Επιστροφή στο Summer Tour 2010

evangelia7chalk έγραψε:Αχ Θεούλη μου λυπήσου με! Εδώ μιλάμε για το Θέατρο Γης! Για το Θέατρο Πέτρας, στο αντίστιχο topic θα δεις που το έχουν ήδη αναφέρει!
xenia017 έγραψε:evangelia7chalk έγραψε:Αχ Θεούλη μου λυπήσου με! Εδώ μιλάμε για το Θέατρο Γης! Για το Θέατρο Πέτρας, στο αντίστιχο topic θα δεις που το έχουν ήδη αναφέρει!
με πρόλαβες! αυτό πήγα να γράψω και εγώ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Apostolos έγραψε: Όσον άφορα το θέμα της οργάνωσης, το topic στο οποίο το συζητάτε, και κάθε topic που δημιουργείτε για κάθε συναυλία, δεν είναι απλά για να λέμε "Ουαου, θα πάει εκεί!". Είναι για λόγους οργάνωσης.

Butterfly έγραψε:Άρχισε η προπώληση;;;

Petros έγραψε:σε 15 μερες ομως ειναι η συναυλια στην θεσ/νικη...επρεπε να ειχε αρχισει κανονικα....![]()

Giannis έγραψε:Petros έγραψε:σε 15 μερες ομως ειναι η συναυλια στην θεσ/νικη...επρεπε να ειχε αρχισει κανονικα....![]()
Θα αρχισει οπου να ναι, γιατι αγχωνεστε τοσο πολυ ηθελα να ξερα

Petros έγραψε:Giannis έγραψε:Petros έγραψε:σε 15 μερες ομως ειναι η συναυλια στην θεσ/νικη...επρεπε να ειχε αρχισει κανονικα....![]()
να προλαβουμε να παρουμε εισητηριο επειδη ειναι η μονη συναυλια π μπορω να την δω και δν θελω να πουληθουν ολα τα εισητηρια και να μν προλαβω να παρω ουτε 1...

Giannis έγραψε:Petros έγραψε:Giannis έγραψε:Petros έγραψε:σε 15 μερες ομως ειναι η συναυλια στην θεσ/νικη...επρεπε να ειχε αρχισει κανονικα....![]()
να προλαβουμε να παρουμε εισητηριο επειδη ειναι η μονη συναυλια π μπορω να την δω και δν θελω να πουληθουν ολα τα εισητηρια και να μν προλαβω να παρω ουτε 1...
Εφοσον δεν εχει ξεκινησει η προπωληση, αρα δεν εχει πουληθει κανενα εισιτηριο, αρα γιατι αγχωνεσαι;

PAPARIZONICK έγραψε:ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜR.PRESIDENT ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΣΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 4-5ΑΤΟΜΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΙΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΛΟΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ.ΗΔΗ ΟΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.ΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες