Επιστροφή στο Summer Tour 2010

tony1993 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ???

Giannis έγραψε:tony1993 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ???
Αν ξεκολλήσεις από κανέναν δρόμο!![]()
Καλως ήρθες στην παρέα μας!![]()

tony1993 έγραψε:Giannis έγραψε:tony1993 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ... ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΩ ΚΟΛΟΝΕΣΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΖΛΑ???

Giannis έγραψε:tony1993 έγραψε:Giannis έγραψε:tony1993 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ... ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΩ ΚΟΛΟΝΕΣΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΖΛΑ???
Συνήθως κοντά στο συναυλιακό χώρο (στο δρόμο που οδηγεί στον εκάστοτε χώρο) έχει στις κολώνες κολλημένες αφίσες μεσαίου μεγέθους!

alca έγραψε:Γιάννη άσχετο αλλά με έκανες add στο facebook ε; Να ξέρω σίγουρα ότι είσαι εσύ γιατί δεν δέχομαι άτομα που δεν ξέρω. Αν δεν είσαι εσύ πες μου να το σβήσω αυτό το άτομο.![]()
Και επανερχόμαστε στο κυρίως θέμα που είναι......οι αφίσες!![]()

alca έγραψε:alca έγραψε:Γιάννη άσχετο αλλά με έκανες add στο facebook ε; Να ξέρω σίγουρα ότι είσαι εσύ γιατί δεν δέχομαι άτομα που δεν ξέρω. Αν δεν είσαι εσύ πες μου να το σβήσω αυτό το άτομο.![]()
Και επανερχόμαστε στο κυρίως θέμα που είναι......οι αφίσες!![]()
Ασ' το! Είδα τις φωτό σου. Εσύ είσαι.![]()

Evangelia έγραψε:Στο site της Ήβη γράφουν Ντούσβλα???

Evangelia έγραψε:Στο site της Ήβη γράφουν Ντούσβλα???

Evangelia έγραψε:α.. Είπαν να το διορθώσουν δηλαδή...

alca έγραψε:Στην αφίσα λέει Δημοτικό Πάρκο δίπλα στο camping.

alca έγραψε:Παιδιά το εισιτήριο της Τούζλας είναι χίλιες φορές καλύτερο από της Θεσσαλονίκης!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες