Αν είναι δυνατον , να παραπεμπουν διαχειριστες ατομα να μπουν σε youtube για να δουν τι τραγουδια θα πει η αγαπημενη τους τραογυδηστρια!
Ζήτω ο Χιτλερισμος
Επιστροφή στο Summer Tour 2010

avastagadi έγραψε:Giannis έγραψε:3ον) Γιατί αν το έχεις παρατηρήσει, το club έχει μια συγκεκριμένη δομή τόσο στις δημοσιεύσεις, όσο και στους τίτλους των θεμάτων, είναι όλα πολύ προσεγμένα για να είναι όλα ευδιάκριτα και εύκολα προσβάσιμα! τώρα αν είναι να βάζουμε σε τίτλο "ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ", ε ειναι το λιγοτερο γελοιο!
Δεν μίλησα για γελοίο τίτλο, αν το αντιλήφθηκες ώς ότι έπρεπε να βάλεις κάτι γελοίο, τότε τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους.

avastagadi έγραψε:Αυτό που δεν καταλαβαίνει η περιορισμένη λογική σου γιάννη (και δεν ξέρω γιατί είναι περιορισμένη), είναι ότι με το να ανεβάσεις κάτι στο φόρουμ, δεν ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ σε κάποιον να το διαβάσει. Για να το διαβάσει, πρέπει να κλικάρει πάνω του. Άσε που στα φόρουμ υπάρχουν εκατοντάδες τεχνικές για να μην διαβάζει κάποιος πράγματα που δεν θέλει, Από σπόιλερ κουτάκια, μέχρι επισήμανση με το ίδιο χρώμα, που πρέπει να τα επιλέξεις για να τα διαβάσεις. Οπότε Γιάννη μη μου κάνεις τον έξυπνο γιατί ξέρω και εγώ από αυτά καλύτερα από πολλά μέλη εδώ, και εγώ έχω λιώσει στο να φτιαχνω φόρουμ.
Ανεβάζοντας κάτι, ΔΕΝ επιβάλεις στον άλλον να το διαβάσει, το καταλαβαίνουμε αυτό;;; Γιατί τόση ώρα λέμε τα ίδια και τα ίδια..

Giannis έγραψε:Goof έγραψε:Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ειχαν δωθει και τα ρούχα που φοράει ....![]()
![]()
Δεν αναγκάσαμε κανέναν να μπει στην κατηγορία "Photos" και στην υποκατηγορία "Summer Tour 2010" για να δει τις φωτογραφίες

Sotiris έγραψε:Παιδιά, εφόσον η track list κατά 99.9% είναι η ίδια παντού (εξαιρείται η Αθήνα) είναι το λιότερο αστείο να μη δημοσιευθεί! Ακόμη κι ο πιο άσχετος, έχει καταλάβει πάνω-κάτω ποια τραγούδια λέει...

Giannis έγραψε:Sotiris έγραψε:Εγώ ένα έχω να πω: Σοβαρευτείτε και οι δυο πλευρές γιατί δεν πάμε καλά καθόλου! Fan club της Παπαρίζου είμαστε, όχι το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης... Έχουμε και σοβαρότερα ζητήματα! Το track list δεν είναι και θέμα διένεξης, αν είναι δυνατόν! Σεβαστό το ότι υπάρχουν μέλη που, ίσως, να μη θέλουν να μάθουν τα τραγούδια (αν και βλέποντας τα σχετικά video, τα 'χουν μάθει) αλλά νομίζω πως η πλειοψηφία των μελών έχει βρεθεί ήδη σε κάποια συναυλία της...
Και αυτό σημαίνει οτι πρέπει να αψηφίσουμε το τι θέλει ένα μικρό ποσοστό των μελών, για να ικανοποιηθεί ένα μεγαλύτερο, τη στιγμή που υπάρχει τρόπος να ικανοποιηθούν και οι 2 πλευρές; (O τρόπος είναι να ψάξει ο καθένας το tracklist στο youtube)

avastagadi έγραψε:Αυτό που δεν καταλαβαίνει η περιορισμένη λογική σου γιάννη (και δεν ξέρω γιατί είναι περιορισμένη), είναι ότι με το να ανεβάσεις κάτι στο φόρουμ, δεν ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ σε κάποιον να το διαβάσει. Για να το διαβάσει, πρέπει να κλικάρει πάνω του. Άσε που στα φόρουμ υπάρχουν εκατοντάδες τεχνικές για να μην διαβάζει κάποιος πράγματα που δεν θέλει, Από σπόιλερ κουτάκια, μέχρι επισήμανση με το ίδιο χρώμα, που πρέπει να τα επιλέξεις για να τα διαβάσεις. Οπότε Γιάννη μη μου κάνεις τον έξυπνο γιατί ξέρω και εγώ από αυτά καλύτερα από πολλά μέλη εδώ, και εγώ έχω λιώσει στο να φτιαχνω φόρουμ.
Ανεβάζοντας κάτι, ΔΕΝ επιβάλεις στον άλλον να το διαβάσει, το καταλαβαίνουμε αυτό;;; Γιατί τόση ώρα λέμε τα ίδια και τα ίδια..

avastagadi έγραψε:Evangelia έγραψε:ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ?? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΦΥΓΕ! ΟΚ??
Συνειδητοποιείς πόσο ανώριμη είναι η λογική σου; Ωρίμασε...

Sotiris έγραψε:Ωραία και γιατί να μην ικανοποιήσεις και την άλλη πλευρά που θέλει να ξέρει και να "αναγκάζεις" να ψάχνει video-video sto YouTube! Και στην τελική ποια μέλη είναι αυτά που δε θέλουν να ξέρουν την track list;

Goof έγραψε:Lol, νομιζω οτι μολις ταχθηκες υπερ του "να μπορει καποιος να μπει σε καποιο θεμα για να διαβασει" ... διάλεξε
Αν είναι δυνατον , να παραπεμπουν διαχειριστες ατομα να μπουν σε youtube για να δουν τι τραγουδια θα πει η αγαπημενη τους τραογυδηστρια!
Ζήτω ο Χιτλερισμοςη αποψη του κεφαλιου μετραει μονο ! ζητω!

Nicolas έγραψε::problem:![]()
![]()
![]()
![]()
OΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ.ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ -ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ-ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ.ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙΤΩΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΑΚΛΙΣΤ.ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ.ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑΣ ΑΙΤΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙΝΟ,Η ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ Η ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ.ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Giannis έγραψε:Goof έγραψε:Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ειχαν δωθει και τα ρούχα που φοράει ....![]()
![]()
Δεν αναγκάσαμε κανέναν να μπει στην κατηγορία "Photos" και στην υποκατηγορία "Summer Tour 2010" για να δει τις φωτογραφίες

Nicolas έγραψε::problem:![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΑΚΛΙΣΤ.ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ.

Nicolas έγραψε:Giannis έγραψε:Goof έγραψε:Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ειχαν δωθει και τα ρούχα που φοράει ....![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΩΣΤΑ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ
![]()

Goof έγραψε:Ειλικρινα , μπηκα εντελως τυχαια Γιαννακη. Και δεν σου την λεω, οπως μονιμως πιστευεις, προσπαθω να ειμαι δικαιος. Και πιστευω πως ακριβως επειδη εχουν γινει συναυλιες και δεν ειναι μυστικο πλεον η τρακλιστ, μπορει να δωθει.
Δημοκατικο και χωρις "κεφαλι" ειναι να δεινεις το δικαιωμα να διαλεξεις αν θες η οχι ( να δεις την λιστα ). Το να απαγορευεις σε μερικους να την δουν , και να τους λες "αν δεν γουσταρεις, τραβα αλλου" ( λετε,μαλλον) , ειναι το λιγοτερο ανεπιτρεπτο

avastagadi έγραψε:Nicolas έγραψε:
ναι, αλλά ας συμφωνήσουμε ότι ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά, και ότι εσύ μπορεί να στενοχωρέθηκες, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να ενθουσιαστεί αν δει την τρακλιστ ακόμα περισσότερο. και αφού υπάρχουν τρόποι για να προστατευτούν αυτοί που δεν θέλουν να την δούν, είναι υποκριτικό να μην ανεβεί, επειδή κάποιοι δεν θέλουν. Και δίνουν την δικαιλογία ότι θα αναγκάσουν καποια μέλη. Η δικαιολογία είναι φθηνή. απλά.

Evangelia έγραψε:Ρε δείξε λίγο σεβασμό! Ποιος νομίζεις ότι είσαι, μου λες?? Εμείς έχουμε χαμηλή μόρφωση ή εσύ που σου εξηγεί 1000 φορές ο Γιάννης κ εσύ άλλα καταλαβαίνεις?? Είναι απόφαση της πλειοψηφίας (το λέω γιατί ανέφερες την Δημοκρατία πριν) να μην ανακοινωθεί το tracklist. Οι περισσότεροι δεν καίγονται κιόλας! Γιατί ακριβώς το βλέπουν από το youtube! Λοιπόν, θες να σου στείλω μια λίστα με όσα τραγούδια θυμάμαι για να κλείσει η υπόθεση?

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης