Επιστροφή στο Summer Tour 2012

SotirisN έγραψε:Πάντως αν θέλει να μαζέψει κόσμο, η ιδέα με τα λεωφορεία είναι πάρα πολύ καλή, γιατί το να πας είναι εύκολο, αλλά την ώρα που τελειώνει η συναυλία δεν έχεις με τι να γυρίσεις! Αν θέλουν να μαζέψουν κόσμο ας το κάνουν, ας το προτείνουμε και εμείς!

SotirisN έγραψε:Βγάλε και μια στην Καρδίτσα Τόλη, 4 μένουν οι πόλεις.Πάντως αν θέλει να μαζέψει κόσμο, η ιδέα με τα λεωφορεία είναι πάρα πολύ καλή, γιατί το να πας είναι εύκολο, αλλά την ώρα που τελειώνει η συναυλία δεν έχεις με τι να γυρίσεις! Αν θέλουν να μαζέψουν κόσμο ας το κάνουν, ας το προτείνουμε και εμείς!

Admin έγραψε:Μωρέ προτείνουμε εμείς, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι θέμα του διοργανωτή της κάθε περιοχής, γιατί αυτός θέλει να μαζέψει κόσμο. Δηλαδή εγώ σαν δήμαρχος της Rik City, κλείνω την Παπαρίζου να έρθει το καλοκαίρι για συναυλία. Αν θέλω να φέρω κόσμο θα βάλω λεωφορεία και γύρω-γύρω. Δεν νομίζω πως περιμένουν εμάς να το πούμε, τέλος πάντων.

helennik έγραψε:Πες και για τα Χανιά...Για πες,για πες!![]()
![]()
Βγαίνει η Έλενα στη σκηνή και κάνει ένα "WOWWWW" !
Αξέχαστο.
'Ετσι και έρθει και φέτος θα γίνει πάλι της μουρλής.
Harris έγραψε:E μια Κρήτη πιστεύω θα τη χτυπήσει.

...Αν δεν έρθει, θα 

(kidding.) 

VasilikiAn έγραψε:Έχουμε προτεραιότητα γιατί δεν ήρθε το 2010 στην Δυτική Ελλάδα.![]()

Antonia έγραψε:ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. Να έρθει από μόνη της. Ποιος δήμος τώρα?!!!(kidding.)
Τουλάχιστον ας πάει Πάτρα, Καλαμάτα... κάτι... Πάτρα είναι κάπως σιγουράκι, πιστεύω...(ή θέλω να πιστεύω)

Antonia έγραψε:Σύμφωνα με τις "Melisses" (και σε συζήτηση με μία fan τους σε χθεσινή συναυλία τους) το πρόγραμμα των συναυλιών θα βγει στις 20 Ιουλίου, καθώς τίποτα δεν είναι στο χέρι τους. Όπου τους πουν, θα πάνε, είπαν.

Admin έγραψε:Το παρακάτω είναι μήνυμα από τις 1 Ιουλίου στο club και μόλις μια σελίδα πίσω.Antonia έγραψε:Σύμφωνα με τις "Melisses" (και σε συζήτηση με μία fan τους σε χθεσινή συναυλία τους) το πρόγραμμα των συναυλιών θα βγει στις 20 Ιουλίου, καθώς τίποτα δεν είναι στο χέρι τους. Όπου τους πουν, θα πάνε, είπαν.
P.S.: Να ρωτάτε τους διαχειριστές των σελίδων που τα γράφουν που τα ξέρουν!

Admin έγραψε:αλλά πετάγεται και σε καμιά πλαζζζ όποτε μπορεί.
! Toυλάχιστον χαλαρώνει στις παραλίες και της φεύγει η κουραση. 
Admin έγραψε:Σύμφωνα με δικές μου, αποκλειστικές πληροφορίες, είναι εξαντλημένη από τις πρόβες αλλά πετάγεται και σε καμιά πλαζζζ όποτε μπορεί.Spoiler:
Λιώμα στην κούραση!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες