Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Panagiotis έγραψε:Παιδιά, υπάρχει πιθανότητα να μας αφήσουν να μπούμε πριν τις 7?

Evangelia έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Παιδιά είστε τρέλα!!!!!! Όλοι σας!!!!!!!! Koke έσκασα στα γέλια!!!![]()
Αλεξούκο σε ευχαριστώ ρεεεε!!!! Για όλα τα κοπλιμέντα!! Είσαι θεός!! Τέλοοος!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και άφησα στο τέλος τον Παναγιώτη..(last but not least που λέμε..) Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη που ανέβασες την φωτογραφία!
![]()
![]()
(πηγα στο Θέατρο Πέτρας για να δω πώς θα παω μετά το απόγευμα.. Γι αυτό..
)

Evangelia έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Παιδιά είστε τρέλα!!!!!! Όλοι σας!!!!!!!! Koke έσκασα στα γέλια!!!![]()
Αλεξούκο σε ευχαριστώ ρεεεε!!!! Για όλα τα κοπλιμέντα!! Είσαι θεός!! Τέλοοος!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και άφησα στο τέλος τον Παναγιώτη..(last but not least που λέμε..) Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη που ανέβασες την φωτογραφία!
![]()
![]()
)

Evangelia έγραψε:Θέλω να σημειώσω ότι κάτι εχω κάνει για την συναυλία.. Βέβαια στην φωτογραφία δεν φαίνεται αλλά όποιος έρθει σήμερα, θα κάνει μπαμ αυτό που εχω κάνει...![]()
Αλέξη θα χάσεις..

AlexisTomorrow έγραψε:Evangelia έγραψε:Θέλω να σημειώσω ότι κάτι εχω κάνει για την συναυλία.. Βέβαια στην φωτογραφία δεν φαίνεται αλλά όποιος έρθει σήμερα, θα κάνει μπαμ αυτό που εχω κάνει...![]()
Αλέξη θα χάσεις..
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΑΤΟΟ ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ΠΟΛΥ ΨΩΝΙΟ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ...)

AlexisTomorrow έγραψε:Evangelia έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Παιδιά είστε τρέλα!!!!!! Όλοι σας!!!!!!!! Koke έσκασα στα γέλια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ..ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙΣ..ΣΕ ΒΛΕΠΩΩΩ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΑ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΩ ΤΗΝ HP2 (ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑ), ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Evangelia έγραψε:AlexisTomorrow έγραψε:Evangelia έγραψε:Θέλω να σημειώσω ότι κάτι εχω κάνει για την συναυλία.. Βέβαια στην φωτογραφία δεν φαίνεται αλλά όποιος έρθει σήμερα, θα κάνει μπαμ αυτό που εχω κάνει...![]()
Αλέξη θα χάσεις..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μμμ... Το δικό σου δεν το έχει πάντως..![]()

AlexisTomorrow έγραψε:Evangelia έγραψε:AlexisTomorrow έγραψε:Evangelia έγραψε:Θέλω να σημειώσω ότι κάτι εχω κάνει για την συναυλία.. Βέβαια στην φωτογραφία δεν φαίνεται αλλά όποιος έρθει σήμερα, θα κάνει μπαμ αυτό που εχω κάνει...![]()
Αλέξη θα χάσεις..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΡΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

AlexisTomorrow έγραψε:Evangelia έγραψε:AlexisTomorrow έγραψε:Evangelia έγραψε:Θέλω να σημειώσω ότι κάτι εχω κάνει για την συναυλία.. Βέβαια στην φωτογραφία δεν φαίνεται αλλά όποιος έρθει σήμερα, θα κάνει μπαμ αυτό που εχω κάνει...![]()
Αλέξη θα χάσεις..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΡΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Evangelia έγραψε:και κάτι τελευταίο. Το βράδυ στην συναυλία θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες στο facebook την ώρα που τραγουδάει... Δηλαδή την ώρα του live, θα τραβάω κ θα ανεβάζω φωτογραφίες!!κάποιος που δεν θα έρθει μπορεί να βάζει τις φωτογραφίες από το προφίλ μου στο facebook εδώ..

panospower13 έγραψε:εμειδη εγω δεν θα μπορεσω να ερθω με το club οταν τελειωση η συναβλια δυνουμε καπου ραντεβου για να συναντηθουμε να παμε ολοι μαζι?

Evangelia έγραψε:και κάτι τελευταίο. Το βράδυ στην συναυλία θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες στο facebook την ώρα που τραγουδάει... Δηλαδή την ώρα του live, θα τραβάω κ θα ανεβάζω φωτογραφίες!!κάποιος που δεν θα έρθει μπορεί να βάζει τις φωτογραφίες από το προφίλ μου στο facebook εδώ..

Koke έγραψε:Μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με τον Αλέξη γιατί θέλω να του πώ κάτι σημαντικό;Μπορεί και να τον πείσω να έρθει.

Apostolos έγραψε:Koke έγραψε:Μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με τον Αλέξη γιατί θέλω να του πώ κάτι σημαντικό;Μπορεί και να τον πείσω να έρθει.
Σίγουρα θα δεί το μήνυμα σου όταν μπει, στείλε και ένα PM με κάνα τηλέφωνο... Αυτό.

Koke έγραψε:Apostolos έγραψε:Koke έγραψε:Μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με τον Αλέξη γιατί θέλω να του πώ κάτι σημαντικό;Μπορεί και να τον πείσω να έρθει.
Σίγουρα θα δεί το μήνυμα σου όταν μπει, στείλε και ένα PM με κάνα τηλέφωνο... Αυτό.
Ελπίζω μόνο να μπεί έγκαιρα,γιατί το πολύ μέχρι τις 4 παρά θα είμαι εδώ.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες