05.07.10 - Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης

Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Έλενα Παπαρίζου & Onirama, φυσικά μαζί, σε όλη την Ελλάδα!

Re: 05.07.10 - Θεσσαλονίκη - Θέατρο Γης

Δημοσίευσηαπό Xenia » 09 Ιούλ 2010 03:09

καληνύχτα!!! :wave:
`--||||||||------------------------------]
./_==o ______Dan_Wesson___|
...),---.(_(__) /
..// (\) ),----"'
.//___//
//;__//
Άβαταρ μέλους
Xenia
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 09 Ιούλ 2010 03:10

GOOOOOOOOOOOODNIIIIIIIIIIGHTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 09 Ιούλ 2010 03:11

Καληνύχτα Ξένιααα!! :wave: :wave:
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 09 Ιούλ 2010 09:18

Foteini93 έγραψε:
Evangelia έγραψε:
Foteini93 έγραψε:Εικόνα

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ PRESIDENT????AXAXAXAXAXAXA

από την φωτογραφία ξεχώρισα μόνο Τόλη, Sandy, Rik... :P (εγώ πάλι δεν φαίνομαι... :evil: )

ΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ????
@ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?
@ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΑΝΙ ΜΠΛΟΥΖΑ?
@Ε ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ!!!!
@ΕΕΕΕΕΕ????
@ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Σ ΛΕΩ!!!!
ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Θραύση αυτή η μπλούζα, θραύση! 8-)
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 09 Ιούλ 2010 10:04

Apostolos έγραψε:
Foteini93 έγραψε:
Evangelia έγραψε:
Foteini93 έγραψε:Εικόνα

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ PRESIDENT????AXAXAXAXAXAXA

από την φωτογραφία ξεχώρισα μόνο Τόλη, Sandy, Rik... :P (εγώ πάλι δεν φαίνομαι... :evil: )

ΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ????
@ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?
@ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΑΝΙ ΜΠΛΟΥΖΑ?
@Ε ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ!!!!
@ΕΕΕΕΕΕ????
@ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Σ ΛΕΩ!!!!
ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Θραύση αυτή η μπλούζα, θραύση! 8-)

Είχε και ένα "Α" πάνω, αριστερά... ;)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 09 Ιούλ 2010 12:54

Foteini93 έγραψε:
Pipi έγραψε:
Nicolas έγραψε:
ΕΧCUSE MOI!!!!!ΕΓΩ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ!!!!!!!ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΖΕΤ!!!!

:wtf: :wtf: :wtf: ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΑΘΗΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ??1000 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΡΑ ΑΘΗΝΑ :sick: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ :crazy:
.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 09 Ιούλ 2010 13:10

:o
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 09 Ιούλ 2010 13:20

Apostolos έγραψε: :o

ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΠΑΛΙ ΕΣΥ? :evil: :evil: ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ? :evil: :twisted: :evil: :twisted:
8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 09 Ιούλ 2010 14:39

όταν είσαι σε μικρή πόλη ο ένας ξέρει τον άλλον κ ειναι μερικές φορές πολύ σπαστικο γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.... :evil: θα σου βγει το όνομα που λέμε.. Ενώ σε μια μεγάλη πόλη υπάρχει ελευθερία κ επίσης κ περισσότεροι τρόποι διασκέδασης κτλ.. (άποψή μου..)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 09 Ιούλ 2010 14:44

Evangelia έγραψε:όταν είσαι σε μικρή πόλη ο ένας ξέρει τον άλλον κ ειναι μερικές φορές πολύ σπαστικο γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.... :evil: θα σου βγει το όνομα που λέμε.. Ενώ σε μια μεγάλη πόλη υπάρχει ελευθερία κ επίσης κ περισσότεροι τρόποι διασκέδασης κτλ.. (άποψή μου..)

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ :thumbup: ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ "ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗ,ΠΑΤΡΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΠΙΣΤΥΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...(ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ..)
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 09 Ιούλ 2010 15:01

Αθήνα όμως ειναι το Λενιώ!! ;)
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Koke » 09 Ιούλ 2010 15:23

Evangelia έγραψε:όταν είσαι σε μικρή πόλη ο ένας ξέρει τον άλλον κ ειναι μερικές φορές πολύ σπαστικο γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.... :evil: θα σου βγει το όνομα που λέμε.. Ενώ σε μια μεγάλη πόλη υπάρχει ελευθερία κ επίσης κ περισσότεροι τρόποι διασκέδασης κτλ.. (άποψή μου..)

Είναι αρκετά σωστό αυτό που λες,αλλά είναι λογικό να έχεις μια ωραιοποιημένη άποψη για την Αθήνα,από τη στιγμή που δε ζεις εδώ.Στην επαρχία(το έχω ζήσει κυρίως τα καλοκαίρια και το λέω)θα βγείς στο δρόμο και θα σε χαιρετήσουν,εδώ είτε ζεις είτε πέθανες είναι το ίδιο πράγμα.Όσο για τους τρόπους διασκέδασης και τη ζωή γενικότερα στην Αθήνα που λες Ευαγγελία,όλα αυτά στην Αθήνα θέλουν πολύ χρήμα,τουλάχιστον για να τα βιώνεις συστηματικά.Αν έρθεις ως φοιτήτρια σε κάποια χρόνια το πιθανότερο θα είναι να ζεις μές τη χαβούζα του κέντρου και μες την κίνηση και ως φοιτητής/φοιτήτρια δεν έχεις τα χρήματα για πολλά έξοδα.Και λέτε ως επιχείρημα ότι ζει και η Έλενα εδώ.Πρώτον η Έλενα έχει μια τέτοια οικονομική κατάσταση που της επιτρέπει να αξιοποιεί τις παροχές της Αθήνας.Δεύτερον το να την πετύχεις εκτός εργασίας είναι το ίδιο απιθανο με το να κερδίσεις πρωτοχρονιάτικο λαχείο μέσα σε τόσο μεγάλη πόλη.Τό μόνο πλεονέκτημα σε αυτό το θέμα είναι ότι ίσως μπορείς να πάς ποιο εύκολα και καμιά δυό φορές περισσότερο σε κάποιο μαγαζί που θα δουλεύει,μέχρι εκεί.Συγγνώμη που σας έπρηξα ,αλλά επειδή αυτά που λέτε τα έχω ξανακούσει και άπο άλλα παιδιά οφείλω να σας πω και μια άλλη άποψη από κάποιον σαν και μένα που ζεί στην Αθήνα και την ξέρει λίγο καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Koke
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Teardrops

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 09 Ιούλ 2010 15:41

ξερω πώς ειναι Αθήνα... Εχω ζήσει 1,5 εβδομάδα τον περασμένο Αύγουστο και τώρα κάποιες μερούλες πάλι κ ξερω τι χαμός γίνεται!! :wave: όμως εξαρτάται κ σε ποια περιοχή μένει ο καθένας.. Αν επιλέξει κάποιος μία ήσυχη περιοχή, θα υπάρχει μικρότερος κίνδυνος.. Τέλος, δεν νομίζω ότι αν εμένα Αθήνα θα πήγαινα μόνο 1-2 φορές στην Έλενα... :wave: θα προτιμούσα να κάνω οικονομία από τις κάρτες που βάζω στο κινητό μου κ να μαζεύω χρήματα για να πηγαίνω να την βλέπω... :D
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 09 Ιούλ 2010 18:50

Koke έγραψε:

Είναι αρκετά σωστό αυτό που λες,αλλά είναι λογικό να έχεις μια ωραιοποιημένη άποψη για την Αθήνα,από τη στιγμή που δε ζεις εδώ.Στην επαρχία(το έχω ζήσει κυρίως τα καλοκαίρια και το λέω)θα βγείς στο δρόμο και θα σε χαιρετήσουν,εδώ είτε ζεις είτε πέθανες είναι το ίδιο πράγμα.Όσο για τους τρόπους διασκέδασης και τη ζωή γενικότερα στην Αθήνα που λες Ευαγγελία,όλα αυτά στην Αθήνα θέλουν πολύ χρήμα,τουλάχιστον για να τα βιώνεις συστηματικά.Αν έρθεις ως φοιτήτρια σε κάποια χρόνια το πιθανότερο θα είναι να ζεις μές τη χαβούζα του κέντρου και μες την κίνηση και ως φοιτητής/φοιτήτρια δεν έχεις τα χρήματα για πολλά έξοδα.Και λέτε ως επιχείρημα ότι ζει και η Έλενα εδώ.Πρώτον η Έλενα έχει μια τέτοια οικονομική κατάσταση που της επιτρέπει να αξιοποιεί τις παροχές της Αθήνας.Δεύτερον το να την πετύχεις εκτός εργασίας είναι το ίδιο απιθανο με το να κερδίσεις πρωτοχρονιάτικο λαχείο μέσα σε τόσο μεγάλη πόλη.Τό μόνο πλεονέκτημα σε αυτό το θέμα είναι ότι ίσως μπορείς να πάς ποιο εύκολα και καμιά δυό φορές περισσότερο σε κάποιο μαγαζί που θα δουλεύει,μέχρι εκεί.Συγγνώμη που σας έπρηξα ,αλλά επειδή αυτά που λέτε τα έχω ξανακούσει και άπο άλλα παιδιά οφείλω να σας πω και μια άλλη άποψη από κάποιον σαν και μένα που ζεί στην Αθήνα και την ξέρει λίγο καλύτερα.

ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ -ΛΙΓΟ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ-- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΦΟΥ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.....ΕΖΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΗΜΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ 11 Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΙΥΝ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ 100000 ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ....
ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ....
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ!!!!!!!
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 09 Ιούλ 2010 18:52

Nicolas έγραψε:
Apostolos έγραψε: :o

ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΠΑΛΙ ΕΣΥ? :evil: :evil: ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ? :evil: :twisted: :evil: :twisted:
8-) 8-)

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΝ 8-)
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Ifigeneia » 09 Ιούλ 2010 21:37

Foteini93 έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ -ΛΙΓΟ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ-- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΦΟΥ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.....ΕΖΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΗΜΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ 11 Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΙΥΝ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ 100000 ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ....
ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ....

Υπάρχει καλύτερο;; :D :mrgreen: Να έχει ψοφόκρυο και να βγεις βόλτα παρέα με το mp3 player σου!! :mrgreen: Ή με τον/την κολλητό/ή σου! Γιατί αργεί τόσο ο χειμώνας;; :cry:
We will keep spreading our disco bacteria!
Εικόνα
~~~~Lina~~~~~Andreas~~~~Annikafiore~~~~Magnus~~~~~Tess~~~~
Άβαταρ μέλους
Ifigeneia
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Κοίτα Μπροστά

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 10 Ιούλ 2010 00:52

alca έγραψε:
Foteini93 έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ -ΛΙΓΟ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ-- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΦΟΥ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.....ΕΖΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΗΜΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ 11 Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΙΥΝ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ 100000 ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ....

Υπάρχει καλύτερο;; :D :mrgreen: Να έχει ψοφόκρυο και να βγεις βόλτα παρέα με το mp3 player σου!! :mrgreen: Ή με τον/την κολλητό/ή σου! Γιατί αργεί τόσο ο χειμώνας;; :cry:

ναι και να κατεβει καμια αρκουδα απο πουθενα να σου πω εγω-αστειακι-.....ασε ρε που θα βγω εξω για να χω μετα πνευμονια την επομενη...!!!!!ασε που δεν μ αφηνουν κιολας να βγω.....
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 10 Ιούλ 2010 01:23

:shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Ifigeneia » 10 Ιούλ 2010 01:32

Χαχαχα ας κατέβει! Άσε μωρέ οι καημένες οι αρκούδες...για εξαφάνιση πάνε και αυτές! :( Αλλά ΟΚ αν θες πάνε Αθήνα. Εγώ κατέβηκα μόνο 3 φορές στη ζωή μου και αυτές ήταν 26-27 Οκτωβρίου 2009, 1-3 Νοεμβρίου 2009 και 10-11 Μαΐου 2010. Τη σιχάθηκα την Αθήνα. Πάντα είχα άσχημη άποψη και τώρα έγινε ακόμη χειρότερη...Ειδικά φαντάζομαι πως θα είναι το καλοκαίρι! Μες τη ζέστη και τα καυσαέρια! Δεν είναι για μένα! Μια χαρά είμαι στη Δράμα (ευτυχώς μέχρι τον Αύγουστο ή ίσως και το τέλος Ιουλίου γιατί μετά BYYYEEEE!).
We will keep spreading our disco bacteria!
Εικόνα
~~~~Lina~~~~~Andreas~~~~Annikafiore~~~~Magnus~~~~~Tess~~~~
Άβαταρ μέλους
Ifigeneia
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Κοίτα Μπροστά

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 10 Ιούλ 2010 01:39

Evangelia έγραψε::shock: :shock:

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????????? ΕΛΑ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ 8Α ΑΛΛΑΞΩ ΝΑΜΕ......ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ 3....ΧΑΧΑΧΑ
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 10 Ιούλ 2010 08:14

:shock: :silent:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Giannis » 10 Ιούλ 2010 22:58

:thumbup: :thumbup:
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό srep » 11 Ιούλ 2010 17:36

ποσο κοσμο μαζεψε????
ΕΛΕΝΑ ΘΕΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ
Άβαταρ μέλους