Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Paparizoulini έγραψε:klmr ki apo emean............ eg molis 3upnisa oute eg epikoinwnw plpl........ eida 1 videaki apo to star kai EMEINAAAAAAAA............. htan ONEIROOOOOOOOOOOOOOO................. Teleiaaaaaaaa............. na sas pw kai tn ali9eia dn perimena kati ligotero.......... h Elena einai panta APSOGHHHHHHHH............ eida tn sunaulia kai ston upno m(asxeto)

dimitragate7 έγραψε:Paparizoulini έγραψε:klmr ki apo emean............ eg molis 3upnisa oute eg epikoinwnw plpl........ eida 1 videaki apo to star kai EMEINAAAAAAAA............. htan ONEIROOOOOOOOOOOOOOO................. Teleiaaaaaaaa............. na sas pw kai tn ali9eia dn perimena kati ligotero.......... h Elena einai panta APSOGHHHHHHHH............ eida tn sunaulia kai ston upno m(asxeto)
καθόλου άσχετο...και εγώ κάτι παρόμοιο έπαθα...ήμουν σαν μεθυσμένη μέχρι να με πάρει ο ύπνος...και δεν είχα πιεί ούτε νερό απο την ώρα που άρχισε μέχρι την ώρα που τέλειωσε....πραγματικά παιδιά όποιος έχει την δυνατότητα να πάει,μην το χάσει με τίποτα....η έλενα είναι πολύ μπροστά σε αυτή τη συναυλία...εμένα το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν οι ονιράμα....

Apostolos έγραψε:Ελληνικά PLEASE.

dimitragate7 έγραψε:παιδιά που μπορούμε να βάλλουμε βίντεο???

Apostolos έγραψε:dimitragate7 έγραψε:παιδιά που μπορούμε να βάλλουμε βίντεο???
Το ανεβάζεις στο YouTube και το κάνεις post εδώ: viewtopic.php?f=59&t=874

MaggasDimitris έγραψε:Παιδια εγω ακουσα το βρισιμο της ζωης μου επειδη ημουν στους καθιστους... και ημουν ολη την ωρα ορθιος και κοπανιομουν.... αλλα δεν πειραζει ηταν τελεια

dimitragate7 έγραψε:Apostolos έγραψε:dimitragate7 έγραψε:παιδιά που μπορούμε να βάλλουμε βίντεο???
συγνώμη που είμαι off topic,αλλά δεν έχω ξανανεβάσει βίντεο....προσπαθώ να γραφτώ στο youtube αλλά δεν τα καταφέρνω...υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος???![]()
![]()

Apostolos έγραψε:dimitragate7 έγραψε:Apostolos έγραψε:dimitragate7 έγραψε:παιδιά που μπορούμε να βάλλουμε βίντεο???
συγνώμη που είμαι off topic,αλλά δεν έχω ξανανεβάσει βίντεο....προσπαθώ να γραφτώ στο youtube αλλά δεν τα καταφέρνω...υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος???![]()
![]()
Ανέβασε το στο Rapidshare!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες