Pipi έγραψε:Παντως οσο γνωριζω ατομα απο το club και βλεπω οσα γραφετε, αντιλαμβανομαι οτι μαλλον ειμαι απο τις πολυ τυχερες των περιπτωσεων. Το 2008 με πηγαν σε 5 συναυλιες και σε ολες εκτος της Σαντορινης,πηγα αποκλειστικα για την Ελενα. Την περιοδο 2008 - 2009 που με εχανες, που με εβρισκες ημουν στην Ιερα Οδο και το Θαλασσα χωρις τη συνοδεια γονιων, αλλα ειχα τους φιλους μου που με προσεχουν αφου ειμαι η μικροτερη της παρεας. Αλλα παιδια ποτε μην φοβαστε να πειτε ή να ζητησετε κατι. Μπορει να ξερετε απο πριν οτι η απαντηση θα ειναι αρνητικη, αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει! Και σε μενα εχει τυχει πολλες φορες να μου πουνε "Οχι δεν θα πας εκει", λεω "Οκ" και δεν το συνεχιζω το θεμα, αλλα μετα απο λιγο η κατασταση αλλαζει και με αφηνουν να παω. Να τολματε στη ζωη σας! Δεν εχετε κατι να χασετε!
ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΠΙΠΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ......ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ...!!!!! Ε ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΟΣΗ ΘΕΑΣ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ!!!!!!ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ CD ΜΟΥ!!!