Επιστροφή στο Summer Tour 2012

Valerie έγραψε:Only ten concerts and until september? I Have no chance(

AlexPz έγραψε:Valerie έγραψε:Only ten concerts and until september? I Have no chance(
It's not sure. Maybe, there will be more concerts.

Valerie έγραψε:AlexPz έγραψε:Valerie έγραψε:Only ten concerts and until september? I Have no chance(
the last tour had more dates?I would like to know all the dates,how soon will we know?it is unknown?

Ifigenia έγραψε:Valerie έγραψε:AlexPz έγραψε:Valerie έγραψε:Only ten concerts and until september? I Have no chance(
the last tour had more dates?I would like to know all the dates,how soon will we know?it is unknown?
2010's tour had more concerts. But it's not the same. We're in 2012 and the economic crisis is bigger. Nothing is for sure right now...

Ξεκινάει 20 στην Κύπρο?? 

Giannis έγραψε:Ελπίζω οι συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να είναι τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου

Giannis έγραψε:Ελπίζω οι συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να είναι τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου

Koke έγραψε:.Αν και για να πω και την πικρή αλήθεια σε καμία περίπτωση δεν περιμένω την κοσμοσυρροή του 2008(αυτό που είχε γίνει ειδικά στην συναυλία της Θεσ/νίκης δεν είχε προηγούμενο),άλλες εποχές βέβαια,ίσως ούτε καν του 2010,αλλά θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον θα έχουν μια ικανοποιητική προσέλευση τηρουμένων των αναλογιών πάντοτε,σε τέτοιους καιρούς που ζούμε,το γεγονός και μόνο ότι έχουμε tour είναι από μόνο του επιτυχία.

Ifigenia έγραψε:Έβγαλε.

nikos1997 έγραψε:Ifigenia έγραψε:Έβγαλε.
Εβγαλε αλλά θέλω ένα αποκλειστικά δικό της τραγούδι...![]()
..Από την αρχή μέχρι το τέλος να τραγουδά η ίδια και όχι διασκευή..
..Και εκτός από αυτό τον λόγο θα'θελα ένα καινούργιο επίσης για να μην τραγουδήσει μόνο τα παλιά στο τουρ...Εντάξει, έχει κάποια καινούργια μετά το τουρ το '10 αλλά θέλω άλλο ένα (ζητάω πολλά εε..???
)

nikos1997 έγραψε:Koke έγραψε:.Αν και για να πω και την πικρή αλήθεια σε καμία περίπτωση δεν περιμένω την κοσμοσυρροή του 2008(αυτό που είχε γίνει ειδικά στην συναυλία της Θεσ/νίκης δεν είχε προηγούμενο),άλλες εποχές βέβαια,ίσως ούτε καν του 2010,αλλά θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον θα έχουν μια ικανοποιητική προσέλευση τηρουμένων των αναλογιών πάντοτε,σε τέτοιους καιρούς που ζούμε,το γεγονός και μόνο ότι έχουμε tour είναι από μόνο του επιτυχία.
Συμφωνώ...Η προέλευση φυσικά δεν θα φτάσει αυτή του 2008![]()
Εδω στην Πάτρα το '08 είχε 11.000 και το '10 άσε καλύτερα...
Εύχομαι πάντως να πάει καλά...![]()

panospower13 έγραψε:nikos1997 έγραψε:Koke έγραψε:.Αν και για να πω και την πικρή αλήθεια σε καμία περίπτωση δεν περιμένω την κοσμοσυρροή του 2008(αυτό που είχε γίνει ειδικά στην συναυλία της Θεσ/νίκης δεν είχε προηγούμενο),άλλες εποχές βέβαια,ίσως ούτε καν του 2010,αλλά θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον θα έχουν μια ικανοποιητική προσέλευση τηρουμένων των αναλογιών πάντοτε,σε τέτοιους καιρούς που ζούμε,το γεγονός και μόνο ότι έχουμε tour είναι από μόνο του επιτυχία.
Συμφωνώ...Η προέλευση φυσικά δεν θα φτάσει αυτή του 2008![]()
Εδω στην Πάτρα το '08 είχε 11.000 και το '10 άσε καλύτερα...
Εύχομαι πάντως να πάει καλά...![]()
μια χαρα ηταν ο κοσμος το 10 περισσοτερο ειχε απο το 08 νμζ

babis18 έγραψε:εγώ είχα πάει στην συναυλία του 10 στην αθήνα και είχε πάρα πολύ κόσμο!!!!! για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να είχε τόσο πολύ!!!!!!! όσον αφορά την συναυλία του 8 στην αθήνα πραγματικά καρφίτσα δεν έπεφτε αλλά ήταν και σε μεγαλύτερο στάδιο

)Ifigenia έγραψε:Giannis έγραψε:Ελπίζω οι συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να είναι τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες