10.07.10 - Αλεξανδρούπολη, Δήμος Τυχερού

Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Έλενα Παπαρίζου & Onirama, φυσικά μαζί, σε όλη την Ελλάδα!

Re: 10.07.10 - Αλεξανδρούπολη - Δήμος Τυχερού

Δημοσίευσηαπό Xenia » 11 Ιούλ 2010 02:42

Evangelia έγραψε:Ε... Όχι κ πολύ συγκεκριμένη.. Ίσως απόρησε λίγο; αχ δεν θυμάμαι κ καλά.. Παίζει να το έχει γράψει σε βίντεο μια φιλη μου.. Αν ναι, τότε θα το ανεβάσω να το δεις.. ;) ;) Ρε απλά αν τυχόν δεν κατάλαβε ποια Πίπη εννοώ? :( :think: (πάντως δεν νομίζω να σκέφτηκε κ την Πίπη την Φακιδομήτη.. :P )
πάντως αν την δεις, ρώτα την (αν θυμηθείς..) αν θυμάται αυτό το γεγονός κ αν κατάλαβε ποια Πίπη εννούσα.. Ελπίζω να κατάλαβε γιατί αλλιώς... :(
(δεν σκέφτηκα σε παρένθεση να βάλω κ το κανονικό όνομά σου για σιγουριά.. :think: )

σίγουρα θα κατάλαβε! ;)
`--||||||||------------------------------]
./_==o ______Dan_Wesson___|
...),---.(_(__) /
..// (\) ),----"'
.//___//
//;__//
Άβαταρ μέλους
Xenia
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευσηαπό Pipi » 11 Ιούλ 2010 02:44

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αμα εβαζες το κανονικο μου σκετο (λεμε τωρα) δεν θα καταλαβαινε με τιποτα! :lol: :lol: :lol: :lol: Αν και εχει μια ταση να με φωναζει ακομα με αυτο! :silent:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pipi
Forum Moderator
Forum Moderator

Αγαπημένο τραγούδι: Πόρτα για τον Ουρανό

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 11 Ιούλ 2010 02:46

Pipi έγραψε:
Evangelia έγραψε:
Nicolas έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ.ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ ΔΗΛ.Η ΕΛΕΝΑ ΣΕ ΕΜΑΘΕ?Η ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ?

κοίτα αυτα που κάναμε κ λέγαμε δεν τα έκανε με κανέναν άλλον.. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι με έμαθε.. Αυτό δεν γίνεται με μία φορά.. Πρέπει να κάνεις κάτι πολύ χτυπητό για να σε θυμάται.. Κ να σου πω εγώ την Έλενα την εχω δει 8-10 φορές (και πάλι καλά δηλαδή γιατί μένω κ λίγο μακριά.. :wave: ) όμως μόνο 1 φορά εχω πει το όνομά μου... Κ δεν με θυμάται φατσικά με την καμία!!! (δεν εχω κ κανένα χαρακτηριστικό μαλλί ή γενικά κάτι που να την κάνει να με θυμάται..)

Φατσικα θα σε θυμαται ΣΙΓΟΥΡΑ! Believe me! :thumbup:

Λες? Μακάρι.. Αλλά επειδή δεν την βλέπω κ τακτικά... Λίγο δύσκολο.. :( (την βλέπω 1 φορά στον 1 χρόνο και αν! Κ σήμερα το πρωί που την είδα, δεν με θυμόταν κ της είπα ότι ήμουν κ Αθήνα κ Θεσσαλονίκη... Βέβαια ας υποθέσουμε ότι κοιμόταν όρθια (γιατί φορούσε γυαλιά ηλίου... :thinkκ: ) κ δεν θυμόταν τίποτα.. Κ ας υποθέσουμε ότι της έρχονται φλασιές όπως λέει η Ζωή κ θυμάται.. Τότε ναι... Ίσως με θυμάται φατσικά.. Ίσως..
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό Pipi » 11 Ιούλ 2010 02:49

Evangelia έγραψε:
Pipi έγραψε:
Evangelia έγραψε:

κοίτα αυτα που κάναμε κ λέγαμε δεν τα έκανε με κανέναν άλλον.. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι με έμαθε.. Αυτό δεν γίνεται με μία φορά.. Πρέπει να κάνεις κάτι πολύ χτυπητό για να σε θυμάται.. Κ να σου πω εγώ την Έλενα την εχω δει 8-10 φορές (και πάλι καλά δηλαδή γιατί μένω κ λίγο μακριά.. :wave: ) όμως μόνο 1 φορά εχω πει το όνομά μου... Κ δεν με θυμάται φατσικά με την καμία!!! (δεν εχω κ κανένα χαρακτηριστικό μαλλί ή γενικά κάτι που να την κάνει να με θυμάται..)

Λες? Μακάρι.. Αλλά επειδή δεν την βλέπω κ τακτικά... Λίγο δύσκολο.. :( (την βλέπω 1 φορά στον 1 χρόνο και αν! Κ σήμερα το πρωί που την είδα, δεν με θυμόταν κ της είπα ότι ήμουν κ Αθήνα κ Θεσσαλονίκη... Βέβαια ας υποθέσουμε ότι κοιμόταν όρθια (γιατί φορούσε γυαλιά ηλίου... :thinkκ: ) κ δεν θυμόταν τίποτα.. Κ ας υποθέσουμε ότι της έρχονται φλασιές όπως λέει η Ζωή κ θυμάται.. Τότε ναι... Ίσως με θυμάται φατσικά.. Ίσως..

Εγω ξεκινησα να την βλεπω "τακτικα" απο την περιοδεια το 2008 και στην απονομη του πλατινενιου δισκου τον Σεπτεμβρη, την ειχα ρωτησει αμα με θυμαται και μου ειχε πει ναι. Ε μετα μου το ειπε απο μονη της στην Ιερα Οδο οτι με θυμαται κ ειχε μαθει και το ονομα μου. Αλλα φατσες δεν ξεχναει ποτε!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pipi
Forum Moderator
Forum Moderator

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 11 Ιούλ 2010 02:56

Pipi έγραψε:
Evangelia έγραψε:Ε... Όχι κ πολύ συγκεκριμένη.. Ίσως απόρησε λίγο; αχ δεν θυμάμαι κ καλά.. Παίζει να το έχει γράψει σε βίντεο μια φιλη μου.. Αν ναι, τότε θα το ανεβάσω να το δεις.. ;) ;) Ρε απλά αν τυχόν δεν κατάλαβε ποια Πίπη εννοώ? :( :think: (πάντως δεν νομίζω να σκέφτηκε κ την Πίπη την Φακιδομήτη.. :P )
πάντως αν την δεις, ρώτα την (αν θυμηθείς..) αν θυμάται αυτό το γεγονός κ αν κατάλαβε ποια Πίπη εννούσα.. Ελπίζω να κατάλαβε γιατί αλλιώς... :(
(δεν σκέφτηκα σε παρένθεση να βάλω κ το κανονικό όνομά σου για σιγουριά.. :think: )

Η κινηση μετραει για μενα παντως..καταλαβε - δεν καταλαβε! :D Αμα την δω την αλλη εβδομαδα θα την ρωτησω! χεχεχεχεχε

Πες κ το όνομά μου! Έτσι για να αρχίζει να το συνηθίζει! :P (2 χρόνια έμειναν για μένα... Μετά... Freedom! :D το οποίο σημαίνει άπειρες φορές στην Έλενα... :D )
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 11 Ιούλ 2010 03:01

Pipi έγραψε:
Evangelia έγραψε:
Pipi έγραψε:
Evangelia έγραψε:

Εγω ξεκινησα να την βλεπω "τακτικα" απο την περιοδεια το 2008 και στην απονομη του πλατινενιου δισκου τον Σεπτεμβρη, την ειχα ρωτησει αμα με θυμαται και μου ειχε πει ναι. Ε μετα μου το ειπε απο μονη της στην Ιερα Οδο οτι με θυμαται κ ειχε μαθει και το ονομα μου. Αλλα φατσες δεν ξεχναει ποτε!

καλά εσένα από τις συναυλίες ακόμα άρχισε να σε θυμάται! (νομίζω μου είχες πει ότι σε θυμόταν κ σε χαιρετούσε... :thumbup: ) κ εντάξει.. Ειναι κ κάποιοι άνθρωποι που έχουν χαρακτηριστικές φάτσες... Κ τους θυμούνται πιο εύκολα ίσως...
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Pipi » 11 Ιούλ 2010 03:04

Evangelia έγραψε:Πες κ το όνομά μου! Έτσι για να αρχίζει να το συνηθίζει! :P (2 χρόνια έμειναν για μένα... Μετά... Freedom! :D το οποίο σημαίνει άπειρες φορές στην Έλενα... :D )

Εννοειτε! Θα της κανω λεπτομερη περιγραφη. Θα της πω οτι ησουν κ στο αεροδρομιο!
αρκει μονο να την δω! :P
Στη συναυλια στην Σαντορινη, στην Πορτα για τον Ουρανο (τι περιεργο) ειχα ανεβει στους ωμους του ξαδερφου μου. 1.70 αυτος, 1.72 τοτε εγω, φαντασου υψος που ειχα παρει, ημουν και η μονη που ειχα ανεβει ψηλα και τραγουδουσαμε μαζι το τελευταιο ρεφρεν :D :D :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pipi
Forum Moderator
Forum Moderator

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 11 Ιούλ 2010 03:06

Pipi έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αμα εβαζες το κανονικο μου σκετο (λεμε τωρα) δεν θα καταλαβαινε με τιποτα! :lol: :lol: :lol: :lol: Αν και εχει μια ταση να με φωναζει ακομα με αυτο! :silent:

αχ ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα; δεν θα ξεχάσω ποτέ.. Όταν είχα έρθει στο Thalassa όταν σε χαιρέτισε η Έλενα κ σε φίλησε κτλ σε είπε με το κανονικό σου όνομα κ εσύ κάνεις μία με έναν χαρακτηριστικό τόνο: "Πίπη με λένε!" :lol: :lol: :lol: :lol: θεάα!!! :clap: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Pipi » 11 Ιούλ 2010 03:09

Evangelia έγραψε:
Pipi έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αμα εβαζες το κανονικο μου σκετο (λεμε τωρα) δεν θα καταλαβαινε με τιποτα! :lol: :lol: :lol: :lol: Αν και εχει μια ταση να με φωναζει ακομα με αυτο! :silent:

αχ ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα; δεν θα ξεχάσω ποτέ.. Όταν είχα έρθει στο Thalassa όταν σε χαιρέτισε η Έλενα κ σε φίλησε κτλ σε είπε με το κανονικό σου όνομα κ εσύ κάνεις μία με έναν χαρακτηριστικό τόνο: "Πίπη με λένε!" :lol: :lol: :lol: :lol: θεάα!!! :clap: :lol: :lol: :lol:

Οταν ημουν κατω απο την πιστα? Εκει στο bar? Γιατι 2 φορες με ειχε φωναξει απο το μικροφωνο "Πιπη" οταν εγω ημουν στην κοσμαρα μου και μια αλλη φορα,παλι ημουν στην κοσμαρα μου και εκανε νοημα στα παιδια να γυρισω να την κοιταξω και ελεγε "Την Σπυριδουλα, την Σπυριδουλα!" Αλλα δεν θυμαμαι οτι το ειχα πει αυτο! :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pipi
Forum Moderator
Forum Moderator

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 11 Ιούλ 2010 03:14

Pipi έγραψε:
Evangelia έγραψε:Πες κ το όνομά μου! Έτσι για να αρχίζει να το συνηθίζει! :P (2 χρόνια έμειναν για μένα... Μετά... Freedom! :D το οποίο σημαίνει άπειρες φορές στην Έλενα... :D )

Εννοειτε! Θα της κανω λεπτομερη περιγραφη. Θα της πω οτι ησουν κ στο αεροδρομιο!
αρκει μονο να την δω! :P
Στη συναυλια στην Σαντορινη, στην Πορτα για τον Ουρανο (τι περιεργο) ειχα ανεβει στους ωμους του ξαδερφου μου. 1.70 αυτος, 1.72 τοτε εγω, φαντασου υψος που ειχα παρει, ημουν και η μονη που ειχα ανεβει ψηλα και τραγουδουσαμε μαζι το τελευταιο ρεφρεν :D :D :D

έλα μωρέ! Τώρα σοβαρά.. Εσύ δες την, και μην λες τίποτα για μένα.. Δεν χρειάζεται.. Μακάρι να την δεις όμως.. Αυτό φτάνει.. :) (πάντως Αν την δεις κ Αν έχεις πάρα πολύ χρόνο για να της μιλήσεις κ πεις για μένα εκεί στο αεροδρόμιο να πεις ότι της έδωσα κ ένα κόκκινο τριαντάφυλλο! :P ) είμαι τρελή! το ξερω.. :lol: :lol: :lol:

ναι! Νομίζω μου το είχες πει και αυτό (για το Πόρτα. κ το που ανέβηκες πάνω στον ξάδερφό σου,αλλά όχι τόσο λεπτομερώς.. :P :P
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 11 Ιούλ 2010 03:16

Pipi έγραψε:
Evangelia έγραψε:

Οταν ημουν κατω απο την πιστα? Εκει στο bar? Γιατι 2 φορες με ειχε φωναξει απο το μικροφωνο "Πιπη" οταν εγω ημουν στην κοσμαρα μου και μια αλλη φορα,παλι ημουν στην κοσμαρα μου και εκανε νοημα στα παιδια να γυρισω να την κοιταξω και ελεγε "Την Σπυριδουλα, την Σπυριδουλα!" Αλλα δεν θυμαμαι οτι το ειχα πει αυτο! :lol: :lol: :lol:

Στο καμαρίνι! ;)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Pipi » 11 Ιούλ 2010 03:17

Evangelia έγραψε:έλα μωρέ! Τώρα σοβαρά.. Εσύ δες την, και μην λες τίποτα για μένα.. Δεν χρειάζεται.. Μακάρι να την δεις όμως.. Αυτό φτάνει.. :) (πάντως Αν την δεις κ Αν έχεις πάρα πολύ χρόνο για να της μιλήσεις κ πεις για μένα εκεί στο αεροδρόμιο να πεις ότι της έδωσα κ ένα κόκκινο τριαντάφυλλο! :P ) είμαι τρελή! το ξερω.. :lol: :lol: :lol:

ναι! Νομίζω μου το είχες πει και αυτό (για το Πόρτα. κ το που ανέβηκες πάνω στον ξάδερφό σου,αλλά όχι τόσο λεπτομερώς.. :P :P

Ε δεν θα μου πεσει και ο κ***ς αμα της το πω! :D :lol: :lol: :lol:
Τωρα το θυμηθηκα αυτο με το ονομα!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pipi
Forum Moderator
Forum Moderator

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 11 Ιούλ 2010 03:27

Πίπη, να σου πω κάτι άσχετο? Άκου.. Μια φορά.. Είχες πει σε κάποιον-κάποια ότι όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, τότε γίνεται... Στην αρχή, όταν το είχα ακούσει δεν σε είχα καταλάβει κ πολύ.. Κ δεν μπορούσα να το πιστέψω.. Τώρα.. Το πιστεύω.. Αλήθεια.. Ό,τι ευχήθηκα στην ζωή μου, για ό,τι πάλεψα ως τώρα, τελικά βγήκε αληθινό.. Και αναφέρομαι περισσότερο στην Έλενα κ στις συναυλίες (όπως κ εσυ σε συναυλίες του 2008 αναφερόσουν όταν το είπες αυτό..)...
Τώρα μην ρωτήσεις πώς κ από που το θυμάμαι αυτό που είπες.. Πάντως.. δεν ξερω.. Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου.. Γιατί.. Φέτος ειδικά.. Πραγματοποιούνται σχεδόν όλα όσα επιθυμώ.. Κ παρόλο που οι αποστάσεις ειναι τεράστιες.. Γίνονται όνειρά μου πραγματικότητα.. :)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Pipi » 11 Ιούλ 2010 03:34

Evangelia έγραψε:Πίπη, να σου πω κάτι άσχετο? Άκου.. Μια φορά.. Είχες πει σε κάποιον-κάποια ότι όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, τότε γίνεται... Στην αρχή, όταν το είχα ακούσει δεν σε είχα καταλάβει κ πολύ.. Κ δεν μπορούσα να το πιστέψω.. Τώρα.. Το πιστεύω.. Αλήθεια.. Ό,τι ευχήθηκα στην ζωή μου, για ό,τι πάλεψα ως τώρα, τελικά βγήκε αληθινό.. Και αναφέρομαι περισσότερο στην Έλενα κ στις συναυλίες (όπως κ εσυ σε συναυλίες του 2008 αναφερόσουν όταν το είπες αυτό..)...
Τώρα μην ρωτήσεις πώς κ από που το θυμάμαι αυτό που είπες.. Πάντως.. δεν ξερω.. Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου.. Γιατί.. Φέτος ειδικά.. Πραγματοποιούνται σχεδόν όλα όσα επιθυμώ.. Κ παρόλο που οι αποστάσεις ειναι τεράστιες.. Γίνονται όνειρά μου πραγματικότητα.. :)

Just have a little faith! :) :) :) Με υπομονη και πεισμα (σε λογικα πλαισια και χωρις καταπιεσεις) ολα γινονται! :D :D :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pipi
Forum Moderator
Forum Moderator

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 11 Ιούλ 2010 03:37

Pipi έγραψε:
Evangelia έγραψε:έλα μωρέ! Τώρα σοβαρά.. Εσύ δες την, και μην λες τίποτα για μένα.. Δεν χρειάζεται.. Μακάρι να την δεις όμως.. Αυτό φτάνει.. :) (πάντως Αν την δεις κ Αν έχεις πάρα πολύ χρόνο για να της μιλήσεις κ πεις για μένα εκεί στο αεροδρόμιο να πεις ότι της έδωσα κ ένα κόκκινο τριαντάφυλλο! :P ) είμαι τρελή! το ξερω.. :lol: :lol: :lol:

Ε δεν θα μου πεσει και ο κ***ς αμα της το πω! :D :lol: :lol: :lol:
Τωρα το θυμηθηκα αυτο με το ονομα!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

όχι απλά εγώ αυτό που έκανα το έκανα επειδή βγήκε από μέσα μου.. Δεν σημαίνει ότι επειδή εγώ έκανα κάτι "πρέπει" κ εσύ να μιλήσεις στην Έλενα.. Ξέρεις.. Ούτε κανένα σκοπό εχω ούτε τίποτα.. (γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι που κοιτάν το συμφέρον τους κ εκμεταλλεύονται... Τα εχουμε πει όμως ξανά σε άλλα topic αυτα.. :wave: ). Αυτό.. Το έκανα επειδή 1. Σε συμπαθώ 2. Επειδή σου εχω πει ότι το τραγούδι πλέον το εχω συνδιάσει με εσένα 3. Επειδή έτσι ένιωσα λίγο ξανά την μαγική ατμόσφαιρα του Terra Petra αλλά κ του Θεάτρου Γης.. :D ένιωσα ξανά για λίγο ότι ήσασταν όλοι δίπλα μου.. :)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Pipi » 11 Ιούλ 2010 03:51

Evangelia έγραψε:όχι απλά εγώ αυτό που έκανα το έκανα επειδή βγήκε από μέσα μου.. Δεν σημαίνει ότι επειδή εγώ έκανα κάτι "πρέπει" κ εσύ να μιλήσεις στην Έλενα.. Ξέρεις.. Ούτε κανένα σκοπό εχω ούτε τίποτα.. (γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι που κοιτάν το συμφέρον τους κ εκμεταλλεύονται... Τα εχουμε πει όμως ξανά σε άλλα topic αυτα.. :wave: ). Αυτό.. Το έκανα επειδή 1. Σε συμπαθώ 2. Επειδή σου εχω πει ότι το τραγούδι πλέον το εχω συνδιάσει με εσένα 3. Επειδή έτσι ένιωσα λίγο ξανά την μαγική ατμόσφαιρα του Terra Petra αλλά κ του Θεάτρου Γης.. :D ένιωσα ξανά για λίγο ότι ήσασταν όλοι δίπλα μου.. :)

Ε και εγω επειδη το θελω θα της μιλησω! :) :) :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pipi
Forum Moderator
Forum Moderator

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 11 Ιούλ 2010 08:51

Pipi έγραψε:
Evangelia έγραψε:όχι απλά εγώ αυτό που έκανα το έκανα επειδή βγήκε από μέσα μου.. Δεν σημαίνει ότι επειδή εγώ έκανα κάτι "πρέπει" κ εσύ να μιλήσεις στην Έλενα.. Ξέρεις.. Ούτε κανένα σκοπό εχω ούτε τίποτα.. (γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι που κοιτάν το συμφέρον τους κ εκμεταλλεύονται... Τα εχουμε πει όμως ξανά σε άλλα topic αυτα.. :wave: ). Αυτό.. Το έκανα επειδή 1. Σε συμπαθώ 2. Επειδή σου εχω πει ότι το τραγούδι πλέον το εχω συνδιάσει με εσένα 3. Επειδή έτσι ένιωσα λίγο ξανά την μαγική ατμόσφαιρα του Terra Petra αλλά κ του Θεάτρου Γης.. :D ένιωσα ξανά για λίγο ότι ήσασταν όλοι δίπλα μου.. :)

Ε και εγω επειδη το θελω θα της μιλησω! :) :) :)

οοοκ!! Αφού επιμένεις... :lol: :lol: ;)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Freedom » 11 Ιούλ 2010 11:03

παιδια ηταν τελεια χτες στην ελενα...περασα θεεικα-ελενικα.......δυσυχως ομως τραγουδησε λιγοτερα τραγουδια απο οτι στην αθηνα και στην θεσσαλονικη.......παντως ηταν καταπληκτικαααα........
stay tuned to HELENA
Άβαταρ μέλους
Freedom
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 11 Ιούλ 2010 12:26

Evangelia έγραψε:

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. :D ΠΙΘΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ?ΕΓΩ ΣΕ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ :thumbup: ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΧΕΡΟΥ ;)
.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Giannis » 11 Ιούλ 2010 13:44

eleftheriak έγραψε:παιδια ηταν τελεια χτες στην ελενα...περασα θεεικα-ελενικα.......δυσυχως ομως τραγουδησε λιγοτερα τραγουδια απο οτι στην αθηνα και στην θεσσαλονικη.......παντως ηταν καταπληκτικαααα........

και απο Θεσσαλονικη; τι διαολο, καθε φορα και λιγοτερα; Χαθηκε ο κοσμος να κοψουν απο τους Onirama;
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Άντρας

Δημοσίευσηαπό Ifigeneia » 11 Ιούλ 2010 13:46

Giannis έγραψε:
eleftheriak έγραψε:παιδια ηταν τελεια χτες στην ελενα...περασα θεεικα-ελενικα.......δυσυχως ομως τραγουδησε λιγοτερα τραγουδια απο οτι στην αθηνα και στην θεσσαλονικη.......παντως ηταν καταπληκτικαααα........

και απο Θεσσαλονικη; τι διαολο, καθε φορα και λιγοτερα; Χαθηκε ο κοσμος να κοψουν απο τους Onirama;

:lol: :thumbup:
We will keep spreading our disco bacteria!
Εικόνα
~~~~Lina~~~~~Andreas~~~~Annikafiore~~~~Magnus~~~~~Tess~~~~
Άβαταρ μέλους
Ifigeneia
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Κοίτα Μπροστά

Δημοσίευσηαπό chronisgreek » 11 Ιούλ 2010 13:57

Παιδιά ήταν τέλεια χτες! Πήγα κι εγώ αλλά δεν πρόλαβα την έναρξη... όταν πήγα έπαιζε το η καρδιά σου πέτρα και μετά του έρωτα το αίμα... και μου είπαν οτι ήταν το 3ο τραγούδι που έλεγε
Με ποιο ξεκίνησε, με το αν ήσουνα αγάπη; Γιατί και αργότερα δεν το είπε..
Τελευταία επεξεργασία από Giannis και 11 Ιούλ 2010 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες
Άβαταρ μέλους
chronisgreek
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Giannis » 11 Ιούλ 2010 14:13

chronisgreek έγραψε:Παιδιά ήταν τέλεια χτες! Πήγα κι εγώ αλλά δεν πρόλαβα την έναρξη... όταν πήγα έπαιζε το η καρδιά σου πέτρα και μετά του έρωτα το αίμα... και μου είπαν οτι ήταν το 3ο τραγούδι που έλεγε
Με ποιο ξεκίνησε, με το αν ήσουνα αγάπη; Γιατί και αργότερα δεν το είπε..

Με το "Αν ήσουνα αγάπη" ξεκινάει, μετά πάει στο "Σαν και σένα", έπειτα το "Θα 'μαι αλλιώς" και αν θυμάμαι καλά μετα το "Η καρδιά σου πέτρα", "Του έρωτα το αίμα" και "Πόρτα για τον ουρανό"
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Άντρας

Δημοσίευσηαπό dizzy16 » 11 Ιούλ 2010 14:35

Αυτό το βίντεο είναι από την χθεσινή συναυλία και αναφέρετε στο club :thumbup:
Τελευταία επεξεργασία από dizzy16 και 11 Ιούλ 2010 14:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
dizzy16
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Το Φιλί Της Ζωής

Δημοσίευσηαπό Myria » 11 Ιούλ 2010 14:43

dizzy16 έγραψε:Αυτό το βίντεο είναι από την χθεσινή συναυλία και αναφέρετε στο club :thumbup:
http://www.youtube.com/watch?v=aSXgzH2-DFI

:) , η Ευαγγελία λογικά!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Myria
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: "Πέτρα Καρδιά"

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες