Giannis έγραψε:Καβάλα Καβάλα![]()
![]()
Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Giannis έγραψε:Καβάλα Καβάλα![]()
![]()

Apostolos έγραψε:Δεν ξέρω καν αν θα πάω, αλλά αν πάω θα με με αυτοκίνητο
. Απλά εγώ δε μένω Καβάλα-Καβάλα.
Είμαι απ' την άλλη πλευρά.

Evangelia έγραψε:Ρε άντε...χωρίς τον πρόεδρο δεν λέει...
![]()

Nicolas έγραψε:Evangelia έγραψε:Ρε άντε...χωρίς τον πρόεδρο δεν λέει...
![]()
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΡΕΤΟΝ ΜΙΖΕΡΟ
ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ

Apostolos έγραψε:Προσπερνώ τις κακίες του Νικόλακαι σου απαντώ Ευαγγελία πως δε ξέρω...
Πραγματικά! Και να πάω, λογικά θα κάθομαι ήσυχα σε μια γωνιά
, δε θα 'ναι το club και θα αισθάνομαι "κάπως"...

alca έγραψε:Apostolos έγραψε:Προσπερνώ τις κακίες του Νικόλακαι σου απαντώ Ευαγγελία πως δε ξέρω...
Πραγματικά! Και να πάω, λογικά θα κάθομαι ήσυχα σε μια γωνιά
Όταν λες δεν θα 'ναι το club εννοείς συγκεκριμένα μέλη απ' ότι κατάλαβα...Γιατί έχουμε φτάσει 1450 μέλη. Μόνο οι 20 να έρθουν από μας έχεις μια ομάδα...

Apostolos έγραψε:και σου απαντώ Ευαγγελία πως δε ξέρω...Πραγματικά! Και να πάω, λογικά θα κάθομαι ήσυχα σε μια γωνιά

Evangelia έγραψε:Apostolos έγραψε:και σου απαντώ Ευαγγελία πως δε ξέρω...Πραγματικά! Και να πάω, λογικά θα κάθομαι ήσυχα σε μια γωνιά
Ρε εμείς κάνουμε για 10!Έλα...
θέλω να ξαναδώ τον πρόεδροοοο!!
θα φέρω κ την Ανδριάνα από την Πάτρα που θέλει πολύυυυυυυ να σε γνωρίσει! Σκέψου ότι θα κάνει τόσο δρόμο για σένα!!!
![]()
![]()
ξέρω δεν θα είναι το ίδιο όπως στο Θέατρο Γης..αλλά....

Adriana έγραψε:Εγω θα κανω τοσα χιλιομετρα για να δω τον προεδρο,κ αυτος θα λειπει????!!!!!![]()
![]()

Apostolos έγραψε:Adriana έγραψε:Εγω θα κανω τοσα χιλιομετρα για να δω τον προεδρο,κ αυτος θα λειπει????!!!!!![]()
![]()
![]()

Evangelia έγραψε:Ανδριάνα, μόνο για τον πρόεδρο, ε??δεν σου μιλάω ξανά. Τέλος!
![]()
![]()
![]()
*κ θα σε κάνω κ φραγή στο κινητό...

Adriana έγραψε:Καλα...Κανονισε να λειπεις!!!Δεν θα κανω κλικ στις διαφημισεις μετα!!!

Apostolos έγραψε:Adriana έγραψε:Καλα...Κανονισε να λειπεις!!!Δεν θα κανω κλικ στις διαφημισεις μετα!!!
OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.. Θα λείπω... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

Apostolos έγραψε:Adriana έγραψε:Καλα...Κανονισε να λειπεις!!!Δεν θα κανω κλικ στις διαφημισεις μετα!!!
OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.. Θα λείπω... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

Evangelia έγραψε:Pipi έλα κ εσυυυυ!!

Tolis έγραψε:Βγήκαν οι αφίσες...

alca έγραψε:Tolis έγραψε:Βγήκαν οι αφίσες...
Άσε άσε και τις κολλάνε με εκείνη την κόλλα που αν πας να τις βγάλεις, σκίζονται!![]()
Αλλά που θα μου πάει... Έχω κάποιους γνωστούς που ίσως μπορέσουν να μου βρουν καμία...

Giannis έγραψε:alca έγραψε:Tolis έγραψε:Βγήκαν οι αφίσες...
Άσε άσε και τις κολλάνε με εκείνη την κόλλα που αν πας να τις βγάλεις, σκίζονται!![]()
Αλλά που θα μου πάει... Έχω κάποιους γνωστούς που ίσως μπορέσουν να μου βρουν καμία...
Απο τις κολονες δε μπορεις να βγαλεις;

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης