Evangelia έγραψε:Αποκλείεται να πει το Baby It's Over ολόκληρο και με χορογραφία. Όταν ήταν πρόσφατο δεν το είχε κάνει. (π.χ. Κύπρος αν θυμάμαι καλά...) Κ αφού θα έχουμε και νέα τραγούδια, θα κοιτάξει να προωθήσει εκείνα...
κι ομως το ειχε πει ...
Επιστροφή στο Summer Tour 2012
Evangelia έγραψε:Αποκλείεται να πει το Baby It's Over ολόκληρο και με χορογραφία. Όταν ήταν πρόσφατο δεν το είχε κάνει. (π.χ. Κύπρος αν θυμάμαι καλά...) Κ αφού θα έχουμε και νέα τραγούδια, θα κοιτάξει να προωθήσει εκείνα...

Evangelia έγραψε:ναι, της έμαθε να χορεύει??δεν φταίει αυτό. μια χαρά ξέρει να χορεύει η κοπέλα...

SotirisN έγραψε:Επειδή διάβασα διάφορα παραπάνω, ας μην περιμένουμε και πολλά πράγματα. Και εγώ θέλω να χορέψει λίγο παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Βέβαια, προφανώς δεν μπορεί να κάνει ότι κάνει σε τηλεοπτικά show -βλέπε Madwalk- γιατί πολύ απλά είναι εντελώς άλλη φάση. Όσο για το γεγονός ότι μιλάει στη συναυλία, εμένα μου αρέσει πολύ, γιατί αυτό είναι και το νόημα, να έρθει δηλαδή σε επαφή με τον κόσμο στην επαρχία, να κάνει την πλάκα της και να τον προσεγγίσει. Τώρα σε όσους δεν αρέσει ας πάνε στα μπουζούκια να τη δουν, που το πρόγραμμα είναι πιο αυστηρό, ή ας πάρουν το DVD που είναι πετσοκομμένο!

AlexPz έγραψε:Παντως το καλύτερο θα ήταν να βγει μια ψηφορια για τους φαν και να επιλεξουμε ποια παλια τραγουδια της θελουμε να πει.

AlexPz έγραψε:Παντως το καλύτερο θα ήταν να βγει μια ψηφορια για τους φαν και να επιλεξουμε ποια παλια τραγουδια της θελουμε να πει.

Evangelia έγραψε:Τι ωραία χορογραφία...
Antonia έγραψε:SotirisN έγραψε:Επειδή διάβασα διάφορα παραπάνω, ας μην περιμένουμε και πολλά πράγματα. Και εγώ θέλω να χορέψει λίγο παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Βέβαια, προφανώς δεν μπορεί να κάνει ότι κάνει σε τηλεοπτικά show -βλέπε Madwalk- γιατί πολύ απλά είναι εντελώς άλλη φάση. Όσο για το γεγονός ότι μιλάει στη συναυλία, εμένα μου αρέσει πολύ, γιατί αυτό είναι και το νόημα, να έρθει δηλαδή σε επαφή με τον κόσμο στην επαρχία, να κάνει την πλάκα της και να τον προσεγγίσει. Τώρα σε όσους δεν αρέσει ας πάνε στα μπουζούκια να τη δουν, που το πρόγραμμα είναι πιο αυστηρό, ή ας πάρουν το DVD που είναι πετσοκομμένο!
Κι εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ που έχει τόσο καλή χημεία και επικοινωνία με τον κόσμο!!! :]
Είναι συν, το ότι επικοινωνεί συνεχώς με τους fans, κατά τη διάρκεια μιας οποιασδήποτε συναυλίας.
Μπορεί να μην κάνει το χορευτικό το WOW που θα μείνεις βρε παιδί μου (που δε θα μας χάλαγε of course:P) αλλά δε θέλω να σταματήσει αυτό που έχει με τον κόσμο. Είναι αληθινή ρε γαμώτο, και θέλω να το κρατήσει!!!

Θελει να μοιραστει με το κοινο αυτα που νιωθει! 

EvaMar έγραψε: Οπότε, και να βασιστούμε σε ό,τι είδαμε πριν 2 χρόνια,μπορεί να καταρριφθεί παντελώς.

Giannis έγραψε:Evangelia έγραψε:Αποκλείεται να πει το Baby It's Over ολόκληρο και με χορογραφία. Όταν ήταν πρόσφατο δεν το είχε κάνει. (π.χ. Κύπρος αν θυμάμαι καλά...) Κ αφού θα έχουμε και νέα τραγούδια, θα κοιτάξει να προωθήσει εκείνα...
Μωρή που ζεις;

AlexisTomorrow έγραψε: και φυσικα σε καποιο αλλο χωρο εκτος θεατρου πετρας.......![]()
![]()
![]()
![]()

VasilikiAn έγραψε:Δεν νομιζω στο Θεατρο Βραχων παιδια γιατι 1ον θεωρειται επικινδυνο και 2ον ειναι αυθαιρετο οπως ειχαν δημοσιευσει στο site του Βυρωνα.

annapaparizou έγραψε:Αλλα περιοδια με τα παλια τραγουδια??? αφου δεν θα εχει βγαλει ακομα τα τραγουδια...!!!!

panospower13 έγραψε:VasilikiAn έγραψε:Δεν νομιζω στο Θεατρο Βραχων παιδια γιατι 1ον θεωρειται επικινδυνο και 2ον ειναι αυθαιρετο οπως ειχαν δημοσιευσει στο site του Βυρωνα.
γτ επικυνδο?

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες