Επιστροφή στο Summer Tour 2010

evangelia7chalk έγραψε:ELENIPETRAKI1 έγραψε:helenaki έγραψε:ελατε οοοοοοοολοι στην Πατρα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσικά μαζί για Πάτρα
θα έρθεις κι εσυ?

ELENIPETRAKI1 έγραψε:evangelia7chalk έγραψε:ELENIPETRAKI1 έγραψε:helenaki έγραψε:ελατε οοοοοοοολοι στην Πατρα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσικά μαζί για Πάτρα
θα έρθεις κι εσυ?
Εννοείται , αν δεν έρθω εγώ ποιος θα έρθει ?!
Αλλά εύχομαι να μην είμαι διακοπές αλλά και να είμαι το κόβω να έρχομαι αρων άρων Αθήνα..

MaggasDimitris έγραψε:σορρυ... αυτη η συναυλια πιανει και την Πατρα? δεν θα γινει οπως το 08 στην Πατρα?

MaggasDimitris έγραψε:αααα παλι καλα γιατι θα παω στην συναυλια της πατρας!!!! και δεν μου ακουγοταν λογικο να πιανει και την Πατρα η Αρχαια Ολυμπια

Adriana έγραψε:Πρεπει να ειναι γυρω στις 3 ωρες.. Αλλα δεν ειμαι κ απολυτα σιγουρη!!!

dimitragate7 έγραψε:Adriana έγραψε:Πρεπει να ειναι γυρω στις 3 ωρες.. Αλλα δεν ειμαι κ απολυτα σιγουρη!!!
οκ,ευχαριστώ πολύ...μάλλον δύσκολο για μένα, γιατί έμαθα έχει και πολλές στροφές και άσχημο δρόμο...θα δείξει...

Adriana έγραψε:dimitragate7 έγραψε:Adriana έγραψε:Πρεπει να ειναι γυρω στις 3 ωρες.. Αλλα δεν ειμαι κ απολυτα σιγουρη!!!
οκ,ευχαριστώ πολύ...μάλλον δύσκολο για μένα, γιατί έμαθα έχει και πολλές στροφές και άσχημο δρόμο...θα δείξει...
![]()
![]()
ναι αθτη ειναι η αληθεια!!! Ο πιο συντομος δρομος ειναι γεματος στροφες!! Αλλα για τη Λενα κανουμε και θυσιες!!

Evangelia έγραψε:Adriana έγραψε:dimitragate7 έγραψε:Adriana έγραψε:Πρεπει να ειναι γυρω στις 3 ωρες.. Αλλα δεν ειμαι κ απολυτα σιγουρη!!!
![]()
![]()
ναι αθτη ειναι η αληθεια!!! Ο πιο συντομος δρομος ειναι γεματος στροφες!! Αλλα για τη Λενα κανουμε και θυσιες!!
:socked:

Kronos έγραψε:Παιδια να σας ρωτησω...Ξερετε ...στην Ολυμπια ειναι Θεατρο και οχι σταδιο!! ο κοσμος θα καθεται στις κερκιδες ολοι..ή θα υπαρχει και ενας χωρος μπροστα απο την σκηνη για τους ορθιους??? απλα ρωταω γιατι εαν ειναι αντι για συναυλια να το κανουν θεατρικη παρασταση να μην παω...να ξερω χχαχαα![]()

Marina έγραψε:Kronos έγραψε:Παιδια να σας ρωτησω...Ξερετε ...στην Ολυμπια ειναι Θεατρο και οχι σταδιο!! ο κοσμος θα καθεται στις κερκιδες ολοι..ή θα υπαρχει και ενας χωρος μπροστα απο την σκηνη για τους ορθιους??? απλα ρωταω γιατι εαν ειναι αντι για συναυλια να το κανουν θεατρικη παρασταση να μην παω...να ξερω χχαχαα![]()
Λογικά θα έχει αρένα όπως τα περισσότερα θέατρα αλλά στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται λίγο μικρή
http://www.olympiafestival.eu/index.php ... 7-16-11-15

Marina έγραψε:Kronos έγραψε:Παιδια να σας ρωτησω...Ξερετε ...στην Ολυμπια ειναι Θεατρο και οχι σταδιο!! ο κοσμος θα καθεται στις κερκιδες ολοι..ή θα υπαρχει και ενας χωρος μπροστα απο την σκηνη για τους ορθιους??? απλα ρωταω γιατι εαν ειναι αντι για συναυλια να το κανουν θεατρικη παρασταση να μην παω...να ξερω χχαχαα![]()
Λογικά θα έχει αρένα όπως τα περισσότερα θέατρα αλλά στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται λίγο μικρή
http://www.olympiafestival.eu/index.php ... 7-16-11-15

Evangelia έγραψε:2 μέρες...

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες