Giannis έγραψε:Ε είναι κουραστικό όμως να κάνουμε κάθε φορά edit, οκ στα μικρά μηνύματα, αλλά οχι και στα τεράστια!
καταλαβαίνω...
γι'αυτό
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!
Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Giannis έγραψε:Ε είναι κουραστικό όμως να κάνουμε κάθε φορά edit, οκ στα μικρά μηνύματα, αλλά οχι και στα τεράστια!

Tolis έγραψε:Xenia έγραψε:Tolis έγραψε:Για όνομα του Θεού! Με ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλώ.
ψυχραιμία President!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για όνομα του Θεού!

Giannis έγραψε:gtr4460a έγραψε:Στο make a wish δεν εμπιπτω πλεον στην ηλικια πρωτον αυτα εχουν οριο στην ηλικια ωστε ποια παιδια να βοηθήσουν και δεύτερον είναι νωρίς από τώρα στις 28 Αυγούστου έχει συναυλία έλεος οπότε έλεος έπρεπε να το είχα πει το πάσχα δυστυχώς τότε δεν ήξερα αν θα έρθει καν η Έλενα στη Λάρισα η στην Καρδίτσα
Ως fan club ομως τι μπορουμε να κανουμε; Δεν ειναι στο χερι μας αυτο δυστυχως, και κατα τη γνωμη μου ειναι καπως ασχημο να ζητας "ελεος", δεν τιμαει την οποια κατασταση σουΚαι σε ενα μηνυμα αναφερθηκες οτι κατα καποιον τροπο θελεις να σε βοηθησει η Ελενα οικονομικα, αυτο ειναι too much

Evangelia έγραψε:Giannis έγραψε:gtr4460a έγραψε:Στο make a wish δεν εμπιπτω πλεον στην ηλικια πρωτον αυτα εχουν οριο στην ηλικια ωστε ποια παιδια να βοηθήσουν και δεύτερον είναι νωρίς από τώρα στις 28 Αυγούστου έχει συναυλία έλεος οπότε έλεος έπρεπε να το είχα πει το πάσχα δυστυχώς τότε δεν ήξερα αν θα έρθει καν η Έλενα στη Λάρισα η στην Καρδίτσα
Ως fan club ομως τι μπορουμε να κανουμε; Δεν ειναι στο χερι μας αυτο δυστυχως, και κατα τη γνωμη μου ειναι καπως ασχημο να ζητας "ελεος", δεν τιμαει την οποια κατασταση σουΚαι σε ενα μηνυμα αναφερθηκες οτι κατα καποιον τροπο θελεις να σε βοηθησει η Ελενα οικονομικα, αυτο ειναι too much
αυτό δεν το είχα προσέξει... Έλεος..![]()

gtr4460a έγραψε:Ποιος μιλησε για οικονομικο ρε παιδια ολα και ολα δεν θα μου βαζετε λογια που δεν ειναι απλα ειπα οτι ισως ολοι να νομιζουν οτι σε τετοιες περιπτωσεις οτι χρειαζεται οικονομικη βοηθεια
gtr4460a έγραψε:Το είχα γράψει και παλιότερα στο pathfinder είμαι ένα παιδί που έχω ένα κινητικό πρόβλημα και θα θελα να δω την Έλενα να της μιλήσω μήπως τυχόν και μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω να έχω μια ακρόαση μαζί της είτε στη Λάρισα είτε στην Καρδίτσα όπου και αν είναι θα πάω για την Έλενα πως θα μάθουμε αν μπορεί, αν δεν της μιλήσω υπάρχει περίπτωση να το μεταφέρει αυτό το αίτημα κάποιος στην Έλενα;

Foteini93 έγραψε:παιδια ας μην δωσουμε συνεχεια!!!!!!!!!φτανει!!!!!!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες