05.07.10 - Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης

Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Έλενα Παπαρίζου & Onirama, φυσικά μαζί, σε όλη την Ελλάδα!

Re: 05.07.10 - Θεσσαλονίκη - Θέατρο Γης

Δημοσίευσηαπό Koke » 02 Ιούλ 2010 11:32

FEDE1993 έγραψε:
Koke έγραψε:
paparizikos05 έγραψε:Το Θέατρο Γης χωράει 8000 άτομα επίσημα, αν βάλεις όμως τα άτομα της αρένας βγαίνουν γύρω στα 8,500 ίσως και παραπάνω.

Όσο για την διαδρομή, με τα λεοφωρεία είναι ταλαιπώρια!
Πάρτε ένα ταξί απ' το κέντρο και πάνω από 4 ευρώ δεν θα σας πάρει. Αν είστε και πολλοί μαζί, τότε ακόμα καλύτερα. Α, και ζητήστε και απόδειξη!!! (!!!!LOL!!!!!!!)Αν πάτε πάλι με αστικό, προτιμήστε το Νο 16 που κάνει στάση ΑΚΡΙΒΩΣ έξω απ' το Θέατρο.

Χωράει δηλαδή περίπου όσο το κλειστό της Πυλαίας.Είναι λίγο οξύμορο όμως στην Αθήνα να μας βάλαν σε χώρο 6000 ατόμων και στη Θεσ/νίκη να γίνεται η συναυλία σε ένα αρκετά μεγαλύτερο χώρο.Ίσως βέβαια στη Θεσ/νίκη να περιμένουν περισσότερο κόσμο γιατί το κοινό εκεί έχει να δεί την Έλενα από πρόπερσι,όποτε περιμένουν μεγάλη ανταπόκριση,όπως και τότε που έγινε sold out.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ
Χώροι

Θέατρο Γης

Νταμάρι Τριανδρίας

Χωρητικότητα: 4.332 θέσεις

ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 2000 ΜΕ 2500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 8000.

Για να πω την αλήθεια μου φαινόταν και μένα μεγάλος αριθμός οι 8000.Αν δεν κάνω λάθος το θέατρο Γής είναι πάνω στον περιφερειακό που βγάζει και στο Καυτατζόγλειο;
Άβαταρ μέλους
Koke
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο τραγούδι: Teardrops

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Ιούλ 2010 11:35

Προπερσυ η Θεσσαλονικη ηταν Sold Out με 7,500 (και ηταν full μεχρι και αριστερα-δεξια απο τη σκηνη)
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Koke » 02 Ιούλ 2010 11:44

Giannis έγραψε:Προπερσυ η Θεσσαλονικη ηταν Sold Out με 7,500 (και ηταν full μεχρι και αριστερα-δεξια απο τη σκηνη)

Βασικά πρόπερσι παίζει να ήταν και υπεράριθμοι γιατί είχα ξαναγράψει ότι γνώριζα περιπτώσεις ατόμων που μπήκαν χωρίς εισητήριο.Δηλάδη μπορεί να ήταν και παραπάνω από 7500,εκτός και αν μέσα σ'αυτό τον αριθμό υπολογίζουν και αυτές τις περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Koke
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Teardrops

Δημοσίευσηαπό DimitraAd » 02 Ιούλ 2010 12:00

FEDE1993 έγραψε:
Koke έγραψε:
paparizikos05 έγραψε:Το Θέατρο Γης χωράει 8000 άτομα επίσημα, αν βάλεις όμως τα άτομα της αρένας βγαίνουν γύρω στα 8,500 ίσως και παραπάνω.

Όσο για την διαδρομή, με τα λεοφωρεία είναι ταλαιπώρια!
Πάρτε ένα ταξί απ' το κέντρο και πάνω από 4 ευρώ δεν θα σας πάρει. Αν είστε και πολλοί μαζί, τότε ακόμα καλύτερα. Α, και ζητήστε και απόδειξη!!! (!!!!LOL!!!!!!!)Αν πάτε πάλι με αστικό, προτιμήστε το Νο 16 που κάνει στάση ΑΚΡΙΒΩΣ έξω απ' το Θέατρο.

Χωράει δηλαδή περίπου όσο το κλειστό της Πυλαίας.Είναι λίγο οξύμορο όμως στην Αθήνα να μας βάλαν σε χώρο 6000 ατόμων και στη Θεσ/νίκη να γίνεται η συναυλία σε ένα αρκετά μεγαλύτερο χώρο.Ίσως βέβαια στη Θεσ/νίκη να περιμένουν περισσότερο κόσμο γιατί το κοινό εκεί έχει να δεί την Έλενα από πρόπερσι,όποτε περιμένουν μεγάλη ανταπόκριση,όπως και τότε που έγινε sold out.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ
Χώροι Θέατρο Γης

Νταμάρι Τριανδρίας

Χωρητικότητα: 4.332 θέσεις

ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 2000 ΜΕ 2500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 8000.

το 2008 ειχα διαβασει οτι ηταν sold out η συναυλια με 7,500 κοσμο!
Άβαταρ μέλους
DimitraAd
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 02 Ιούλ 2010 12:33

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ.ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ Ν ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ 18.30 ΘΑ ΜΑ ΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.ΔΗΛ.16.00 Η ΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΛΑΛΑΡΟ :evil:
.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Ιούλ 2010 12:39

Nicolas έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ.ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ Ν ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ.

Εγώ λέω να πάω για ψώνια κιόλας σ΄αυτό το εμπορικό, και αν προλάβω να δω και τη συνέντευξη. 2 ή ώρα εκεί ρε παιδιά. Απλά πράγματα. 8-)

Nicolas έγραψε:ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Α ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... :o Με πειράζει στα νεύρα ο καφές... :shifty:

Nicolas έγραψε:ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ

Είμαι σε διατροφή. 8-) Ώρες είναι να μας πιάσει η σαύρα στο στόμα της. :twisted:

Nicolas έγραψε:ΚΑΙ 18.30 ΘΑ ΜΑ ΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.ΔΗΛ.16.00 Η ΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΛΑΛΑΡΟ :evil:

LALARO? :shock: Excuse moi?
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 02 Ιούλ 2010 12:43

Evangelia έγραψε:εγώ πάντως με αυτοκίνητο θα παω!! Αν θέλετε παίρνω και κανέναν!!! :wave: βέβαια από αυτούς που θα πάνε κ στην συνέντευξη που θα δώσει... ;)

ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ??????????? :crazy:
ΑΝ ΟΔΗΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Ι ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΡΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ.ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ :crazy: :crazy: :crazy:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Ιούλ 2010 12:45

Nicolas έγραψε:ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ??????????? :crazy:
ΑΝ ΟΔΗΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Ι ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΡΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ.ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ :crazy: :crazy: :crazy:

:wtf:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 02 Ιούλ 2010 12:52

Apostolos έγραψε:
Nicolas έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ.ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ Ν ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ.

Εγώ λέω να πάω για ψώνια κιόλας σ΄αυτό το εμπορικό, και αν προλάβω να δω και τη συνέντευξη. 2 ή ώρα εκεί ρε παιδιά. Απλά πράγματα. 8-)

Nicolas έγραψε:ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Α ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... :o Με πειράζει στα νεύρα ο καφές... :shifty:

Nicolas έγραψε:ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ

Είμαι σε διατροφή. 8-) Ώρες είναι να μας πιάσει η σαύρα στο στόμα της. :twisted:

Nicolas έγραψε:ΚΑΙ 18.30 ΘΑ ΜΑ ΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.ΔΗΛ.16.00 Η ΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΛΑΛΑΡΟ :evil:

LALARO? :shock: Excuse moi?

ΜΕ ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΕΣΙΝΤΕΝΤ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ :evil: :evil: :evil: ΛΟΙΠΟΝ.ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΕΧΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ ΠΙΕΣ ΧΥΜΟ,ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΨΩ.
1 ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ.
ΛΑΛΑΡΟ.=ΗΛΙΟΣ,ΖΕΣΤΗ,ΚΑΥΣΩΝΑΣ,ΣΚΑΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ......
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 02 Ιούλ 2010 12:55

Apostolos έγραψε:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑΚΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????? :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Ιούλ 2010 12:57

Nicolas έγραψε:
Apostolos έγραψε:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑΚΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????? :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

:wave:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 02 Ιούλ 2010 12:58

Apostolos έγραψε:
Nicolas έγραψε:
Apostolos έγραψε:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Ιούλ 2010 13:00

:shifty:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Fenia » 02 Ιούλ 2010 13:06

Επιτέλους 3 μέρες έμειναν για την μεγάλη βραδιά !!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Fenia
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 02 Ιούλ 2010 13:19

εμένα προσωπικα θα με πάνε οι γονείς μου! Οπότε δεν πρόκειται να με δείτε να οδηγώ.. :wave: πάντως αν θέλετε παίρνω κανέναν γνωστό! (προτεραιότητα έχουν οι V.I.P :lol: :lol: :lol: )
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Ιούλ 2010 13:23

Evangelia έγραψε:εμένα προσωπικα θα με πάνε οι γονείς μου! Οπότε δεν πρόκειται να με δείτε να οδηγώ.. :wave: πάντως αν θέλετε παίρνω κανέναν γνωστό! (προτεραιότητα έχουν οι V.I.P :lol: :lol: :lol: )

:think:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 02 Ιούλ 2010 13:24

FEDE1993 έγραψε:
Evangelia έγραψε:εγώ πάντως με αυτοκίνητο θα παω!! Αν θέλετε παίρνω και κανέναν!!! :wave: βέβαια από αυτούς που θα πάνε κ στην συνέντευξη που θα δώσει... ;)

ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΕΕΕ/??????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: το λέω απλά επειδή εγώ θα παω στην συνέντευξη κ δεν μπορώ να κάνω τον ταξιτζή κ να τους μαζεύω από περιοχή σε περιοχή.. :P
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 02 Ιούλ 2010 13:27

Apostolos έγραψε:
Evangelia έγραψε:εμένα προσωπικα θα με πάνε οι γονείς μου! Οπότε δεν πρόκειται να με δείτε να οδηγώ.. :wave: πάντως αν θέλετε παίρνω κανέναν γνωστό! (προτεραιότητα έχουν οι V.I.P :lol: :lol: :lol: )

είσαι κ εσυ μέσα στους V.I.P. :wave: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Ιούλ 2010 13:28

Evangelia έγραψε: :lol: :lol: :lol: το λέω απλά επειδή εγώ θα παω στην συνέντευξη κ δεν μπορώ να κάνω τον ταξιτζή κ να τους μαζεύω από περιοχή σε περιοχή.. :P

:lol:
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Ιούλ 2010 13:28

Evangelia έγραψε:
Apostolos έγραψε:

είσαι κ εσυ μέσα στους V.I.P. :wave: :lol: :lol:

8-)
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 02 Ιούλ 2010 13:37

Ρε παιδιά η συνεντευξη θα γίνει στο στούντιο του κοσμοράδιο ή κάπου αλλού.....??? ακούστηκε κατι για ενα εμπορικό αλλα δεν κατάλαβα ποιο.... :?
Εικόνα
05/07/2010 - Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη...Θα είμαστε όλοι εκεί για να εναναληφθεί η επιτυχία του 2008... - Done
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Ιούλ 2010 13:41

Teo7Paparizou έγραψε:Ρε παιδιά η συνεντευξη θα γίνει στο στούντιο του κοσμοράδιο ή κάπου αλλού.....??? ακούστηκε κατι για ενα εμπορικό αλλα δεν κατάλαβα ποιο.... :?

:roll:

paparizikos05 έγραψε:Και ναι συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 14,00 - 16,00.
Θα είναι στο εμπορικό κέντρο Alpha Odeon.
Καταλαβαίνεται τι χαμός έχει να γίνει, είναι που είναι καθημερινές γεμάτο από κόσμο...
Και μάλιστα θα κάτσουν στο κέντρο!!!!!
Χ Α Μ Ο Σ !!!!!!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 02 Ιούλ 2010 13:44

Apostolos έγραψε:
Teo7Paparizou έγραψε:Ρε παιδιά η συνεντευξη θα γίνει στο στούντιο του κοσμοράδιο ή κάπου αλλού.....??? ακούστηκε κατι για ενα εμπορικό αλλα δεν κατάλαβα ποιο.... :?

:roll:

paparizikos05 έγραψε:Και ναι συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 14,00 - 16,00.
Θα είναι στο εμπορικό κέντρο Alpha Odeon.
Καταλαβαίνεται τι χαμός έχει να γίνει, είναι που είναι καθημερινές γεμάτο από κόσμο...
Και μάλιστα θα κάτσουν στο κέντρο!!!!!
Χ Α Μ Ο Σ !!!!!!!!!!!!

α, ευχαριστώ κε. Πρόεδρε....!!!! θα μου λυσεις και μια ακομα απορια τωρα που σε βρηκα...?? γιατι αποχρώσεις πρασίνου...? :? :P
Εικόνα
05/07/2010 - Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη...Θα είμαστε όλοι εκεί για να εναναληφθεί η επιτυχία του 2008... - Done
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 02 Ιούλ 2010 13:57

Ε κοίτα, η λεοπαρδαλέ θα φορούσαμε λόγο Baby Tiger ή πράσινα λόγο σαύρας. Δε λέει λεοπαρδαλέ καλοκαιριάτικο... Είναι too much και too gay to... Γι αυτό, πράσινο!

Και χρόνια σου πολλά!
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 02 Ιούλ 2010 14:01

Apostolos έγραψε:Ε κοίτα, η λεοπαρδαλέ θα φορούσαμε λόγο Baby Tiger ή πράσινα λόγο σαύρας. Δε λέει λεοπαρδαλέ καλοκαιριάτικο... Είναι too much και too gay to... Γι αυτό, πράσινο!

Και χρόνια σου πολλά!

χαχαχα...σωστά, ας ντυθούμε τότε σε πράσινους τόνους...!!!! :thumbup:

Σε ευχαριστώ πολύ...!!! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες