Επιστροφή στο Summer Tour 2012

Panagiotis έγραψε:Απλα μου φανηκε πολυ τελειο για να ειναι αληθινο. Αυτο.

Evangelia έγραψε:Προς το παρόν αφήστε αυτή την φωτο που ανέβασα. Την ειχαν περικυκλωσει τα μικρα. Ο,τι μπορουσα εκανα!
Γύρισα στις 9 το πρωί σπιτι μου. Πρωτα τις ανεβασα στο fb. Αφου ο Τολης σου εξηγει δεν βλεπω το νοημα να το συνεχιζεις.Κ θα προτιμουσα να κοιμηθω απο το να ψαχνω ατελειες της θεας που δεν υπαρχουν!
Ας το πει και καποιος μια 3η φορα.

φανταζομαι περασατε φοβερααα
και οντως το μαυρο ειναι καλυτερο με ζωνη! για τα 2α και τα 2 μ'αρεσουνν! 

Evangelia έγραψε:ωραία ήταν... Έβγαλα πολλα βίντεο..

GiorgosPapariz έγραψε:Evangelia έγραψε:ωραία ήταν... Έβγαλα πολλα βίντεο..
Έβγαλες μήπως και τισ αμπαρεσ ???![]()
![]()

..Ήταν απλά ντυμένη όπως είδατε και στη φωτό της Ευαγγελίας μια κούκλα όπως πάντα..Έβγαλε φωτογραφίες όσο πρόλαβε γιατί είχαν μαζευτεί και καμιά 35αρια άτομα..Στη συναυλία τώρα για αρχή όντως φάνηκε να μη μαζεύει κόσμο αλλά μετα γέμισαν οι κερκίδες και ήταν και αρκετός κόσμος αρένα..για μία κωμόπολη με 7000 περίπου κατοίκους αν μάζεψε περίπου 2000 ήταν σούπερ,,.Η Έλενα πάρα πολύ καλή με πολλή ενέργεια, έτσι όπως χαιρόμαστε να τη βλέπουμε..ενδυματολογικά και μένα μου φάνηκε απλό το φόρεμα χωρίς τη ζώνη και όσον αφορά τη δεύτερη επιλογη να σας πω απλά ότι είχε αεράκι και έγιναν αποκαλύψεις..Απλά απάντησε στο σταρ στα σίγουρα με αυτήν την επιλογή αν φοράει εσώρουχο η ΄όχι στη συναυλία..η απάντηση είναι θετική!!! 
Evangelia έγραψε:Δείξαμε το μπλουζάκι μου! γι αυτό..

JohnKap έγραψε:Ρε παιδιά, είχε κόσμο η συναυλία; Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται να μαζεύτηκαν ιδιαίτερα πολλοί

AlexPz έγραψε:JohnKap έγραψε:Ρε παιδιά, είχε κόσμο η συναυλία; Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται να μαζεύτηκαν ιδιαίτερα πολλοί
Είχε περίπου 1500 νομίζω.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες