αρέσει και αγαπάμε αυτό που κάνουμε) για να ενημερώνουμε με νέα, φωτογραφίες, video, να απαντάμε σε απορίες και ταυτόχρονα να φροντίζουμε για την ισορροπία του fan club.

Apostolos έγραψε:

Xenia έγραψε:Giannis έγραψε:Goof έγραψε:Δεν σε γνωριζω Ξένια , αλλά μην εθελοτυφλείς . η επιθεση τους ηταν αμοιβαία, προφανώς...
Καλώς η κακώς υπάρχουν άτομα που τρέφουν ειλικρινή συμπάθεια και στηρίζουν την προσπάθεια μας γι'αυτό το fan club, και εννοείται πως δεν μεταφράζεται κάτι τέτοιο σε "γλύψιμο"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

stathis2b έγραψε:Eγώ παλι διαβάζοντας τα posts ζαλίστηκα με τατου Απόστολου
![]()

Apostolos έγραψε:stathis2b έγραψε:Eγώ παλι διαβάζοντας τα posts ζαλίστηκα με τατου Απόστολου
![]()

Sotiris έγραψε:Παιδιά, με τόσα χειροκροτήματα νιώθω ότι δεν είμαι σε fan club αλλά στα Oscar!![]()
![]()
![]()

Sotiris έγραψε:Ρε, παιδιά, σιγά το θέμα... Το track list δεν είναι τo μυστικό του κράτους! Όποιος θέλει να πάει να δει την Έλενα, θα πάει ανεξάρτητα από το track list! Αν είναι δυνατόν... Δημοσιεύστε το να τελειώνουμε! Εδώ και 3-4 σελίδες συζητάτε γι' αυτό το πράγμα! Έ λ ε ο ς . . .

Goof έγραψε:Εύγε Γιαννάκηείσαι πανέξυπνος
Όσο για την κακία που λες, δεν θα επεκταθώ στα προσωπακά μας και τους λόγους που έχεις να βγαζεις χολη τον τελευταίο καιρό.
Το "Αν δεν γουσταρεις φυγε", δεν το ειπες εσυ , αλλα οποιος εχει τη μυγα,μυγιάζεται.
Πριν παρέμβει ο Απόστολος, η προθεση του, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ , ηταν να μετακινηθει οποιαδηποτε αναρτηση της λιστας σε οφφ τοπικ.
Μάθε , να μην πεταγεσαι σε συζητησεις αλλων(εμένα και της Ξενιας) , εκτός αν ειναι και αυτο στους κανονες σου
Τέλος, εγώ όταν μπήκα εδώ μπήκα για να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου για την αγαπημένη μου τραγουδήστρια, όχι να δέχομαι επίδειξη δύναμης.
Μείνετε 10 άτομα, κάντε και κλίκα , να δουμε που θα βγαλει
καλα να περνάτε εδω

Giannis έγραψε:Goof έγραψε:Δεν σε γνωριζω Ξένια , αλλά μην εθελοτυφλείς . η επιθεση τους ηταν αμοιβαία, προφανώς...

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες