05.07.10 - Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης

Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Έλενα Παπαρίζου & Onirama, φυσικά μαζί, σε όλη την Ελλάδα!

Re: Θεσσαλονίκη - Θέατρο Γης - 05.07.10

Δημοσίευσηαπό elisavetch » 21 Ιουν 2010 22:11

Giannis έγραψε:Εικόνα

Exclusive :thumbup:

ΘΕΙΚΗ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
elisavetch
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Christiana » 21 Ιουν 2010 22:12

Τέλειααααα!!! :D :D :thumbup: :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Christiana
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευσηαπό Butterfly » 21 Ιουν 2010 22:17

Giannis έγραψε:
Petros έγραψε:σε 15 μερες ομως ειναι η συναυλια στην θεσ/νικη...επρεπε να ειχε αρχισει κανονικα.... :crazy: :crazy:

Θα αρχισει οπου να ναι, γιατι αγχωνεστε τοσο πολυ ηθελα να ξερα :eh:

Γιατι την Τεταρτη εχω γενεθλια και θελουν να μου κανουν δωρο το εισητηριο :D
Άβαταρ μέλους
Butterfly
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Giannis » 21 Ιουν 2010 22:18

Butterfly έγραψε:
Giannis έγραψε:
Petros έγραψε:σε 15 μερες ομως ειναι η συναυλια στην θεσ/νικη...επρεπε να ειχε αρχισει κανονικα.... :crazy: :crazy:

Θα αρχισει οπου να ναι, γιατι αγχωνεστε τοσο πολυ ηθελα να ξερα :eh:

Γιατι την Τεταρτη εχω γενεθλια και θελουν να μου κανουν δωρο το εισητηριο :D

χαχα, πηγα metropolis σημερα αλλα δε μπηκα στον κοπο να ρωτησω! Εφοσον βγηκε η αφισα νομιζω απο αυριο μεθαυριο θα αρχισει!
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Φύλο: Άντρας

Δημοσίευσηαπό Sotiris » 21 Ιουν 2010 22:22

Απλή, λιτή αλλά ακρώς εντυπωσιακή... ;) :D
Άβαταρ μέλους
Sotiris
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Το φιλί της ζωής

Δημοσίευσηαπό Giannis » 21 Ιουν 2010 22:24

Minimal, αλλα θεαρα!
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Xenia » 21 Ιουν 2010 22:32

πολύ ωραία!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
ευχαριστούμε Γιάννη!! :thumbup: :clap:
Άβαταρ μέλους
Xenia

Δημοσίευσηαπό Marina » 21 Ιουν 2010 23:24

Θεά! :clap: :clap: :clap:
Thanks Γιάννη! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Marina
Forum Admin
Forum Admin

Αγαπημένο τραγούδι: Survivor

Δημοσίευσηαπό DimitraAd » 22 Ιουν 2010 11:51

αχ ανυπομωνω να ερθει!!!!!εγω ακομα δεν ειδα την αφισα αλλα που θα παει θα την δω!αντε να βγουν
και τα εισητηρια και να παω να προλαβω να παρω γιατι και φετος sold out θα ειναι σιγουρα!
Άβαταρ μέλους
DimitraAd
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό gt72 » 22 Ιουν 2010 13:42

αχχ μακάρι να μπορέσω να πάω!!!! :roll: :?
Τελευταία επεξεργασία από Giannis και 22 Ιουν 2010 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες
Άβαταρ μέλους
gt72
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 22 Ιουν 2010 14:24

Ξεκίνησε η προπώληση; Ξέρει κανείς τπτ;
Τελευταία επεξεργασία από Giannis και 22 Ιουν 2010 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Sotiris » 22 Ιουν 2010 14:30

Άσχετο αλλά μη γράφετε με greeklish...

Ευχαριστώ! :D :D
Άβαταρ μέλους
Sotiris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 22 Ιουν 2010 23:39

Apostolos έγραψε:
Butterfly έγραψε:Άρχισε η προπώληση;;;

Όχι απ' όσο γνωρίζουμε.

παιδια η προπωληση εχει αρχισει εδω και 2 περιπου ημερες.....εχω παρει εισητηριο και ημουν στους δεκα πρωτους.... :P παντε παρτε εισητηρια guys.....
Εικόνα
05/07/2010 - Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη...Θα είμαστε όλοι εκεί για να εναναληφθεί η επιτυχία του 2008... - Done
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό zoitcadom » 23 Ιουν 2010 00:38

20 euro ετσι??
Τελευταία επεξεργασία από Pipi και 23 Ιουν 2010 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες
Άβαταρ μέλους
zoitcadom
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 23 Ιουν 2010 00:44

ναι...ναι...!!! :)
Εικόνα
05/07/2010 - Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη...Θα είμαστε όλοι εκεί για να εναναληφθεί η επιτυχία του 2008... - Done
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Giannis » 23 Ιουν 2010 01:45

20 ευρώ το κανονικό
15 το φοιτητικό
12 το παιδικό (μέχρι 12 ετών νομίζω)
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 23 Ιουν 2010 01:48

α, δεν τα ξερω αυτα.....εγω πηρα το κανονικο....!!!! αλλα για να τα λες εσυ, κατι θα ξες.....;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Giannis » 23 Ιουν 2010 01:50

Teo7Paparizou έγραψε:α, δεν τα ξερω αυτα.....εγω πηρα το κανονικο....!!!! αλλα για να τα λες εσυ, κατι θα ξες.....;)

Ουτε εγω το ηξερα, αλλα καπου το διαβασα πριν λιγα λεπτα!
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 23 Ιουν 2010 02:01

Giannis έγραψε:
Teo7Paparizou έγραψε:α, δεν τα ξερω αυτα.....εγω πηρα το κανονικο....!!!! αλλα για να τα λες εσυ, κατι θα ξες.....;)

χαχαχα....! σημασια εχει που το ανακοινωσες..... :thumbup:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 23 Ιουν 2010 13:00

Teo7Paparizou έγραψε:
Giannis έγραψε:

χαχαχα....! σημασια εχει που το ανακοινωσες..... :thumbup:

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!
.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Sotiris » 23 Ιουν 2010 13:03

Δ.Ν.Τ. και στο tour, ε; Καταραμένη οικονομική κρίση!
Άβαταρ μέλους
Sotiris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 23 Ιουν 2010 13:09

Koke έγραψε:
PAPARIZONICK έγραψε:ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜR.PRESIDENT ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΣΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 4-5ΑΤΟΜΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΙΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΛΟΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ.ΗΔΗ ΟΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.ΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ

Καταλαβαίνω αρκετά κάποιες ενστάσεις σου γιατί και εγώ στην αρχή που δεν γνώριζα καλά τα πράγματα τα σκεφτόμουν ως ένα βαθμό,αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να βασανίζεις τον εαυτό σου με αυτά.Όσο για τη μορφή του φαν κλάμπ που ανέφερες διαφέρει πολύ από ένα σύνδεσμο,τουλάχιστον αν εννοείς αυτό που έχω και εγώ στο μυαλό μου,γιατί πέρα από το γεγονός ότι οι σύνδεσμοι είναι στεγασμένοι,είναι και τοπικοί.Θα υπήρχε ας πούμε ένα φαν κλάμπ Αθήνας,ένα Θεσ/νίκης και πάει λέγοντας .Εδώ είναι άτομα από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.Τέλος πάντων θα ήθελα αν γινόταν να ήμουν και Θεσσαλονίκη γιατί είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και έχω αρκετούς φίλους που θα είνα στη συναυλία.

ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ.ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΓΝΩΣΤΟΝ.ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΛΑΜΜΠ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!!!!
.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 23 Ιουν 2010 13:20

PAPARIZONICK έγραψε:
Koke έγραψε:
PAPARIZONICK έγραψε:ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜR.PRESIDENT ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΣΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 4-5ΑΤΟΜΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΙΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΛΟΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ.ΗΔΗ ΟΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.ΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ

Καταλαβαίνω αρκετά κάποιες ενστάσεις σου γιατί και εγώ στην αρχή που δεν γνώριζα καλά τα πράγματα τα σκεφτόμουν ως ένα βαθμό,αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να βασανίζεις τον εαυτό σου με αυτά.Όσο για τη μορφή του φαν κλάμπ που ανέφερες διαφέρει πολύ από ένα σύνδεσμο,τουλάχιστον αν εννοείς αυτό που έχω και εγώ στο μυαλό μου,γιατί πέρα από το γεγονός ότι οι σύνδεσμοι είναι στεγασμένοι,είναι και τοπικοί.Θα υπήρχε ας πούμε ένα φαν κλάμπ Αθήνας,ένα Θεσ/νίκης και πάει λέγοντας .Εδώ είναι άτομα από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.Τέλος πάντων θα ήθελα αν γινόταν να ήμουν και Θεσσαλονίκη γιατί είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και έχω αρκετούς φίλους που θα είνα στη συναυλία.

ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ.ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΓΝΩΣΤΟΝ.ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΛΑΜΜΠ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!!!!

Θα συμφωνησω και εγω τον Νικο γιατι παρακαλουθησα την συζητηση και μου φανηκε λιγο δυσκολο να κολλησουν άλλα ατομα....αλλά απο τη στιγμη που δεν υπαρχει προβλημα, ολα οκ....!!!! μια παρεα ειμαστε και εχουμε ολοι μια κοινη αγαπη...την ΕΛΕΝΑ!!!!! ας οργανωθουμε λοιπον γιατι μας εμεινε μονο 1,5 βδομαδα για την συναυλια..... :shock:
Τελευταία επεξεργασία από Teo7Paparizou και 23 Ιουν 2010 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Giannis » 23 Ιουν 2010 14:34

Sotiris έγραψε:Δ.Ν.Τ. και στο tour, ε; Καταραμένη οικονομική κρίση!

Σε μενα δεν ισχυει το φοιτητικο ομως :evil:
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Sotiris » 23 Ιουν 2010 14:41

Από Σεπτέμβρη θα ισχύει... ;) Πάντως, και σε μένα που ισχύει, εισητήριο των 20€ πήρα! :P :D
Άβαταρ μέλους
Sotiris
VIP Tigers
VIP Tigers

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης