Επιστροφή στο Summer Tour 2010

MatLeo έγραψε:Θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από κανέναν ραδιοφωνικό σταθμό ώστε να μπορούμε να ακούσουμε τη συναυλία?? Όπως έγινε και στην πρώτη συναυλία...

IroGrecia έγραψε:Loipon paidia.....
twra graftika sto Club sas ...gt synexeia to paramelousa...kai ena geniko variomouna..x0a0xa
alla pira twra tn protovoulia gt kathos epiasa ena mplouzaki otan to petakse ena filtato paidi pou ta edine kai eida pano to helenapaparizouclub.gr eipa twra tha ginei telos.xa0x0axa..
i vradia itan aperigrapti....dn uparxoun logia..i elena mia kai monadiki thea...
kamia san kai authn......
dld ego p tn eida kai katerini exo pathei gero tralala..xaxaxa..
ts idies grkimatses mou ekane pali..kses antalazame filakia sto aera.kai tetoia.axaxa.pou na me thimotan kiolas![]()
krima omos p kai authn tn fora dn mporesa na vgo mia foto mazi ts re gmt !![]()
![]()

Nicolas έγραψε:IroGrecia έγραψε:Loipon paidia.....
twra graftika sto Club sas ...gt synexeia to paramelousa...kai ena geniko variomouna..x0a0xa
alla pira twra tn protovoulia gt kathos epiasa ena mplouzaki otan to petakse ena filtato paidi pou ta edine kai eida pano to helenapaparizouclub.gr eipa twra tha ginei telos.xa0x0axa..
i vradia itan aperigrapti....dn uparxoun logia..i elena mia kai monadiki thea...
ts idies grkimatses mou ekane pali..kses antalazame filakia sto aera.kai tetoia.axaxa.pou na me thimotan kiolas![]()
![]()
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ
![]()

Evangelia έγραψε:αφού είναι κανόνας του club να γράφουμε με ελληνικα..(αυτό βέβαια δεν σημαίνει τις αγγλικές λέξεις να τις γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.. Το λέω γιατί το εχω δει κ αυτό...
)

Evangelia έγραψε:αφού είναι κανόνας του club να γράφουμε με ελληνικα..(αυτό βέβαια δεν σημαίνει τις αγγλικές λέξεις να τις γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.. Το λέω γιατί το εχω δει κ αυτό...
)

STEFI έγραψε:γιατι εκλαψε?

Nicolas έγραψε:IroGrecia έγραψε:Loipon paidia.....
![]()
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ
![]()

Giannis έγραψε:Να μαι κι εγωωωω! Χτες τα σπασαμε πραγματικα στη συναυλια, το Θεατρο δεν ηταν γεματο βεβαια αλλα who cares, αλλαξε πολυ η σειρα των τραγουδιων, και εβγαλε μερικα!
Χαρηκα πολυ που ειδα αρκετα μελη απο το fan club και γνωριστικαμε και περασαμε πολυ ομορφα!

Teo7Paparizou έγραψε:Τα λόγια είναι περιττά νομίζω....όλοι οσοι είμασταν εκεί είδαμε την απόλυτη θεά να τα δίνει όλα για όλα, για να μας ευχαριστήσει....!!! Ήταν πραγματικά υπέροχη η Έλενα με το μοναδικό ταπεραμέντο της και τη δυναμικότητά της...!!! Το θέατρο ήταν γεμάτο απο κόσμο....!!! Το κάλυτερο σημείο πιστεύω πως ήταν οταν συγκινήθηκε η Ελενα, κατι που προσωπικά αγγιξε εμένα και πιστεύω και πολλούς άλλους....!!! Της αξίζουν Συγχαρητήρια για την καταπληκτική συναυλία που μας χάρισε εχθές....!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή συνέχεια στην περιοδεία και είμαι σίγουρος οτι θα σκίσει, ως συνήθως.....GO HELENA!!!!!!!

kentepoz έγραψε:οχι δεν το ειπε το Teardrops,
παιδια και εγω μεσα ημουν και το θεατρο παρα ηταν γεματο μεχρι και στα σκαλια καθοντουσαν

myria310 έγραψε:Teo7Paparizou έγραψε:Τα λόγια είναι περιττά νομίζω....όλοι οσοι είμασταν εκεί είδαμε την απόλυτη θεά να τα δίνει όλα για όλα, για να μας ευχαριστήσει....!!! Ήταν πραγματικά υπέροχη η Έλενα με το μοναδικό ταπεραμέντο της και τη δυναμικότητά της...!!! Το θέατρο ήταν γεμάτο απο κόσμο....!!! Το κάλυτερο σημείο πιστεύω πως ήταν οταν συγκινήθηκε η Ελενα, κατι που προσωπικά αγγιξε εμένα και πιστεύω και πολλούς άλλους....!!! Της αξίζουν Συγχαρητήρια για την καταπληκτική συναυλία που μας χάρισε εχθές....!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή συνέχεια στην περιοδεία και είμαι σίγουρος οτι θα σκίσει, ως συνήθως.....GO HELENA!!!!!!!
Αν έχετε κάποιο video , ανεβάστε το please!!

STEFI έγραψε:γιατι εκλαψε?

Evangelia έγραψε:Αχ παιδιά μην μας πρήζετε όπως για το Terra Petra... Όταν μπορέσουμε, θα ανεβάσουμε.. Πρώτα από όλα να ξεκουραστούμε κ λίγο...

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης