Sotiris έγραψε:Από Σεπτέμβρη θα ισχύει...Πάντως, και σε μένα που ισχύει, εισητήριο των 20€ πήρα!
![]()
τι? αρχισε η προπωληση εισητηριων για την συναυλια στην θεσσαλονικη?
Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Sotiris έγραψε:Από Σεπτέμβρη θα ισχύει...Πάντως, και σε μένα που ισχύει, εισητήριο των 20€ πήρα!
![]()

dimitra1111 έγραψε:Sotiris έγραψε:Από Σεπτέμβρη θα ισχύει...Πάντως, και σε μένα που ισχύει, εισητήριο των 20€ πήρα!
![]()

Teo7Paparizou έγραψε:dimitra1111 έγραψε:Sotiris έγραψε:Από Σεπτέμβρη θα ισχύει...Πάντως, και σε μένα που ισχύει, εισητήριο των 20€ πήρα!
![]()
ναι ρε παιδια....εδω και 3 ημερες....!!!!

dimitra1111 έγραψε:Teo7Paparizou έγραψε:dimitra1111 έγραψε:Sotiris έγραψε:Από Σεπτέμβρη θα ισχύει...Πάντως, και σε μένα που ισχύει, εισητήριο των 20€ πήρα!
![]()
ναι ρε παιδια....εδω και 3 ημερες....!!!!
αληθεια???δεν το ηξερα να τρεξω να παρω!

Goof έγραψε:Παρασκευή θα πάρω το τίκετ.... πολύ μεγάλα κατεβατά βλέπω....ωστόσο και μόνος, εγώ θα πάω. χοχο

Butterfly έγραψε:Και ναι...το δώρο για τα φετινά μου γενέθλια ήταν το εισητήριο της συναυλίας!!! Ανυπομονώ να πάω!!!
(Ισχύει φοιτητικό 15€)

Giannis έγραψε:Butterfly έγραψε:Και ναι...το δώρο για τα φετινά μου γενέθλια ήταν το εισητήριο της συναυλίας!!! Ανυπομονώ να πάω!!!
(Ισχύει φοιτητικό 15€)
Χρόνια σου πολλά για σήμερα!

anastasia7 έγραψε:Παιδιά αν οργανώσετε κατι για την συναυλία μπορώ να έρθω και εγώ μαζι σας?
Δεν γνωρίζω καποιον απο το fan club αλλά είχα και εγώ σκοπό να πάω από πολύ νωρίς για να είμαι μπορστά μπροστά να δω την ΕΛΕΝΑΡΑ

Giannis έγραψε:anastasia7 έγραψε:Παιδιά αν οργανώσετε κατι για την συναυλία μπορώ να έρθω και εγώ μαζι σας?
Δεν γνωρίζω καποιον απο το fan club αλλά είχα και εγώ σκοπό να πάω από πολύ νωρίς για να είμαι μπορστά μπροστά να δω την ΕΛΕΝΑΡΑ
Δεν έπρεπε καν να ρωτήσεις, εννοείται αυτό!

Apostolos έγραψε:Giannis έγραψε:anastasia7 έγραψε:Παιδιά αν οργανώσετε κατι για την συναυλία μπορώ να έρθω και εγώ μαζι σας?
Δεν έπρεπε καν να ρωτήσεις, εννοείται αυτό!
Εγώ δε τη θέλω...![]()
![]()
![]()
![]()

anastasia7 έγραψε:sorry..... :/
Για πλάκα το είπα

anastasia7 έγραψε:ειστε πολύ αγαπημένη ομάδα παντως!!!!!!!!!
γι αυτό είστε οι καλύτεροι!

anastasia7 έγραψε::Ο
Είμαι ήσυχο κορίτσι εγώ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες