Επιστροφή στο Summer Tour 2012

)

toni97 έγραψε:Μάλιστα...
Ερώτηση.... Στα club δεν χρειάζονται πολλά λεφτά για να μπεις κλπ;;;;
Εξηγήστε μου λίγο την νοοτροπία γιατί δεν πάω και συχνά σε clubs(είμαι μικρό ακόμα
)

Ifigenia έγραψε:toni97 έγραψε:Μάλιστα...
Ερώτηση.... Στα club δεν χρειάζονται πολλά λεφτά για να μπεις κλπ;;;;
Εξηγήστε μου λίγο την νοοτροπία γιατί δεν πάω και συχνά σε clubs(είμαι μικρό ακόμα
)
Δεν θα είναι το ίδιο με μια απλή βραδιά. Πολλά θα αλλάξουν και σίγουρα θα επιτραπεί είσοδος και σε μικρότερους.

Squirrel έγραψε:Πόσο θα είναι;10€ με 20€ το πολύ.

Squirrel έγραψε:Πόσο θα είναι;10€ με 20€ το πολύ.

Squirrel έγραψε:Μπορεί να περιλαμβάνει και ποτό στο club.
) φρουτοποτο στην εισοδο

Squirrel έγραψε:Φαρμάκι θες να πεις.

Squirrel έγραψε:Φαρμάκι θες να πεις.

Ifigenia έγραψε:Squirrel έγραψε:Φαρμάκι θες να πεις.
Γιατί; Η φράουλα ήταν ωραία. Το ρόδι το έπινες μόνο αν διψούσες!

Ifigenia έγραψε:Squirrel έγραψε:Φαρμάκι θες να πεις.
Γιατί; Η φράουλα ήταν ωραία. Το ρόδι το έπινες μόνο αν διψούσες!

Με έπεισες, αλλά δικό της το λάθος να κάνει περιοδεία χωρίς να έχει να προωθήσει κάτι και χωρίς κάποια μεγάλη επιτυχία τους τελευταίους μήνες.Squirrel έγραψε:Ενώ αν πήγαινε σε άδεια στάδια θα ήταν μεγάλη επιτυχία! Το Tour του '10 είχε πολύ λιγότερο κόσμο απ' του '08 και πολλοί όπως ξαναείπα δεν πλήρωσαν καν τις συναυλίες! Σκέψου τι θα γινόταν το '12 και βάλε και την δισκογραφία της Έλενας απ' το '10 μέχρι τώρα που θα έκανε την διαφορά για να πάει να δώσει ξανά τα λεφτά του ο κόσμος! Βασικά μην σκέφτεσαι. Εσύ θες να δεις την Έλενα σωστά; Το που θα τη δεις και για να μπορέσεις να την δεις είναι θέμα της παραγωγής. Ε φαντάζομαι η πρώτη τους επιλογή δεν ήταν να πάνε σε club, μένει να το φανταστούν όλοι για να δουν πως κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Εδώ εσύ που δεν μιλάς για κατρακύλα Λάμπρο, από την αρχή στο χώρο στάθηκες! Φαντάσου αυτοί και αν θα σταθούν!Spoiler:
Μ' αρέσει που το googlαρα κιόλαςPanagiotis έγραψε:Labros έγραψε:Ναι, αλλά τώρα μιλάμε για περικοπές και επιπλέον έχει ήδη ετοιμάσει ορισμένα τραγούδια μαζί τους για τις προαναφερθέντες εμφανίσεις.
-θεισες... προαναφερθείσες...
#obsessed-with-grammar

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης