Tolis έγραψε:
Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Tolis έγραψε:

Evangelia έγραψε:Τι βίντεο έβαλε?? (δεν μπορώ να το δω γιατί μπαίνω από κινητό...)

Marina έγραψε:Evangelia έγραψε:Τι βίντεο έβαλε?? (δεν μπορώ να το δω γιατί μπαίνω από κινητό...)
Το ''Δυο μέρες μόνο'' της Δήμητρας Γαλάνη!

Evangelia έγραψε:Παιδιά, συγγνώμη αλλά... Η Ανδριάνα ρώτησε τι ώρα θα συναντηθείτε.. Κ δεν βλέπω να απάντησε κανείς..

Evangelia έγραψε:εγώ το εχω 1,5 χρόνο πάντως.

Evangelia έγραψε:εγώ όμως εχω Nokia N78.... Έδωσα αρκετά λεφτά, άρα... Κρατάει ακόμα γερά!

Paparizoulini έγραψε:Evangelia έγραψε:εγώ όμως εχω Nokia N78.... Έδωσα αρκετά λεφτά, άρα... Κρατάει ακόμα γερά!
Έγω είχα 1 Sony Ericsson ήταν πολύ καλό απλά μου είχε πέσει στην 9άλασσα, μου είχε πέσει απο ταράτσα και απο σκαλιά, μια μέρα το είχα βρει κατώ απο την ρόδα του αμαξιού μας.... οπότε πολύ κρατησε.............

Xenia έγραψε:Paparizoulini έγραψε:Evangelia έγραψε:εγώ όμως εχω Nokia N78.... Έδωσα αρκετά λεφτά, άρα... Κρατάει ακόμα γερά!
Έγω είχα 1 Sony Ericsson ήταν πολύ καλό απλά μου είχε πέσει στην 9άλασσα, μου είχε πέσει απο ταράτσα και απο σκαλιά, μια μέρα το είχα βρει κατώ απο την ρόδα του αμαξιού μας.... οπότε πολύ κρατησε.............
![]()
![]()

Evangelia έγραψε:Αχ ναι! Καλά να περάσουν όλα τα Παπαριζάκια μας!!!!!!![]()

Evangelia έγραψε:εμένα μόνο 1 φορά είχε κάνει μπάνιο σε γεμάτη μπανιέρα.. Κ έμεινε κάποια δευτερόλεπτα εκεί μέσα μέχρι να το συνειδητοποιήσω κ να το βγάλω.. Κ μετά το στέγνωνα με πιστολάκι!!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης