Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Marina έγραψε:Εδώ που μένω εγώ συνεχίζει να ρίχνει ψιλόβροχο!

Evangelia έγραψε:είναι πολύ μικρό ρε παιδιά... Έλεος...Ομόνοια πριν που έφυγα είχε ήλιο... Στο σταθμό Αττική έχει συννεφιά προς βροχή...

AlexisTomorrow έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ .ΕΥΑΚΙ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ....
ΚΟΚΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Θέλω να σημειώσω ότι κάτι εχω κάνει για την συναυλία.. Βέβαια στην φωτογραφία δεν φαίνεται αλλά όποιος έρθει σήμερα, θα κάνει μπαμ αυτό που εχω κάνει...![]()
Αλέξη θα χάσεις..
Εχω κανει και εγω κατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

dimitragate7 έγραψε:Evangelia έγραψε:είναι πολύ μικρό ρε παιδιά... Έλεος...Ομόνοια πριν που έφυγα είχε ήλιο... Στο σταθμό Αττική έχει συννεφιά προς βροχή...
σοβαρολογείς??είναι μικρό???και φαντάζομαι δεν θα έχουν μείνει και εισητήρια....

Giannis έγραψε:dimitragate7 έγραψε:Evangelia έγραψε:είναι πολύ μικρό ρε παιδιά... Έλεος...Ομόνοια πριν που έφυγα είχε ήλιο... Στο σταθμό Αττική έχει συννεφιά προς βροχή...
σοβαρολογείς??είναι μικρό???και φαντάζομαι δεν θα έχουν μείνει και εισητήρια....
Λογικα θα υπαρχουν!

MaggasDimitris έγραψε:παιδια δεν παιζει τι καιρο εχει εκει που μενουμε αλλα στην πετρουπολη και πολυ λυπαμαι που το λεω αλλα δεν βλεπω να το καιμε αποψε

MaggasDimitris έγραψε:παιδια δεν παιζει τι καιρο εχει εκει που μενουμε αλλα στην πετρουπολη και πολυ λυπαμαι που το λεω αλλα δεν βλεπω να το καιμε αποψε

Giannis έγραψε:MaggasDimitris έγραψε:παιδια δεν παιζει τι καιρο εχει εκει που μενουμε αλλα στην πετρουπολη και πολυ λυπαμαι που το λεω αλλα δεν βλεπω να το καιμε αποψε
Shhhhhhh

Evangelia έγραψε:Εδώ Θέατρο Πέτρας! : Παιδιά βρέχει!!!!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ

Evangelia έγραψε:Εδώ Θέατρο Πέτρας! : Παιδιά βρέχει!!!!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες