Apostolos έγραψε:7.000
Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Foteini93 έγραψε:Apostolos έγραψε:7.000
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Evangelia έγραψε:εγώ όμως έπρεπε να παλέψω για να βγάλω 19 κ 8/10 (κ αυτό λόγω μιας ηλίθιας καθηγήτριας που με αδίκησε στο α' τετράμηνο..) στην Α' Λυκείου που ήμουν... Και ο μπαμπάς μου μού υποσχέθηκε ότι θα με πάει σε 5... (τώρα δεν ξερω αν βόλεψει τελικά να παω σε 5, πάντως σε 3 εχω πάει..)... Γι αυτό... Το κέρδισα με το σπαθί μου!

Jovanna έγραψε:εγω εβγαλα 2 λυκειου 19.9 και γ δεν με πανε πουθενα?????μου λενε σιγα μην κανουμε ταξιδι μονο και μονο για να πας σε μια συναυλια...λες κΑΙ στην Σκιαθο που θα παμε θα ναι καλυτερα..θα προτιμουσα να μην παω πουθενα διακοπες παρα να δω την ελενα!!!

Jovanna έγραψε:εγω εβγαλα 2 λυκειου 19.9 και γ δεν με πανε πουθενα?????μου λενε σιγα μην κανουμε ταξιδι μονο και μονο για να πας σε μια συναυλια...λες κΑΙ στην Σκιαθο που θα παμε θα ναι καλυτερα..θα προτιμουσα να μην παω πουθενα διακοπες παρα να δω την ελενα!!!

Nicolas έγραψε::o![]()
![]()
![]()
![]()
19 8/10 ???:o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΗΛ.ΑΝ ΕΒΓΑΖΕΣ 19 7/10 ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΦΙΛΕ ΚΟΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣ,ΛΕΣ" Ε,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ

MatLeo έγραψε:Εγώ έβγαλα 19, 5 στην πρώτη Γυμνασίου και θα με πάνε μόνο στα Γρεβενά κι εκεί με το ζόρι...(βλέπετε, τους έκανα να την μισήσουν μιας και όλη την ημέρα για αυτήν μιλάω)..........

Jovanna έγραψε:μου λενε σιγα μην κανουμε ταξιδι μονο και μονο για να πας σε μια συναυλια...

Evangelia έγραψε:ε βέβαια!!! Έτσι ειναι τα Παπαριζάκια!!![]()
![]()
![]()
![]()

Marina έγραψε:Jovanna έγραψε:μου λενε σιγα μην κανουμε ταξιδι μονο και μονο για να πας σε μια συναυλια...
Το ίδιο και σε εμένα αλλά σε δυο χρόνια!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες