Summer Tour 2012

Επιστροφή στο Summer Tour 2012

Έλενα Παπαρίζου & Μέλισσες, Live σε Ελλάδα & Κύπρο!

Re: Summer Tour 2012

Δημοσίευσηαπό helennik » 12 Ιούλ 2012 15:09

Squirrel έγραψε:Πάντως δεν θεωρώ πως για το πολύ 10 συναυλίες θα έπρεπε απαραίτητα να έχει και δίσκο. Πόσο μάλλον ένα δίσκο σαν το ΓΑΤΟ του '10 ας πούμε, που σίγα τα πολλά τραγούδια που είχαν γίνει επιτυχίες ήδη (ενώ μετά...) ώστε να βοηθήσουν.

Γι' αυτό το θεωρώ σωστά προσαρμοσμένο και το βλέπω σαν να προσπαθεί να πάει και σε κόσμο που δεν μπορεί να τη δει στα μπουζούκια και όχι promo για το νέο της CD. Ίσα-ίσα όταν μετά από το Tour θα σκάσουν νέα τραγούδια θα έχει προετοιμάσει και το κλίμα.

Συμφωνώ απολύτως!
Κατά τη γνώμη μου,μετά το tour δε πρέπει να αφήσει μεγάλο χρονικό διάστημα για να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι.
Είναι κρίμα να έχει προετοιμάσει το έδαφος και μετά να το αφήσει έτσι.
Άβαταρ μέλους
helennik
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό VasilikiAn » 12 Ιούλ 2012 16:02

Από την μια καταλαβαίνω την δύσκολη κατάσταση και τα θέματα που προκύπτουν από την διοργάνωση του tour αλλά από την άλλη αυτό με τα clubs λίγο με προβλημάτισε γιατί κακά τα ψέμματα αλλά ένα μέρος του ηλικιακού κοινού είναι σχετικά μικρό σε ηλικία. Καλά εγώ θα μου πείτε ούτε σε συναυλία δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα και θα πείσω τους γονείς μου να πάμε σε club και μάλιστα να κάθονται όρθιοι για να ακούσουν την Παπαρίζου? Οι δικοί μου ούτε στα μπουζούκια δεν πάνε, ούτε θέατρο/σινεμά. :vent: :ooops:
Τέλος πάντων, ας δούμε πρώτα που θα κάνει συναυλίες (σε ποιες περιοχές και σε τι χώρο) και ας μην αρχίζουμε τις γκρίνιες από τώρα, είναι δύσκολοι καιροί για όλους.
Είτε παρευρεθώ σε κάποια συναυλία του tour είτε όχι, θέλω να πάει καλά αλλά με τα δεδομένα της εποχής και του tour '10 ομολογώ ότι δεν είμαι και τρομερά αισιόδοξη.
Θα γίνω νύχτα να σε βρω κι ας ζήσω σε ένα ψέμα
Even the stars shine brighter tonight, Νothing's Ιmpossible
Άβαταρ μέλους
VasilikiAn
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα
Αγαπημένο τραγούδι: Το Φιλί Της Ζωής

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 12 Ιούλ 2012 16:41

Επειδή το βάζετε αυτό το θέμα της ηλικίας και της οικογένειας, αν υπολογίσουμε ότι το εισιτήριο είναι 20€, πόσες οικογένειες με 1 παιδί πιστεύετε πως θα δίνανε 60€ για να δούνε την Παπαρίζου; Το βάζω ωμά το ζήτημα μήπως και γίνει πλήρως κατανοητό. Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές, δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο τραγούδι: Που πήγε τόση αγάπη

Δημοσίευσηαπό Marina » 12 Ιούλ 2012 16:45

Squirrel έγραψε:Πάντως δεν θεωρώ πως για το πολύ 10 συναυλίες θα έπρεπε απαραίτητα να έχει και δίσκο. Πόσο μάλλον ένα δίσκο σαν το ΓΑΤΟ του '10 ας πούμε, που σίγα τα πολλά τραγούδια που είχαν γίνει επιτυχίες ήδη (ενώ μετά...) ώστε να βοηθήσουν.

Γι' αυτό το θεωρώ σωστά προσαρμοσμένο και το βλέπω σαν να προσπαθεί να πάει και σε κόσμο που δεν μπορεί να τη δει στα μπουζούκια και όχι promo για το νέο της CD. Ίσα-ίσα όταν μετά από το Tour θα σκάσουν νέα τραγούδια θα έχει προετοιμάσει και το κλίμα.

Συμφωνώ.
Για αυτό άλλωστε δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψη ότι ''παραμονές του tour έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει νέο δίσκο / νέα τραγούδια κτλ..''. Εκτός των άλλων, υπάρχουν τραγούδια από τη δισκογραφία της τα οποία δεν τα έχει πει στις προηγούμενες περιοδείες και από κοινού με τις Μέλισσες μπορεί να καλύψει ένα 2ωρο / 3ωρο συναυλιακό πρόγραμμα.

Τώρα, όσον αφορά τις συναυλίες στα clubs, κι εμένα στην αρχή μου ''ξίνισε'' αλλά είναι κατανοητό καθώς από τη μία το tour πρέπει να προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα της εποχής & αποτελεί μια εναλλακτική λύση και από την άλλη θεωρώ πως το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει εκεί δε θα αποκλίνει από αυτό που θα παρουσιάσει σε μια συναυλία σε κάποιο γήπεδο ή θέατρο.
Άβαταρ μέλους
Marina
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Survivor

Δημοσίευσηαπό Harris » 12 Ιούλ 2012 19:31

Eγώ πιστεύω πάντως ότι σε κάποιες εμφανίσεις της θα πετάξει και κανά νέο τραγούδι... προς Σεπτέμβρη μεριά.
Άβαταρ μέλους
Harris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Labros » 12 Ιούλ 2012 22:32

Ένα album και γενικότερα οτιδήποτε καινούριο πάντα βοηθάει. Τέλος πάντων, ίσως το tour είναι ένας τρόπος να "αποκατασταθεί" στη συνείδηση εκείνων που τη θεωρούν τηλεπερσόνα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δε θα κάνει τα ίδια το φθινόπωρο.
Squirrel έγραψε:Επειδή το βάζετε αυτό το θέμα της ηλικίας και της οικογένειας, αν υπολογίσουμε ότι το εισιτήριο είναι 20€, πόσες οικογένειες με 1 παιδί πιστεύετε πως θα δίνανε 60€ για να δούνε την Παπαρίζου; Το βάζω ωμά το ζήτημα μήπως και γίνει πλήρως κατανοητό. Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές, δυστυχώς.
Αν με τέτοια μείωση του budget το εισιτήριο κοστίζει ακόμα 20Ε ζήτω που καήκαμε... :P
Άβαταρ μέλους
Labros
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Baby It's Over

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 12 Ιούλ 2012 22:43

Δεν βοηθάει. Τα τραγούδια επιτυχίες βοηθάνε. Ίσα-ίσα το Tour βοηθάει το album γιατί το διαφημίζει.

Μην ξεχνάμε ότι είναι η δουλειά της. Αν οι προτάσεις που είχε ήταν να είναι σταθερή σε ένα μαγαζί σε μία πόλη και απ' την άλλη να κάνει ένα Tour σε αρκετές πόλεις, νομίζω πως οι περισσότεροι το βλέπουν ως θετικό.

Η μείωση του budget - που δεν έχουμε δει βέβαια ακόμη αλλά τη σχολιάζουμε -, γίνετε για να υπάρχει το υποτυπώδες κέρδος φαντάζομαι. Όταν για τους Vegas με 6 τραγούδια χωρίς χορευτικά κτλ κτλ, η τιμή είναι 12€, το ζήτω που καήκαμε για τα 20€ για Παπαρίζου και Μέλισσες εγώ θα τα θεωρήσω λίγα και είναι λίγα.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Labros » 12 Ιούλ 2012 23:22

Περίμενε. Το 2008 ή το 2010 η τιμή ήταν 20€, που σημαίνει ότι είχαν κάποιο κέρδος. Τώρα κόβουν από 'δω κι από 'κει, προφανώς για να μειωθεί το εισιτήριο. Δε νομίζω να μειώνουν το budget μόνο και μόνο για να έχουν περισσότερο κέρδος.
Άβαταρ μέλους
Labros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Harris » 12 Ιούλ 2012 23:29

Και τις 2 χρονιές, 20 ευρώ είχε. Εμένα δε μου φαίνονται πολλά, αρκεί να είναι αυτό που περιμένω. Δλδ όχι κάτι χειρότερο από τις άλλες δύο, αν και πιστεύω στην Αθήνα θα είναι σίγουρα πιο grande.
Άβαταρ μέλους
Harris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 12 Ιούλ 2012 23:36

Μειώνουν το budget για να έχουν κέρδος. Γιατί ειδικά το '10... Και ξαναλέω μιλάμε για παραγωγή κυρίως. Όχι για απλή εμφάνιση. Όταν βάζουν 12 και 15 άλλοι για απλές εμφανίσεις δεν μπορεί να πέσει κάτω απ' αυτά.

Άσε που η τιμή λογικά θα παίξει από συναυλία σε συναυλία ανάλογα με τον διοργανωτή. Τα 'χω πει.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Labros » 12 Ιούλ 2012 23:58

Εντάξει, τα 20€ είναι μια λογική τιμή, απλά θεώρησα πως μείωσαν το κόστος της παραγωγής για να έρθει περισσότερος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Labros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 13 Ιούλ 2012 00:09

Μα δεν ξέρω τι έκαναν, το είχε πει και η Έλενα αυτό για μειωμένο εισιτήριο αλλά προσωπικά δεν πιστεύω πως θα είναι κάτω από 15 και δεν πρέπει να είναι γιατί θα ξανακάνει Tour και αν έχει υψηλότερη τιμή απ' το προηγούμενο που θα θυμούνται όσοι πήγαν, σιγά μην ξαναπάνε.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Petros » 13 Ιούλ 2012 05:04

Ναι ρε παιδία είπαμε μειωμένο μειωμένο αλλά πόσο; Στο κάτω κάτω είναι και τα έξοδα μετακίνησης απο την μια πόλη στην άλλη...είναι περιοδεία δεν είναι μπουζούκια το πολύ να είναι 15€ το εισητήριο αντί για 20€ που 15€ είναι μια πολύ καλή τιμή....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Petros
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Giannis » 13 Ιούλ 2012 12:56

15 ευρώ για Έλενα Παπαρίζου και Μέλισσες είναι λίγα, αλλά είναι οκ για αυτόν τον καιρό.
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό PanosHP » 13 Ιούλ 2012 13:54

Giannis έγραψε:15 ευρώ για Έλενα Παπαρίζου και Μέλισσες είναι λίγα, αλλά είναι οκ για αυτόν τον καιρό.

μια χαρα ειναι!
Άβαταρ μέλους
PanosHP
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Έτσι κι έτσι

Δημοσίευσηαπό babis18 » 13 Ιούλ 2012 16:06

15 ευρώ είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή!!!!!!!! μακάρι να ήταν όλες οι συναυλίες έτσι!!!!!!!
WHO DO YOU THINK THAT YOU ARE?
Άβαταρ μέλους
babis18
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Είσαι η Φωνή

Δημοσίευσηαπό VasilikiAn » 13 Ιούλ 2012 19:58

Squirrel έγραψε:Επειδή το βάζετε αυτό το θέμα της ηλικίας και της οικογένειας, αν υπολογίσουμε ότι το εισιτήριο είναι 20€, πόσες οικογένειες με 1 παιδί πιστεύετε πως θα δίνανε 60€ για να δούνε την Παπαρίζου; Το βάζω ωμά το ζήτημα μήπως και γίνει πλήρως κατανοητό. Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές, δυστυχώς.

Για μένα αρχικά το έθεσα μόνο σαν θέμα χώρου, δυστυχώς οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας όπως οι γονείς μου και οι γονείς άλλων παιδιών τέλος πάντων (και δεν εννοώ ηλικίες των παππούδων μας αλλά των γονιών) δύσκολα θα πάνε σε club και αυτό απλά δεν είναι θετικό για τις πιθανότητες να πάω σε κάποια συναυλία και πιστεύω ότι και άλλα παιδιά θα έχουν κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Εξάλλου αν πάω δεν θα πάρω όλο μου το σόι μαζί, θα έρθουν που θα έρθουν με το ζόρι, σιγά μην έρθουν όλοι να τυρρανιστούν! :P Αλλά πριν αποφασίσεις να πας κάπου, το συζητάς και αν δεις ότι μπορείς να πας, πηγαίνεις ή κανονίζεις ό,τι μπορείς να είναι στα μέτρα σου (π.χ. μεταφορικό μέσο, αριθμός ατόμων...) αλλιώς αν βλέπεις ότι δεν γίνεται δεν πηγαίνεις. Φυσικά και αν υπάρξει κάποιο οικονομικό πρόβλημα δεν θα επιμείνω.
Το οικονομικό είναι το κυριότερο θέμα για τους περισσότερους και για κανέναν δεν είναι εύκολη η κατάσταση και ελπίζω να είναι λίγο πιο προσιτά τα εισιτήρια (σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής) αν και την τιμή την συζητάμε γενικά στο topic απ'όσο βλέπω.
Θα γίνω νύχτα να σε βρω κι ας ζήσω σε ένα ψέμα
Even the stars shine brighter tonight, Νothing's Ιmpossible
Άβαταρ μέλους
VasilikiAn
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Το Φιλί Της Ζωής

Δημοσίευσηαπό vasouladim » 13 Ιούλ 2012 21:10

παιδια μια κοπελα sto facebook ειπε οτι ακουσε οτι η Ελενα στις 27/7 θα κανει συναυλια στην Αλεξανδρουπολη και το εψαξε και στο ινετνετ και ειδε οτι ή 27 ή 28 θα κανει συναυλια εκει!!
τωρα δεν ξερω αν ισχυει ή οχι παντως ετσι ειπε!!!
'υπάρχει λόγος θέλω να 'ρθεις έστω για λίγο'
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vasouladim
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: υπαρχει λογος

Δημοσίευσηαπό Giannis » 13 Ιούλ 2012 22:06

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό vasouladim » 13 Ιούλ 2012 22:08

κι εγω εψαξα αλλα ουτε εγω βρηκα κατι τωρα δεν ξερω αν ειναι αληθεια ή απλως λεγετε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vasouladim
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 13 Ιούλ 2012 22:26

Δεν το πολυπιστεύω... Εμείς δεν φέρνουμε κανέναν... :P αλλά αν έρθει, με το καλό!! :D
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Apostolos » 14 Ιούλ 2012 14:58

Οι συναυλίες στην Κύπρο όπως σας είπα θα είναι πάνω από τρεις αλλά όχι συνεχόμενες.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Christiana » 14 Ιούλ 2012 15:21

Squirrel έγραψε:Οι συναυλίες στην Κύπρο όπως σας είπα θα είναι πάνω από τρεις αλλά όχι συνεχόμενες.

Θα μας τρελάνει! Θα πηγαίνει και να 'ρχεται? Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία πριν φύγουμε! :?

Δεν είναι ότι έχουμε πρόβλημα φυσικά αλλά ελπίζουμε να μην τις μάθουμε τη τελευταία στιγμή!
Τελευταία επεξεργασία από Christiana και 14 Ιούλ 2012 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Christiana
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Antonia » 14 Ιούλ 2012 15:23

Ευχαριστούμε Σκίουρε:D :P (καιρό είχα να σε πω έτσι;p)

Εμάς εδώ (Αρχαία Ολυμπία) δε θα έρθει τελικά. Ανακοινώθηκαν οι συναυλίες του φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας και δεν ήταν μέσα η Έλενα. Ρώτησα κιόλας και έμαθα πως δε θα έρθει... :΄(
The light in our soul
Άβαταρ μέλους
Antonia
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό vasouladim » 14 Ιούλ 2012 15:33

Συγνωμη αλλα αν κανει 3 συναυλιες στην Κυπρο στην Ελλαδα ποσες θα κανει και που??
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vasouladim
VIP Tigers
VIP Tigers

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες