Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Sandy έγραψε:Πέτρο η χθεσίνη σου απόγνωση με το μηνυμα που μου εστειλες ηταν να την πεις στο Γιάννη?!!!!!

avastagadi έγραψε:Sandy έγραψε:Πέτρο η χθεσίνη σου απόγνωση με το μηνυμα που μου εστειλες ηταν να την πεις στο Γιάννη?!!!!!
xaxaxaxa. σαντι την παλεύεις;;;; Που κολλάει ο γιαννης;;; Επειδή σου ζήτησα την σετλιστ ... τι;;;; Είδες τίποτα παραπάνω περίεργο στο μήνυμα μου;;;
Ευχαριστώ που με έγραψες πάντως.. το εκτιμώ.Φιλιά

Sandy έγραψε:Πέτρο η χθεσίνη σου απόγνωση με το μηνυμα που μου εστειλες ηταν να την πεις στο Γιάννη?!!!!!

Pipi έγραψε:avastagadi έγραψε:Sandy έγραψε:Πέτρο η χθεσίνη σου απόγνωση με το μηνυμα που μου εστειλες ηταν να την πεις στο Γιάννη?!!!!!
xaxaxaxa. σαντι την παλεύεις;;;; Που κολλάει ο γιαννης;;; Επειδή σου ζήτησα την σετλιστ ... τι;;;; Είδες τίποτα παραπάνω περίεργο στο μήνυμα μου;;;
Οι ειρωνειες να λειπουν παρακαλω

avastagadi έγραψε:Sandy έγραψε:Πέτρο η χθεσίνη σου απόγνωση με το μηνυμα που μου εστειλες ηταν να την πεις στο Γιάννη?!!!!!

Sandy έγραψε:avastagadi έγραψε:Sandy έγραψε:Πέτρο η χθεσίνη σου απόγνωση με το μηνυμα που μου εστειλες ηταν να την πεις στο Γιάννη?!!!!!
Πολλα περίεργα ειδα.. αλλα δεν θα τα σχολιασω!
Ευχαριστηση μου να γραφω ατομα τα οποια δεν γνωριζω και δεν εχω καν φιλους στο fb !!! ...

avastagadi έγραψε:Ελπίζω να αναφέρεσαι και στην Σάντι...

Pipi έγραψε:avastagadi έγραψε:Ελπίζω να αναφέρεσαι και στην Σάντι...
Oπως το παρει κανεις!

Goof έγραψε:Μωρε , ήμαρτον! ας μπούμε λιγάκι στην ηλικία μας...Δεν είναι θέμα σεβασμού... πρέπει να το βουλώνουμε δλδ και να μην λέμε την γνώμη μας επειδή έχει θέση κάποιον ανώτερη σε φόρουμ ;;
ο Πέτρος του ρίχνει χρόνο-χρόνια, τον σεβάστηκε καθόλου ο Admin σε αυτό ;;
Για να μην αναφερθώ στο "αν δεν σου αρέσει , γεια χαρα"

avastagadi έγραψε:Sandy έγραψε:avastagadi έγραψε:Sandy έγραψε:Πέτρο η χθεσίνη σου απόγνωση με το μηνυμα που μου εστειλες ηταν να την πεις στο Γιάννη?!!!!!
Πολλα περίεργα ειδα.. αλλα δεν θα τα σχολιασω!
Ευχαριστηση μου να γραφω ατομα τα οποια δεν γνωριζω και δεν εχω καν φιλους στο fb !!! ...
Σάντι το κάνεις πρωσοπικό, και επειδή εγώ έχω έναν σεβασμό προς το άτομο μου και μόνο, δεν θα το κάνω προσωπικό το θέμα, όπως το κάνετε πολλά κεφάλια του fan club εδώ, βλέπε γιάννη και εσύ, αν θες στείλε μου μήνυμα στο fb να σου απαντήσω και να το λύσουμε.

Xenia έγραψε:Goof έγραψε:Μωρε , ήμαρτον! ας μπούμε λιγάκι στην ηλικία μας...Δεν είναι θέμα σεβασμού... πρέπει να το βουλώνουμε δλδ και να μην λέμε την γνώμη μας επειδή έχει θέση κάποιον ανώτερη σε φόρουμ ;;
κάνεις μεγάλο λάθος...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ! μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του και αυτό δεν το έχει απογορεύσει κανείς!αλλά πρέπει να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε όταν απευθυνόμαστε σε κάποιον άλλο χωρίς να έχει καμία σχέση το αν είναι admin αν είναι μικρότερος ή μεγαλύτερος...και ο Γιάννης δεν νομίζω να πρόσβαλε κανέναν....

Goof έγραψε:Xenia έγραψε:Goof έγραψε:Μωρε , ήμαρτον! ας μπούμε λιγάκι στην ηλικία μας...Δεν είναι θέμα σεβασμού... πρέπει να το βουλώνουμε δλδ και να μην λέμε την γνώμη μας επειδή έχει θέση κάποιον ανώτερη σε φόρουμ ;;
κάνεις μεγάλο λάθος...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ! μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του και αυτό δεν το έχει απογορεύσει κανείς!αλλά πρέπει να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε όταν απευθυνόμαστε σε κάποιον άλλο χωρίς να έχει καμία σχέση το αν είναι admin αν είναι μικρότερος ή μεγαλύτερος...και ο Γιάννης δεν νομίζω να πρόσβαλε κανέναν....
σλουρπ...

Sotiris έγραψε:Goof έγραψε:Xenia έγραψε:Goof έγραψε:Μωρε , ήμαρτον! ας μπούμε λιγάκι στην ηλικία μας...Δεν είναι θέμα σεβασμού... πρέπει να το βουλώνουμε δλδ και να μην λέμε την γνώμη μας επειδή έχει θέση κάποιον ανώτερη σε φόρουμ ;;
σλουρπ...
![]()
![]()

Goof έγραψε:Xenia έγραψε:Goof έγραψε:Μωρε , ήμαρτον! ας μπούμε λιγάκι στην ηλικία μας...Δεν είναι θέμα σεβασμού... πρέπει να το βουλώνουμε δλδ και να μην λέμε την γνώμη μας επειδή έχει θέση κάποιον ανώτερη σε φόρουμ ;;
Δεν σε γνωριζω Ξένια , αλλά μην εθελοτυφλείς . η επιθεση τους ηταν αμοιβαία, προφανώς...
Και συγχώρεσε με, αλλά όπως το θέτεις , φαντάζει πολύ... σλουρπ...

Apostolos έγραψε:Αν ήθελε κάποιο μέλος θα μπορούσε να γράψει τη setlist. Προσωπικά θα καθόμουν να τη γράψω επειδή με κουράσατε, αλλά δε τη θυμάμαι. Γι αυτό μη τα ρίχνετε στο Γιάννη ή στο fan club γιατί ήταν πρόταση και όχι απαγόρευση. Ο Γιάννης έκτος από διαχειριστής είναι και μέλος, και δικαίωμά του να μη θέλει να τη γράψει. Η οργή σας δε θα έπρεπε να περιορίζετε πάνω του, αλλά προς όλα τα μελή του club που ίσως ακολούθησαν τη γραμμή του και δε σας είπαν τη setlist. Δεν είναι Χιτλερική γραμμή, αλλά όπως βλέπετε, τα περισσότερα μέλη την ακολούθησαν.

Apostolos έγραψε:Ομαδική δουλειά είναι, και άπλα οι διαχειριστές συντονίζουν όλο αυτό. Και νομίζω ξέρω λίγο καλύτερα πως λειτουργεί αυτό το club.

Goof έγραψε:Μωρε , ήμαρτον! ας μπούμε λιγάκι στην ηλικία μας...Δεν είναι θέμα σεβασμού... πρέπει να το βουλώνουμε δλδ και να μην λέμε την γνώμη μας επειδή έχει θέση κάποιον ανώτερη σε φόρουμ ;;

Giannis έγραψε:...ο Τολης 22, ...

Sotiris έγραψε:Apostolos έγραψε:Ομαδική δουλειά είναι, και άπλα οι διαχειριστές συντονίζουν όλο αυτό. Και νομίζω ξέρω λίγο καλύτερα πως λειτουργεί αυτό το club.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλοι μέλη είμαστε και έχουμε τα ίδια δικαιώματα... Οι διαχειριστές υπάρχουν για να 'ναι πιο εύρυθμη η λειτουργία του fan club!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης