Summer Tour 2010, Φυσικά Μαζί

Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Έλενα Παπαρίζου & Onirama, φυσικά μαζί, σε όλη την Ελλάδα!

Re: Summer Tour 2010 - Συζήτηση

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Αύγ 2010 20:25

Sotiris έγραψε:Το θέμα θεωρείται λήξαν... Ας μη δώσουμε συνέχεια!

δεν είχα δει τις απαντήσεις του Τόλη, γιατί ξεκίνησα να διαβάζω από πίσω προς τα μπρος! :)
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Άντρας

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Αύγ 2010 20:26

Giannis έγραψε:Ακριβώς! Κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς ανώριμο και σπασμοδικό (η απλά κακία) το να κατηγορεί κάποιος μια ολόκληρη ομάδα για Χιτλερική συμπεριφορά, επειδή δεν ικανοποιεί ένα αίτημα που είναι κοινώς αποδεκτό από την πλειοψηφία του ενεργού fan club, χωρίς να κοιτάει τη συνολική δουλειά, τον κόπο, το χρόνο που σπαταλάμε (επειδή μας αρέσει και αγαπάμε αυτό που κάνουμε) για να ενημερώνουμε με νέα, φωτογραφίες, video, να απαντάμε σε απορίες και ταυτόχρονα να φροντίζουμε για την ισορροπία του fan club.

Βλέπετε καμιά τελεία στο κοκκινισμένο κείμενο; :shifty:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Αύγ 2010 20:27

Goof έγραψε:Δεν σε γνωριζω Ξένια , αλλά μην εθελοτυφλείς . η επιθεση τους ηταν αμοιβαία, προφανώς...
Και συγχώρεσε με, αλλά όπως το θέτεις , φαντάζει πολύ... σλουρπ...

Καλώς η κακώς υπάρχουν άτομα που τρέφουν ειλικρινή συμπάθεια και στηρίζουν την προσπάθεια μας γι'αυτό το fan club, και εννοείται πως δεν μεταφράζεται κάτι τέτοιο σε "γλύψιμο"
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Αύγ 2010 20:28

Apostolos έγραψε:
Giannis έγραψε:Ακριβώς! Κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς ανώριμο και σπασμοδικό (η απλά κακία) το να κατηγορεί κάποιος μια ολόκληρη ομάδα για Χιτλερική συμπεριφορά, επειδή δεν ικανοποιεί ένα αίτημα που είναι κοινώς αποδεκτό από την πλειοψηφία του ενεργού fan club, χωρίς να κοιτάει τη συνολική δουλειά, τον κόπο, το χρόνο που σπαταλάμε (επειδή μας αρέσει και αγαπάμε αυτό που κάνουμε) για να ενημερώνουμε με νέα, φωτογραφίες, video, να απαντάμε σε απορίες και ταυτόχρονα να φροντίζουμε για την ισορροπία του fan club.

Βλέπετε καμιά τελεία στο κοκκινισμένο κείμενο; :shifty:

Να δεις στην Εκθεση τι εγραφα.... 6-7 σειρες χωρις τελεια, μονο με κομματα :lol:
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Αύγ 2010 20:28

:crazy:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Xenia » 02 Αύγ 2010 20:32

Giannis έγραψε:
Goof έγραψε:Δεν σε γνωριζω Ξένια , αλλά μην εθελοτυφλείς . η επιθεση τους ηταν αμοιβαία, προφανώς...

Καλώς η κακώς υπάρχουν άτομα που τρέφουν ειλικρινή συμπάθεια και στηρίζουν την προσπάθεια μας γι'αυτό το fan club, και εννοείται πως δεν μεταφράζεται κάτι τέτοιο σε "γλύψιμο"

:thumbup: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
`--||||||||------------------------------]
./_==o ______Dan_Wesson___|
...),---.(_(__) /
..// (\) ),----"'
.//___//
//;__//
Άβαταρ μέλους
Xenia
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευσηαπό Marinos » 02 Αύγ 2010 20:47

Giannis έγραψε:
Ακριβώς! Κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς ανώριμο και σπασμοδικό (η απλά κακία) το να κατηγορεί κάποιος μια ολόκληρη ομάδα για Χιτλερική συμπεριφορά, επειδή δεν ικανοποιεί ένα αίτημα που είναι κοινώς αποδεκτό από την πλειοψηφία του ενεργού fan club, χωρίς να κοιτάει τη συνολική δουλειά, τον κόπο, το χρόνο που σπαταλάμε (επειδή μας αρέσει και αγαπάμε αυτό που κάνουμε) για να ενημερώνουμε με νέα, φωτογραφίες, video, να απαντάμε σε απορίες και ταυτόχρονα να φροντίζουμε για την ισορροπία του fan club.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
Marinos
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Να Ξυπνάω & Να 'μαι..

Δημοσίευσηαπό Myria » 02 Αύγ 2010 21:10

Mετά από όλα όσα διάβασα, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να πώ κάτι:

1)
Εικόνα
=
Εικόνα

:?: :crazy:

2)

Είμαι περήφανη που ανήκω στο helenapaparizouclub.gr (και ναί, δεν είναι "γλύψιμο" αυτό..! )
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Myria
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: "Πέτρα Καρδιά"

Δημοσίευσηαπό Goof » 02 Αύγ 2010 21:25

Εύγε Γιαννάκη :) είσαι πανέξυπνος :)
Όσο για την κακία που λες, δεν θα επεκταθώ στα προσωπακά μας και τους λόγους που έχεις να βγαζεις χολη τον τελευταίο καιρό.
Το "Αν δεν γουσταρεις φυγε", δεν το ειπες εσυ , αλλα οποιος εχει τη μυγα,μυγιάζεται.
Πριν παρέμβει ο Απόστολος, η προθεση του, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ , ηταν να μετακινηθει οποιαδηποτε αναρτηση της λιστας σε οφφ τοπικ.
Μάθε , να μην πεταγεσαι σε συζητησεις αλλων :) (εμένα και της Ξενιας) , εκτός αν ειναι και αυτο στους κανονες σου :)
Τέλος, εγώ όταν μπήκα εδώ μπήκα για να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου για την αγαπημένη μου τραγουδήστρια, όχι να δέχομαι επίδειξη δύναμης.
Μείνετε 10 άτομα, κάντε και κλίκα , να δουμε που θα βγαλει :)

καλα να περνάτε εδω
Ρεβίθια
Άβαταρ μέλους
Goof
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Αύγ 2010 21:40

Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Sotiris » 02 Αύγ 2010 21:55

Apostolos έγραψε:

Αγάπη αγνοείται... Αν θέλετε βοήθεια έχω το τηλέφωνο της Νικολούλη μήπως και μας βοηθήσει να την βρούμε! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sotiris
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Το φιλί της ζωής

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 02 Αύγ 2010 22:02

Xenia έγραψε:
Giannis έγραψε:

:thumbup: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

:thumbup: :thumbup: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό Sotiris » 02 Αύγ 2010 22:04

Παιδιά, με τόσα χειροκροτήματα νιώθω ότι δεν είμαι σε fan club αλλά στα Oscar! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sotiris
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Το φιλί της ζωής

Δημοσίευσηαπό Stathis » 02 Αύγ 2010 22:11

Eγώ παλι διαβάζοντας τα posts ζαλίστηκα με τα :crazy: του Απόστολου :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Stathis
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Baby it's over

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Αύγ 2010 22:13

stathis2b έγραψε:Eγώ παλι διαβάζοντας τα posts ζαλίστηκα με τα :crazy: του Απόστολου :lol: :lol:

:o
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Stathis » 02 Αύγ 2010 22:15

Apostolos έγραψε:
stathis2b έγραψε:Eγώ παλι διαβάζοντας τα posts ζαλίστηκα με τα :crazy: του Απόστολου :lol: :lol:

:o

Γιατί σοκάρεσαι; :D :D
Άβαταρ μέλους
Stathis
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Baby it's over

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 02 Αύγ 2010 22:21

Sotiris έγραψε:Παιδιά, με τόσα χειροκροτήματα νιώθω ότι δεν είμαι σε fan club αλλά στα Oscar! :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Demetris » 03 Αύγ 2010 00:08

Sotiris έγραψε:Ρε, παιδιά, σιγά το θέμα... Το track list δεν είναι τo μυστικό του κράτους! Όποιος θέλει να πάει να δει την Έλενα, θα πάει ανεξάρτητα από το track list! Αν είναι δυνατόν... Δημοσιεύστε το να τελειώνουμε! Εδώ και 3-4 σελίδες συζητάτε γι' αυτό το πράγμα! Έ λ ε ο ς . . .

:D :D :D :D :D :D :D :D αντε να το δει αυτο κανενας παππους....
Άβαταρ μέλους
Demetris
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Υπάρχει Λόγος

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 03 Αύγ 2010 00:14

:wtf:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Giannis » 03 Αύγ 2010 02:11

Goof έγραψε:Εύγε Γιαννάκη :) είσαι πανέξυπνος :)
Όσο για την κακία που λες, δεν θα επεκταθώ στα προσωπακά μας και τους λόγους που έχεις να βγαζεις χολη τον τελευταίο καιρό.
Το "Αν δεν γουσταρεις φυγε", δεν το ειπες εσυ , αλλα οποιος εχει τη μυγα,μυγιάζεται.
Πριν παρέμβει ο Απόστολος, η προθεση του, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ , ηταν να μετακινηθει οποιαδηποτε αναρτηση της λιστας σε οφφ τοπικ.
Μάθε , να μην πεταγεσαι σε συζητησεις αλλων :) (εμένα και της Ξενιας) , εκτός αν ειναι και αυτο στους κανονες σου :)
Τέλος, εγώ όταν μπήκα εδώ μπήκα για να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου για την αγαπημένη μου τραγουδήστρια, όχι να δέχομαι επίδειξη δύναμης.
Μείνετε 10 άτομα, κάντε και κλίκα , να δουμε που θα βγαλει :)

καλα να περνάτε εδω

Μπλα μπλα μπλα, απο καποιον που μπηκε απλα για να προκαλεσει ;)
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Demetris » 03 Αύγ 2010 14:16

:wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :eh:
Άβαταρ μέλους
Demetris
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Υπάρχει Λόγος

Δημοσίευσηαπό kikh18 » 03 Αύγ 2010 15:20

Giannis έγραψε:

:thumbup: :thumbup: :clap: :clap:
ΝΑΙΙΙΙ-Δεν αφήνωω την τρέλααα αυτή για άλλο τίποταα πάνω στη ΓΗ!!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kikh18
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Υπάρχει λόγος-Teardrops

Δημοσίευσηαπό kikh18 » 03 Αύγ 2010 15:27

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο κόλλημα πια με αυτήν την setlist και γιατί τέτοια επίθεση στους διαχειριστές και γενικά στα μέλη που αν μητη άλλο σέβονται την πλειοψηφία..και μάλλον όλες τις πλευρές τις σέβονται γιατί σας 'εδωσαν ακριβώς τον τόπο και τον τρόπο που μπορείται να πάρετε την πολυπόθητη setlist..αλλά μάλλον εσείς δεν σέβεστε κάποια πράγματα και έχετε κολλήσει γιατί δεν έχει γίνει το δικό σας..κάνετε σαν κάποια μωρα που αν δεν γίνει το δικό τουςς κλαίνε μέχρι να γίνει..και όσο γι ατην ανωριμότητα που αναφέρθηκε εγώ ξέρω οτι η ωριμότητα κάποιου δεν φαίνεται απο την ηλικία αλλά απο τις πράξεις και γενικά παο τον τρόπο που σκέφτεται..και τα παιδιά σας δίνουν την λύση στο πιάτο για να ικανοποιηθειται και πάλι επιμένετε εσείς..τελπα τι να πωω κρίμα για την έκταση που δόθηκε σε ενα απλό θέμα...
ΝΑΙΙΙΙ-Δεν αφήνωω την τρέλααα αυτή για άλλο τίποταα πάνω στη ΓΗ!!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kikh18
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Υπάρχει λόγος-Teardrops

Δημοσίευσηαπό Panagiotis » 03 Αύγ 2010 15:41

ΟΚ, Παιδιά, για να τελειώνουμε... Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει PM και να του στείλω link με το setlist. Εγώ διαφωνω με το να μη δημοσιευτεί αλλα ταυτόχρονα το θεωρώ λίγο ανόητο... Δηλαδή τα video από το youtube γιατί τα βάζετε.. Εγώ μπορεί να μη θέλω να τα δω :/ (με την ίδια λογική) Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα topic και να τη βάλετε, ετσι ώστε οποιοσδήποτε να μην πέσει τυχαία πανω. Και ας μην κοροϊδευόμαστε.. Τα forum γι' αυτό είναι... Για να μπορεί να επιλέξει ο άλλος το τι θα διαβάσει, δει, πει ακούσει. Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν. Αν δεν θελει κάποιος να το δει, δεν θα το δεί. Αυτό. Όσο για την λειτουργεία, από τη στιγμή που το club είναι επίσημο, τότε υπάρχει υποχρέωση να ενημερώνει και τον κόσμο ο οποίος επισκέπτετε.. Όσον αφορά το setlist δεν είναι κατι καινουριο, και κατα τη γνώμη μου δεν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη να δημοσιευτεί , ειδικά όταν δεν έχει δημοσιευτεί από τα υπόλοιπα official sites. Από τη στιγμή όμως που έχει αποφασιστεί κάτι πρέπει και να στηριχτεί όσο ανούσιο και αν είναι.
Άβαταρ μέλους
Panagiotis
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Πόρτα για τον Ουρανό

Δημοσίευσηαπό Giannis » 03 Αύγ 2010 15:46

Για να δωσω κι ενα παραδειγμα απο αντιστοιχο fan club (επισημο), στο official fan club της Αννας ειχε αποφασιστει σε κλιμα συνεργασιας τον Νοεμβριο, επειδη ειχε διαρρευσει ενα κομματι απο την αγγλικη version του "Fabulous", να μην το κανουν post μεσα στο forum καθως δεν ηταν η ωρα του να κυκλοφορησει, υπηρξαν πολλοι που απο το Νοεμβριο μεχρι τον Ιουνιο που διερρευσε ολοκληρο το τραγουδι, που το εβαζαν στο forum, αλλοι χωρις να το ξερουν, αλλοι επιτηδες για να προκαλεσουν αναταραχη! Και οι διαχειριστες απλα επεξεργαζονταν τα μηνυματα τους και εβγαζαν το link, και επισημαιναν ξανα και ξανα το λογο για τον οποιο δε δεχονταν να μπει το τραγουδι στο forum... (χωρις καποια επισημη ανακοινωση ωστοσο)

(Και ναι, εκανα 2 προτασεις!!)
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες