05.07.10 - Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης

Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Έλενα Παπαρίζου & Onirama, φυσικά μαζί, σε όλη την Ελλάδα!

Re: 05.07.10 - Θεσσαλονίκη - Θέατρο Γης

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 12 Ιούλ 2010 03:59

Apostolos έγραψε:7.000

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 12 Ιούλ 2010 16:42

Foteini93 έγραψε:
Apostolos έγραψε:7.000

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Μπραβο μας παιδιά.....είμασταν πολλοί...!!! Σας το πα εγώ.... ;) :P
Εικόνα
05/07/2010 - Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη...Θα είμαστε όλοι εκεί για να εναναληφθεί η επιτυχία του 2008... - Done
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιούλ 2010 21:15

και κάναμε χαμούλη!!!!! :lol:
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 12 Ιούλ 2010 21:17

8-)
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό Koke » 12 Ιούλ 2010 22:37

ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ -ΛΙΓΟ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ-- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΦΟΥ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.....ΕΖΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΗΜΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ 11 Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΙΥΝ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ 100000 ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ....
ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ....
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ!!!!!!![/quote]

Καταρχήν συγγνώμη που σου απαντώ λίγο ετεροχρονισμένα,αλλά αυτές τις δύο τρείς μέρες ήταν αδύνατον να ασχοληθώ με τον υπολογιστή.Έτσι όπως τα λες τώρα έχεις ένα δίκιο.Εσύ ζούσες στην Αθήνα σε μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της(δεν είναι τυχαίο ότι η Έλενα ζει εκεί),αλλά και εγώ δεν ζω στο κέντρο,είμαι αρκετά ήσυχα εδώ.Αν είναι να έρθεις για να μείνεις στη Γλυφάδα και δεν περνάς καλά εκεί που είσαι ειλικρινά έλα πετώντας,κολυμπώντας,όπως μπορείς τέλος πάντων.Αλλά η λογική λέει ότι ένα νέο παιδί εκτός Αθηνών όταν έρθει να σπουδάσει θα μείνει Ζωγράφου,Ιλίσια,Αμπελόκηπους στην καλύτερη των περιπτώσεων.Αλλά γενικά είναι όπως τα είπες,όλα έχουν την θετική και την αρνητική πλευρά τους.Αλλά μην νομίζεις κάι εδώ αν είσαι θα ζεις και όλα όσα θέλεις.Εσείς ας πούμε που μένετε επαρχία έχετε έρθει σε περισσότερες συναυλίες και γενικά εμφανίσεις της Έλενας απ'ότι εγώ.Και ειλικρινά το θαυμάζω αυτό σε εσάς,δηλαδή ότι κάνετε κάτι που θέλετε πολύ.Ας πούμε θυμάμαι ότι είδα την Ευαγγελία στην Αθήνα,ένα κορίτσι 15 χρονών για να δεί την Έλενα από κοντά και εγώ να είμαι ένας μαντράχαλος 18 χρονών,να μένω Αθήνα και να είναι η πρώτη φορά που πήγα σε συναυλία της γιατί ντρεπόμουν να το ζητήσω μικρότερος.Ειλικρινά κατάλαβα ότι ήμουν βλάκας.
Άβαταρ μέλους
Koke
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Teardrops

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 12 Ιούλ 2010 23:49

εγώ όμως έπρεπε να παλέψω για να βγάλω 19 κ 8/10 (κ αυτό λόγω μιας ηλίθιας καθηγήτριας που με αδίκησε στο α' τετράμηνο..) στην Α' Λυκείου που ήμουν... Και ο μπαμπάς μου μού υποσχέθηκε ότι θα με πάει σε 5... (τώρα δεν ξερω αν βόλεψει τελικά να παω σε 5, πάντως σε 3 εχω πάει.. ;) )... Γι αυτό... Το κέρδισα με το σπαθί μου! :D
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 13 Ιούλ 2010 01:27

:o :shock: :o :shock: :o :shock: 19 8/10 ???:o :shock: :o :shock: :o :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
ΔΗΛ.ΑΝ ΕΒΓΑΖΕΣ 19 7/10 ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ?? :P :P :lol: :lol: :lol:
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΦΙΛΕ ΚΟΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣ,ΛΕΣ" Ε,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ :thumbup:
.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 13 Ιούλ 2010 22:04

Evangelia έγραψε:εγώ όμως έπρεπε να παλέψω για να βγάλω 19 κ 8/10 (κ αυτό λόγω μιας ηλίθιας καθηγήτριας που με αδίκησε στο α' τετράμηνο..) στην Α' Λυκείου που ήμουν... Και ο μπαμπάς μου μού υποσχέθηκε ότι θα με πάει σε 5... (τώρα δεν ξερω αν βόλεψει τελικά να παω σε 5, πάντως σε 3 εχω πάει.. ;) )... Γι αυτό... Το κέρδισα με το σπαθί μου! :D

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΤΑΞΕΙ 19 3 ΕΒΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ.... ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΦΟΥ ΣΒΗΣΤΙΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 100 Κ ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ....ΕΒΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 PROFICIENCY ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΧΙ...!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΠΤ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!-ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ CD ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΑ!!!!ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 13 Ιούλ 2010 23:41

έτσι ακριβώς ειναι! :thumbup: πρέπει να παλεύεις στην ζωή σου.. :) :) (εκτός βέβαια αν έχεις κ γονείς που σε πηγαίνουν παντού χωρίς να σου ζητάν τίποτα.. :P )
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 14 Ιούλ 2010 01:36

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ :crazy: ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ?ALBERTAISTEINCLUB.EU?:crazy:
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19?ΕΣΤΩ 18,5?ΑΝΤΕ 18 ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΕ Η ΤΥΧΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΕΣ.ΑΠΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ. :thumbup: :wave: :wave: :wave:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Paparizoulini » 14 Ιούλ 2010 04:26

Παιδιά εγω ευτυχώς είμαι τυχερη γιατι.............. μου είχε πει κι εμενα οτι αν βγάλω καλό βαθμο 9α με πάει σε πολλές συναυλιες......... έβγαλα 3ο τρίμινο(3ι γυμνασιου) 19............... αλλα γενικο 17....... δεν έγραψα πολύ καλά............ αλλά θα με πάει Λάρισα και όπου αλού βολέψει........... οι γονείς το λένε αυτο για έχεις ένα κινιτρο να τα πας καλάααααα
Έλενα και δεν είμαι καλα............
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Paparizoulini
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Jovanna » 14 Ιούλ 2010 11:39

εγω εβγαλα 2 λυκειου 19.9 και γ δεν με πανε πουθενα?????μου λενε σιγα μην κανουμε ταξιδι μονο και μονο για να πας σε μια συναυλια...λες κΑΙ στην Σκιαθο που θα παμε θα ναι καλυτερα..θα προτιμουσα να μην παω πουθενα διακοπες παρα να δω την ελενα!!!
Άβαταρ μέλους
Jovanna
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 14 Ιούλ 2010 11:41

Jovanna έγραψε:εγω εβγαλα 2 λυκειου 19.9 και γ δεν με πανε πουθενα?????μου λενε σιγα μην κανουμε ταξιδι μονο και μονο για να πας σε μια συναυλια...λες κΑΙ στην Σκιαθο που θα παμε θα ναι καλυτερα..θα προτιμουσα να μην παω πουθενα διακοπες παρα να δω την ελενα!!!

:think:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 14 Ιούλ 2010 13:10

Jovanna έγραψε:εγω εβγαλα 2 λυκειου 19.9 και γ δεν με πανε πουθενα?????μου λενε σιγα μην κανουμε ταξιδι μονο και μονο για να πας σε μια συναυλια...λες κΑΙ στην Σκιαθο που θα παμε θα ναι καλυτερα..θα προτιμουσα να μην παω πουθενα διακοπες παρα να δω την ελενα!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΠΕΡΙΕΡΓΟ :think:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Koke » 14 Ιούλ 2010 13:39

Για να βγάλεις στη 2α Λυκείου 19.9 πάει να πει πως είσαι φαινόμενο.Κάνε υπομονή ένα χρόνο,συνέχισε όπως πας και στην 3 Λυκείου και μετά,ώντας επιτυχημένη και πλέον ενήλικη κάνεις (σχεδόν)ότι θες.Εγώ τουλάχιστον αυτό προσπάθησα να κάνω.Και λογικά όλο και κάπου κοντά από εκεί που θα σαι θα πάει και η Έλενα.Συνέχισε το ''ψηστήρι'' στους γονείς σου και όλο και σε κάποια συναυλία θα καταφέρεις να πάς.Ελπίζω να τα καταφέρεις.
Άβαταρ μέλους
Koke
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Koke » 14 Ιούλ 2010 14:09

Nicolas έγραψε::o :shock: :o :shock: :o :shock: 19 8/10 ???:o :shock: :o :shock: :o :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
ΔΗΛ.ΑΝ ΕΒΓΑΖΕΣ 19 7/10 ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ?? :P :P :lol: :lol: :lol:
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΦΙΛΕ ΚΟΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣ,ΛΕΣ" Ε,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ :thumbup:

Φίλε Nicolas μεγάλο δίκιο σε αυτά που λες,αν και στη δική μου την περίπτωση έπαιξαν και άλλα πράγματα ρόλο.Όταν είσαι ανήλικος εξαρτάσαι από τους γονείς σου και αν θες κάτι πρέπει να έχεις το θάρρος να το ζητήσεις.Εγώ δυστυχώς δεν το είχα γιατί φοβόμουν μια ενδεχόμενη αρνητική αντίδραση και έλεγα ότι θα περιμένω μέχρι να ενηλικιωθώ και να βγάλω το σχολείο.Πάντως μου κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση το γεγονός ότι έχουμε τέτοια ''αστέρια'' στο club.Η Jovana 19.9,η Ευαγγελία 19.8,πυρηνικοί φυσικοί θα βγούν από εδώ μέσα!Εγώ ένα 18.5 έβγαλα σταθερά στο λύκειο και νόμιζα ότι κάτι έκανα,μπροστά σε εσάς δεν πιάνω μία.Το κακό όμως είναι ότι όσες επιτυχίες και να έχεις με την πρώτη στραβή θα πέσουν να σε φάνε.Αυτό διαπίστωσα φέτος με τις πανελλήνιες και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.Χθές περπάταγα στο δρόμο και με συνάντησε ένας γνωστός μου που τον ξέρω χρόνια και επειδή μάλλον έμαθε ότι δεν περνάω στην πρώτη μου επιλογή μου είπε<<Στον κουβά κατέληξες τελικά,μας το έπαιζες και μαθητής περιοπής>>,ενώ ποτέ δεν κοκορευόμουν και ούτε είχα προκαλέσει.Τέλος πάντων,πολύ την πλάτιασα την συζήτηση,ζητώ συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Koke
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 14 Ιούλ 2010 14:59

ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΟΚΕ.ΘΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ.ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΕΣΤΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΩ.ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ ΘΑ ΛΕΣ "ΚΟΙΤΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑ.ΤΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΓΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΒΓΑΙΝΕ"ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 18 ΚΑΙ 1 ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ-ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΠΟΛΗ Ε ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :thumbup: :wave:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 14 Ιούλ 2010 15:06

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ (ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 8-) ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΤΟΥΛΕΣ ΜΙΛΑΜΕ :P (ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ).ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΜΠ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΧΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΩΝ. ;) ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 14 Ιούλ 2010 15:40

ε βέβαια!!! Έτσι ειναι τα Παπαριζάκια!! :thumbup: :thumbup: :clap: :D :D
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Matthaios » 14 Ιούλ 2010 16:19

Εγώ έβγαλα 19, 5 στην πρώτη Γυμνασίου και θα με πάνε μόνο στα Γρεβενά κι εκεί με το ζόρι...(βλέπετε, τους έκανα να την μισήσουν μιας και όλη την ημέρα για αυτήν μιλάω)..........
Άβαταρ μέλους
Matthaios
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Γύρνα με στο χθες

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 14 Ιούλ 2010 16:26

MatLeo έγραψε:Εγώ έβγαλα 19, 5 στην πρώτη Γυμνασίου και θα με πάνε μόνο στα Γρεβενά κι εκεί με το ζόρι...(βλέπετε, τους έκανα να την μισήσουν μιας και όλη την ημέρα για αυτήν μιλάω)..........

καλέ εσύ είσαι μικρούλιιιιι!!! :D :clap:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Marina » 14 Ιούλ 2010 16:33

Jovanna έγραψε:μου λενε σιγα μην κανουμε ταξιδι μονο και μονο για να πας σε μια συναυλια...

Το ίδιο και σε εμένα αλλά σε δυο χρόνια :wave: !
Άβαταρ μέλους
Marina
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Survivor

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 14 Ιούλ 2010 16:45

Evangelia έγραψε:ε βέβαια!!! Έτσι ειναι τα Παπαριζάκια!! :thumbup: :thumbup: :clap: :D :D

KAI NA ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ Ε ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ...!!!!OXAOXAOXAO
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Pipi » 14 Ιούλ 2010 16:45

Παντως οσο γνωριζω ατομα απο το club και βλεπω οσα γραφετε, αντιλαμβανομαι οτι μαλλον ειμαι απο τις πολυ τυχερες των περιπτωσεων. Το 2008 με πηγαν σε 5 συναυλιες και σε ολες εκτος της Σαντορινης,πηγα αποκλειστικα για την Ελενα. Την περιοδο 2008 - 2009 που με εχανες, που με εβρισκες ημουν στην Ιερα Οδο και το Θαλασσα χωρις τη συνοδεια γονιων, αλλα ειχα τους φιλους μου που με προσεχουν αφου ειμαι η μικροτερη της παρεας. Αλλα παιδια ποτε μην φοβαστε να πειτε ή να ζητησετε κατι. Μπορει να ξερετε απο πριν οτι η απαντηση θα ειναι αρνητικη, αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει! Και σε μενα εχει τυχει πολλες φορες να μου πουνε "Οχι δεν θα πας εκει", λεω "Οκ" και δεν το συνεχιζω το θεμα, αλλα μετα απο λιγο η κατασταση αλλαζει και με αφηνουν να παω. Να τολματε στη ζωη σας! Δεν εχετε κατι να χασετε! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pipi
Forum Moderator
Forum Moderator

Αγαπημένο τραγούδι: Πόρτα για τον Ουρανό

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 14 Ιούλ 2010 16:46

Marina έγραψε:
Jovanna έγραψε:μου λενε σιγα μην κανουμε ταξιδι μονο και μονο για να πας σε μια συναυλια...

Το ίδιο και σε εμένα αλλά σε δυο χρόνια :wave: !

XAXA ΓΙΑ ΜΕΝΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΑ.....ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΝΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΧΑΤΗΡΙ!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ 3Η ΛΥΚΕΙΟΥ!!!!!
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες