Επιστροφή στο Summer Tour 2010

alca έγραψε:Άρα εκείνος ο ψηλός ήταν όντως ο President![]()

Apostolos έγραψε:alca έγραψε:Άρα εκείνος ο ψηλός ήταν όντως ο President![]()

alca έγραψε:Άρα εκείνος ο ψηλός ήταν όντως ο President(Εγώ ήμουν στην ίδια ευθεία με εσάς αλλά δεύτερη σειρά μπροστά)
Εμείς φτάσαμε κατά τις 16:00 στην Τούζλα γιατί ένας φίλος μου ήξερε τον διοργανωτή και ξέραμε και το ξενοδοχείο που θα έμεναν αλλά τελικά μόνο η Έλενα πήγε σε ένα ξενοδοχείο στην Καβάλα και όλοι οι άλλοι μένανε Τούζλα οπότε δεν πήγαμε καν σ' εκείνο το ξενοδοχείο. Μείναμε στο χώρο της συναυλίας (μέσα) για κάποιες ώρες μέχρι που ήρθαν οι security και μας βγάλανε έξω. Η συναυλία άρχισε 22:10!!![]()
![]()
Αλλά η Έλενα μας εξήγησε (backstage) ότι άργησε γιατί ήταν ιδρωμένη ή κάτι τέτοιο. Δεν τρελάθηκα με το χώρο! Στη Θεσσαλονίκη ήταν πολύ πιο ωραία και όση ώρα περιμέναμε θυμήθηκα αυτό που είπε η Ευαγγελία όταν πήγε στο Τυχερό. Ότι οι συναυλίες στην επαρχία δεν είναι ωραίες γιατί πέφτει πολύ σπρώξιμο! Χαμός έγινε χθες!
Είχα πεθάνει στην κούραση και όση ώρα περίμενα έλεγα δεν το ξανατραβάω όλο αυτό (δηλαδή δεν πάω σε άλλη συναυλία ποτέ!
![]()
). Από τη στιγμή όμως που πάτησε το πόδι της στη σκηνή η Έλενα λέω "Τι λες καλέ που δεν θα ξαναπάω!"
Εκείνη τη στιγμή τα ξεχνάς όλα!
Η συναυλία τελείωσε 00:50. Όλος ο κόσμος πήγε στην είσοδο απ' όπου μπήκε η Έλενα με το αυτοκίνητο γιατί από εκεί θα έφευγε. Εμείς πήγαμε από την άλλη πλευρά περάσαμε κρυφά πίσω από έναν securita (
) και βρεθήκαμε ακριβώς έξω από τη σκηνή της Έλενας!!
Εκεί είχε κι άλλους security αλλά δεν μας έδιωξαν! Ίσα ίσα! Όταν βγήκε η Έλενα μας βάλανε να τους φωτογραφίσουμε μαζί της για να βάλουν τις φωτογραφίες στο site τους!
Κι έτσι βγήκα και με την Έλενα φωτό, και με τον Τόνι ο οποίος όση ώρα περιμέναμε ρωτούσε την Έλενα στα σουηδικά για το τι θα κάνει. Δηλαδή αν θα μπούμε εμείς μέσα ή αν θα βγει αυτή! Αμ δεν ήξερε ότι εγώ τα καταλάβαινα όλα!
, βγήκα και με τον G και τον Jordan (τα κορίτσια δεν τα είδα
) και με τον Θοδωρή!
Ε μετά πήγαμε να φάμε κάτι και τελικά γύρισα σπίτι στις 4:00!!![]()
Υπομονή για φωτογραφίες και video! Θα μου πάρουν ώρες/μέρες για να τα ανεβάσω!![]()

Jovanna έγραψε:ειχε κοσμο παιδια??

alca έγραψε:Jovanna έγραψε:ειχε κοσμο παιδια??
Εμένα δεν μου φάνηκε ότι είχε πολύ.Πάντως αν είχε πάνω από 5000 ο διοργανωτής είπε θα την φέρει και στη Δράμα!! (αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται
) Να σημειώσω ότι χθες δεν είχαμε το video wall γιατί δεν μπόρεσαν να το φέρουν λόγω καυσίμων. Με τις απεργίες και όλα αυτά. Γι' αυτό το λόγο ο διοργανωτής θα ζητήσει να του μειώσουν 5000€.
Α! Και να ζητήσω εκ των προτέρων συγνώμη για τον ήχο στα video γιατί ήμουν στο κέντρο της σκηνής και δεν ακουγόταν τόσο καλά. Επίσης συγνώμη για αυτόν που ήταν μπροστά μου και έκανε σαν υστερικός με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την Έλενα με τα χέρια και το κεφάλι του (ήταν και ψηλός γαμώτο!)![]()
![]()
![]()
Και ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ γιατί κάποια video τρέμουν...Βασικά τα χέρια μου τρέμανε γιατί είχα πεθάνει στην κούραση! Τόσες ώρες όρθια και είχε και απίστευτη ζέστη!
Και πάλι συγνώμη!
![]()

Kallifatoras έγραψε:παιδιά η έλενα μετα βγήκε για να δώσει αυτόγραφα???
γιατι άκουσα κατι φωνές και οι σεκιούριτι μας είπαν οτι δεν θα βγεί... και φύγαμε

alca έγραψε:Kallifatoras έγραψε:παιδιά η έλενα μετα βγήκε για να δώσει αυτόγραφα???
γιατι άκουσα κατι φωνές και οι σεκιούριτι μας είπαν οτι δεν θα βγεί... και φύγαμε
Όχι δεν έδωσε αυτόγραφα. Βγήκαμε φωτογραφίες όσοι καταφέραμε να χωθούμε κρυφά από την άλλη πλευρά της σκηνής.

alca έγραψε:Αυτόγραφο ούτε εγώ πήρα. Μόνο εκείνα τα έτοιμα.

Kallifatoras έγραψε:alca έγραψε:Αυτόγραφο ούτε εγώ πήρα. Μόνο εκείνα τα έτοιμα.
εγω ούτε έτοιμο δεν βρήκα :/
έκλεισε και η μηχανή μου μετα τους ονιράμα και δεν έβγαλα το 2ο προγραμμα..
που πιστέυω ήταν το καλύτερο!!

alca έγραψε:Kallifatoras έγραψε:alca έγραψε:Αυτόγραφο ούτε εγώ πήρα. Μόνο εκείνα τα έτοιμα.
Εγώ είχα 2 φωτογραφικές μαζί μου! Μια για φωτογραφίες και μια για video!

Evangelia έγραψε:alca έγραψε:Kallifatoras έγραψε:alca έγραψε:Αυτόγραφο ούτε εγώ πήρα. Μόνο εκείνα τα έτοιμα.
Εγώ είχα 2 φωτογραφικές μαζί μου! Μια για φωτογραφίες και μια για video!
κ εγώ το ίδιο ακριβώς!![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες