Θα δω και τη φάτσα μου... πέρασε η κάμερα από πάνω μου άπειρες φορές και ήμουν και σκαστός! Στη μαμά μου είχα πει ότι είχα κοιμηθεί σε μια φίλη μου στην Αθήνα! χαχαχαχα Έτσι και με δουν...
Επιστροφή στο Summer Tour 2010

sotiristrikala έγραψε:ΑΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ...!ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Τ ΕΝΝΟΩ..!!![]()

Demetris έγραψε:Ωχ ωχ ωχ.... ερχεται! Αντε να βγει και το DVD!

AlexPap έγραψε:teleia!!!!

sotiristrikala έγραψε:ΑΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ...!ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Τ ΕΝΝΟΩ..!!![]()

myria310 έγραψε:Ωραία, αλλά ελπίζω να το δείξουν και εδώ!! Αν και λόγω Sigma ( που έχει τα δικαιώματα του Alpha τώρα) νομίζω πως θα το δείξουν, γιατί το ΡΙΚ ήταν Rik !!

lpharis έγραψε:myria310 έγραψε:Ωραία, αλλά ελπίζω να το δείξουν και εδώ!! Αν και λόγω Sigma ( που έχει τα δικαιώματα του Alpha τώρα) νομίζω πως θα το δείξουν, γιατί το ΡΙΚ ήταν Rik !!
Το Sigma μας χρωστάει και την συναυλία στην Πάφο! Μαγνητοσκοπήθηκε αλλά δεν την έδειξε ακόμα!

myria310 έγραψε:lpharis έγραψε:myria310 έγραψε:Ωραία, αλλά ελπίζω να το δείξουν και εδώ!! Αν και λόγω Sigma ( που έχει τα δικαιώματα του Alpha τώρα) νομίζω πως θα το δείξουν, γιατί το ΡΙΚ ήταν Rik !!
Το Sigma μας χρωστάει και την συναυλία στην Πάφο! Μαγνητοσκοπήθηκε αλλά δεν την έδειξε ακόμα!
Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα τη δείξουν και αυτή.. Και μακάρι να είναι μέσα σ' αυτές τις γιορτές..!

roxanidrama έγραψε:τελειααα....αλλα....8 προτιμουσα της 8εσσαλονικης........

Giannis έγραψε:Ελπιζω να ειναι καλη η σκηνοθεσια του Καπετανιδη (και ο ηχος...)

Xenia έγραψε:sotiristrikala έγραψε:ΑΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ...!ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Τ ΕΝΝΟΩ..!!![]()
ναι... αξέχαστη εμπειρία... (τραυματική μπορώ να πω)![]()

maraki91 έγραψε:Xenia έγραψε:sotiristrikala έγραψε:ΑΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ...!ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Τ ΕΝΝΟΩ..!!![]()
ναι... αξέχαστη εμπειρία... (τραυματική μπορώ να πω)![]()
ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΞΕΝΙΑ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΠΛΑΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ Κ ΡΕΖΙΛΙ..ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ FAN CLUB ΤΟ ΧΑΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.!!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης