Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Apostolos έγραψε:PEACE.

Evangelia έγραψε:Apostolos έγραψε:PEACE.
Και αδιαφορία....μονο έτσι επιβιώνεις σε αυτόν τον κόσμο πλέον...

Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:Apostolos έγραψε:PEACE.
Και αδιαφορία....μονο έτσι επιβιώνεις σε αυτόν τον κόσμο πλέον...
PEACE.

Apostolos έγραψε:PEACE.

Evangelia έγραψε:Xenia έγραψε::wtf:
Ξένια!!!![]()
![]()
Τώρα να του απαντήσω ή όχι??? τον αφήνω καλύτερα να νομίζει οτι υπερισχύει.... Θα κάνω πως δεν το διάβασα καλύτερα....

Jovanna έγραψε:κερκυρα!!!ναι!!!!!!θα μαι εκει να την δω!!!!

Evangelia έγραψε:Jovanna έγραψε:κερκυρα!!!ναι!!!!!!θα μαι εκει να την δω!!!!
![]()
![]()

Xenia έγραψε:Evangelia έγραψε:Jovanna έγραψε:κερκυρα!!!ναι!!!!!!θα μαι εκει να την δω!!!!
![]()
![]()
Κέρκυρα επειδή είναι σχετικά κοντά μπορεί να πάω και εγώ!![]()

Evangelia έγραψε:Xenia έγραψε::wtf:
Ξένια!!!![]()
![]()
Τώρα να του απαντήσω ή όχι??? τον αφήνω καλύτερα να νομίζει οτι υπερισχύει.... Θα κάνω πως δεν το διάβασα καλύτερα....

Sotiris έγραψε:Αχ, σταματήστε... Έλεος με αυτό το "Έβρου"! Σημασία δεν έχει το πως γράφεται αλλά το ότι θα έρθει εκεί και θα την δείτε! Στη ζωή υπάρχουν και πιο σοβαρά ζητήματα...
Ευχαριστώ.

Sotiris έγραψε:Αχ, σταματήστε... Έλεος με αυτό το "Έβρου"! Σημασία δεν έχει το πως γράφεται αλλά το ότι θα έρθει εκεί και θα την δείτε! Στη ζωή υπάρχουν και πιο σοβαρά ζητήματα...
Ευχαριστώ.

Evangelia έγραψε:Sotiris έγραψε:Αχ, σταματήστε... Έλεος με αυτό το "Έβρου"! Σημασία δεν έχει το πως γράφεται αλλά το ότι θα έρθει εκεί και θα την δείτε! Στη ζωή υπάρχουν και πιο σοβαρά ζητήματα...
Ευχαριστώ.
Μα Σωτήρη εγώ το συνεχίζω? Μόνος του μιλάει..εγώ αποφάσισα από την αρχή να μην το συνεχίσω...
συμφωνώ απολύτως μαζί σου για την τελευταία σου πρόταση...

MatLeo έγραψε:Δεν θα δημοσιευτούν τα γήπεδα-θέατρα στα οποία θα λάβουν χώρα οι συναυλίες???

Apostolos έγραψε:Παιδιά εδώ αναφέρει τη δράμα ως προορισμό, και τα Δραμινά Ραδιόφωνα που είναι χορηγοί επικοινωνίας στέλνουν Invite στο Facebook για τη συναυλία της Τούζλας που είναι 15 μέρες μετά... Άρα..;

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες