ΘΕΙΚΗ!!!!!!!!!
Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Giannis έγραψε:Petros έγραψε:σε 15 μερες ομως ειναι η συναυλια στην θεσ/νικη...επρεπε να ειχε αρχισει κανονικα....![]()
Θα αρχισει οπου να ναι, γιατι αγχωνεστε τοσο πολυ ηθελα να ξερα

Butterfly έγραψε:Giannis έγραψε:Petros έγραψε:σε 15 μερες ομως ειναι η συναυλια στην θεσ/νικη...επρεπε να ειχε αρχισει κανονικα....![]()
Θα αρχισει οπου να ναι, γιατι αγχωνεστε τοσο πολυ ηθελα να ξερα
Γιατι την Τεταρτη εχω γενεθλια και θελουν να μου κανουν δωρο το εισητηριο

Apostolos έγραψε:Butterfly έγραψε:Άρχισε η προπώληση;;;
Όχι απ' όσο γνωρίζουμε.

Teo7Paparizou έγραψε:α, δεν τα ξερω αυτα.....εγω πηρα το κανονικο....!!!! αλλα για να τα λες εσυ, κατι θα ξες.....

Giannis έγραψε:Teo7Paparizou έγραψε:α, δεν τα ξερω αυτα.....εγω πηρα το κανονικο....!!!! αλλα για να τα λες εσυ, κατι θα ξες.....
Ουτε εγω το ηξερα, αλλα καπου το διαβασα πριν λιγα λεπτα!

Teo7Paparizou έγραψε:Giannis έγραψε:Teo7Paparizou έγραψε:α, δεν τα ξερω αυτα.....εγω πηρα το κανονικο....!!!! αλλα για να τα λες εσυ, κατι θα ξες.....
Ουτε εγω το ηξερα, αλλα καπου το διαβασα πριν λιγα λεπτα!
χαχαχα....! σημασια εχει που το ανακοινωσες.....

Koke έγραψε:PAPARIZONICK έγραψε:ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜR.PRESIDENT ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΣΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 4-5ΑΤΟΜΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΙΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΛΟΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ.ΗΔΗ ΟΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.ΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ
Καταλαβαίνω αρκετά κάποιες ενστάσεις σου γιατί και εγώ στην αρχή που δεν γνώριζα καλά τα πράγματα τα σκεφτόμουν ως ένα βαθμό,αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να βασανίζεις τον εαυτό σου με αυτά.Όσο για τη μορφή του φαν κλάμπ που ανέφερες διαφέρει πολύ από ένα σύνδεσμο,τουλάχιστον αν εννοείς αυτό που έχω και εγώ στο μυαλό μου,γιατί πέρα από το γεγονός ότι οι σύνδεσμοι είναι στεγασμένοι,είναι και τοπικοί.Θα υπήρχε ας πούμε ένα φαν κλάμπ Αθήνας,ένα Θεσ/νίκης και πάει λέγοντας .Εδώ είναι άτομα από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.Τέλος πάντων θα ήθελα αν γινόταν να ήμουν και Θεσσαλονίκη γιατί είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και έχω αρκετούς φίλους που θα είνα στη συναυλία.

PAPARIZONICK έγραψε:Koke έγραψε:PAPARIZONICK έγραψε:ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜR.PRESIDENT ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΣΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 4-5ΑΤΟΜΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΙΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΛΟΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ.ΗΔΗ ΟΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.ΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ
Καταλαβαίνω αρκετά κάποιες ενστάσεις σου γιατί και εγώ στην αρχή που δεν γνώριζα καλά τα πράγματα τα σκεφτόμουν ως ένα βαθμό,αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να βασανίζεις τον εαυτό σου με αυτά.Όσο για τη μορφή του φαν κλάμπ που ανέφερες διαφέρει πολύ από ένα σύνδεσμο,τουλάχιστον αν εννοείς αυτό που έχω και εγώ στο μυαλό μου,γιατί πέρα από το γεγονός ότι οι σύνδεσμοι είναι στεγασμένοι,είναι και τοπικοί.Θα υπήρχε ας πούμε ένα φαν κλάμπ Αθήνας,ένα Θεσ/νίκης και πάει λέγοντας .Εδώ είναι άτομα από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.Τέλος πάντων θα ήθελα αν γινόταν να ήμουν και Θεσσαλονίκη γιατί είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και έχω αρκετούς φίλους που θα είνα στη συναυλία.
ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ.ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΓΝΩΣΤΟΝ.ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΛΑΜΜΠ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!!!!

Sotiris έγραψε:Δ.Ν.Τ. και στο tour, ε; Καταραμένη οικονομική κρίση!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης