SotirisN έγραψε:Βλέπω summer tour με 2 συναυλίες τελικά!![]()
Τουλάχιστον θα ευχαριστήσει τους Κύπριους.
Επιστροφή στο Summer Tour 2012
SotirisN έγραψε:Βλέπω summer tour με 2 συναυλίες τελικά!![]()

Giannis έγραψε:nikos1997 έγραψε:Christiana έγραψε:Στο ΟΚ Κύπρου σήμερα αναφέρει: "..μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου η Έλενα Παπαρίζου θα επισκεφθεί ξανά το νησί μας, καθώς έχει προγραμματισμένες συναυλίες σε Λεμεσό, Αγία Νάπα, Λάρνακα και Λευκωσία" (στο άρθρο για τη συνάντηση με τον αδερφό της, λογικά είναι ίδιο με του ΟΚ Ελλάδος γι αυτό δεν το ανεβάζω)
Ίσως να πιάσουν και Σεπτέμβρη κάποιες συναυλίες λογικά....![]()
το προφανές λέμε;

SotirisN έγραψε:Σήμερα έμαθα και για Λάρισα και Βόλο. Από εβδομάδα θα ξέρουμε σίγουρα.

SotirisN έγραψε:Σήμερα έμαθα και για Λάρισα και Βόλο. Από εβδομάδα θα ξέρουμε σίγουρα.

Giannis έγραψε:SotirisN έγραψε:Σήμερα έμαθα και για Λάρισα και Βόλο. Από εβδομάδα θα ξέρουμε σίγουρα.
Δε μ'αρέσουν αυτά... και επειδή θα ρωτήσετε, κάτι δικά μου!

Έφυγα τρέχοντας αν έρθει!
AlexPz έγραψε:SotirisN έγραψε:Σήμερα έμαθα και για Λάρισα και Βόλο. Από εβδομάδα θα ξέρουμε σίγουρα.
Μακάρι Παναγία μου!Έφυγα τρέχοντας αν έρθει!

AlexPz έγραψε:SotirisN έγραψε:Σήμερα έμαθα και για Λάρισα και Βόλο. Από εβδομάδα θα ξέρουμε σίγουρα.
Μακάρι Παναγία μου!Έφυγα τρέχοντας αν έρθει!
Άν έρθει Βόλο είμαι για να πέρνω το πρώτο εισητηριο.....ας κάνουμε προσευχές....

Squirrel έγραψε:Και μια Εύβοια ίσως.

MarinaVal έγραψε:Squirrel έγραψε:Και μια Εύβοια ίσως.
Μακάρι να ερχόταν Εύβοια. Μένει η ξαδέρφη μου και θα πήγαινα

Squirrel έγραψε:MarinaVal έγραψε:Squirrel έγραψε:Και μια Εύβοια ίσως.
Συζητιέται.

MarinaVal έγραψε:Squirrel έγραψε:MarinaVal έγραψε:Squirrel έγραψε:Και μια Εύβοια ίσως.
Συζητιέται.
με βλέπω απο τώρα να ευοιμάζω βαλίτσες για Εύβοια.

Squirrel έγραψε:MarinaVal έγραψε:Squirrel έγραψε:MarinaVal έγραψε:Squirrel έγραψε:Και μια Εύβοια ίσως.
Συζητιέται.
με βλέπω απο τώρα να ευοιμάζω βαλίτσες για Εύβοια.
Ότι συζητιέται ευνοούσα απ' την αρχή πάντως.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες