Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:Τέλος παιδιά. Δεν θα το δημοσιεύσουμε το tracklist. Να κόψετε το κεφάλι σας!
Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:Τέλος παιδιά. Δεν θα το δημοσιεύσουμε το tracklist. Να κόψετε το κεφάλι σας!

Giannis έγραψε:O λόγος που δεν το δημοσιεύουμε είναι επειδή κάποιοι ίσως να μη θέλουν να το μάθουν ακόμα, ακόμα και ένα να είναι αυτό το άτομο, οφείλουμε να το κάνουμε!
Όποιος επιθυμεί να βρει την tracklist, μπορεί να ψάξει στο youtube

Giannis έγραψε:avastagadi έγραψε:Giannis έγραψε:Panagiotis έγραψε:kikh18 έγραψε:Και έπειτα οπως ξέρω δεν πρέπει να ανκοινώνουσε την λίστα των τραγουδιών ..τον λόγο τον εξηγεί ο Γιαννης πιο πάνωω..οπότεε..εκτός και αν κάνω λάθοςς...τοτε παω πάσοο
δεν πρέπει? ποιός μας απαγορεύει?
To ειχαμε συμφωνησει με τα παιδια εδω μεσα στις αρχες της περιοδειας, για να μη "χαλασει" η εκπληξη σε οσους δεν την ειχαν δει ακομα
είναι υποκριτικό αυτό από την στιγμή που έχουν βγει τόοοοοοοσα βίντεο στο youtube!!!!!!
Εσυ επιλεγεις αν θες να δεις η οχι τα video, για να μαθεις ποια τραγουδια λεει η Ελενα! μπορει καποιος να μη θελει να ξερει μεχρι να παει σε μια συναυλια, γιατι να το γραψουμε εδω και να μπει και να το διαβασει και να χαλασει η εκπληξη;

MaggasDimitris έγραψε:δλδ εσυ σε οσες συναυλιες πας... πας επειδη εισαι περιεργει να δεις πως εχουν συνδεσει το ενα τραγουδι με το αλλο και πως δινουν πασα στο ενα τραγουδι και στο αλλο και οχι για τον καλλιτεχνη... λοιπον εγω το θεωρω χαζο να δημιουργειτε ενα θεμα για μια χαζομαρα.... εγω θελω να δημοσιευτει

Evangelia έγραψε:Τέλος παιδιά. Δεν θα το δημοσιεύσουμε το tracklist. Να κόψετε το κεφάλι σας!

avastagadi έγραψε:Evangelia έγραψε:Τέλος παιδιά. Δεν θα το δημοσιεύσουμε το tracklist. Να κόψετε το κεφάλι σας!
Μπράβο δημοκρατία.. αυτό μου αρέσει στο φαν κλαμπ... μακάρι να τα έβλεπε η Έλενα.... εδώ δημοσιεύονται τρακλιστ στη wikipedia της Μαντόνα και της Γκάγκα, και εμείς το θεωρούμε κακό να ανεβάσουμε την λίστα για την Έλενα.. έλεος...

avastagadi έγραψε:Πες τα ρε δημήτρη...! Τι στο διάολο φαν κλαμπ είναι αν δεν προσφέρει πληροφορίες στον κόσμο;;; Δηλαδή ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ το φαν κλαμπ να ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ την σετλιστ. Είναι σαν να ΕΠΙΒΑΛΕΙ σε όλους την άποψη της πλευράς που ΔΕΝ θέλει να δει την σέτλιστ, και δεν σέβεται το φαν κλαμπ την άλλη πλευρά!!! Άρα αυτό για "επιλογές" που λένε, αν θέλουμε την βλέπουμε, και αν όχι, είναι εντελώς υποκριτικό! Αφού μας επιβάλουν να μην δημοσιευτεί στο φαν κλαμπ!!! Συγγνώμη, αλλά όπως είπα, αν το φαν κλαμπ σεβόταν και τις δυο πλευρές, θα είχε ανακοινώσει την σετλιστ, και θα έβαζε προειδοποιήσεις, όποιος δεν θέλει να την διαβάσει, να μην μπει στο ποστ.

Giannis έγραψε:avastagadi έγραψε:Evangelia έγραψε:Τέλος παιδιά. Δεν θα το δημοσιεύσουμε το tracklist. Να κόψετε το κεφάλι σας!
Μπράβο δημοκρατία.. αυτό μου αρέσει στο φαν κλαμπ... μακάρι να τα έβλεπε η Έλενα.... εδώ δημοσιεύονται τρακλιστ στη wikipedia της Μαντόνα και της Γκάγκα, και εμείς το θεωρούμε κακό να ανεβάσουμε την λίστα για την Έλενα.. έλεος...
Με τη λογικη σου, η Ελενα θα εβλεπε οτι καποια ατομα (εσυ πχ)δε σεβονται την επιθυμια καποιων μελων να μη διαρευσει η tracklist επειδη θελουν να δουν πρωτα τη συναυλια!
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο, δε σου απαγορευει κανεις να μαθεις την tracklist, απλα δε θα την μαθεις απο δω μεσα για τους λογους που σου εξηγησα!

Giannis έγραψε:avastagadi έγραψε:Πες τα ρε δημήτρη...! Τι στο διάολο φαν κλαμπ είναι αν δεν προσφέρει πληροφορίες στον κόσμο;;; Δηλαδή ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ το φαν κλαμπ να ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ την σετλιστ. Είναι σαν να ΕΠΙΒΑΛΕΙ σε όλους την άποψη της πλευράς που ΔΕΝ θέλει να δει την σέτλιστ, και δεν σέβεται το φαν κλαμπ την άλλη πλευρά!!! Άρα αυτό για "επιλογές" που λένε, αν θέλουμε την βλέπουμε, και αν όχι, είναι εντελώς υποκριτικό! Αφού μας επιβάλουν να μην δημοσιευτεί στο φαν κλαμπ!!! Συγγνώμη, αλλά όπως είπα, αν το φαν κλαμπ σεβόταν και τις δυο πλευρές, θα είχε ανακοινώσει την σετλιστ, και θα έβαζε προειδοποιήσεις, όποιος δεν θέλει να την διαβάσει, να μην μπει στο ποστ.
1ον) Αν πιστευεις οτι το fan club δε σου προσφερει αυτα που θελεις (που νομιζω οτι εισαι ο μοναδικος και απλα κανεις αυτη την επιθεση εγωιστικα), τοτε ποιος ο λογος να μπαινεις; Δε σε δεσμευει κανεις νομιζω
2ον) Δεν επιβαλλαμε τιποτα απολυτως, συμφωνησαμε σε κλιμα φιλικης συνεργασιας να μην γραψουμε την setlist γιατι καποιοι θελουν να πανε στις συναυλιες και να δουν μονοι τους, να "ανακαλυψουν" τη συναυλια και το τι λεει η Ελενα! Το γεγονος οτι υπαρχουν videos στο youtube, ειναι στην ελευθερη βουληση του καθενος αν θα κατσει να ψαξει και να δει videos!
3ον) πως ακριβως ηθελες να μπει η "ανακοινωση" και που; Στον τίτλο; "Setlist Summer Tour 2010, οποιος θελει μπαινει οποιος θελει οχι";

Giannis έγραψε:
1ον) Αν πιστευεις οτι το fan club δε σου προσφερει αυτα που θελεις (που νομιζω οτι εισαι ο μοναδικος και απλα κανεις αυτη την επιθεση εγωιστικα), τοτε ποιος ο λογος να μπαινεις; Δε σε δεσμευει κανεις νομιζω
2ον) Δεν επιβαλλαμε τιποτα απολυτως, συμφωνησαμε σε κλιμα φιλικης συνεργασιας να μην γραψουμε την setlist γιατι καποιοι θελουν να πανε στις συναυλιες και να δουν μονοι τους, να "ανακαλυψουν" τη συναυλια και το τι λεει η Ελενα! Το γεγονος οτι υπαρχουν videos στο youtube, ειναι στην ελευθερη βουληση του καθενος αν θα κατσει να ψαξει και να δει videos!
3ον) πως ακριβως ηθελες να μπει η "ανακοινωση" και που; Στον τίτλο; "Setlist Summer Tour 2010, οποιος θελει μπαινει οποιος θελει οχι";

avastagadi έγραψε:Η tracklist ΔΕΝ ειναι το μυστικό του κράτους ώστε να χρειαστεί να διαρέυσει. Και εσείς σαν φαν κλαμπ πρώτα από όλα θα έπρεπε να σέβεστε την επιθυμία κάποιων που θέλουν να μάθουν την τρακλιστ, αλλά όπως βλέπουμε, ΔΕΝ σέβεστε, ή στην καλύτερη, σέβεστε ότι σας αρέσει. Η στάση κάποιου που διαχειριζεται το φαν κλαμπ θα έπρεπε να είναι σφαιρική και να ικανοποιεί όλα τα μέλη του, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Δεν θα συνεχίσω πάνω σε αυτό γιατί μπορεί να θίξω πράγματα που δεν θέλω.

Evangelia έγραψε:ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ?? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΦΥΓΕ! ΟΚ??

avastagadi έγραψε:1on) με την στάση σας, κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που το κάνει... εσείς να τα βλέπετε... Εγώ δεν αντιπροσωπεύω την έλενα...
2ον) .... τι να σχολιάσω.. τα ίδια και τα ίδια λες.
3ον) γιατί, δεν σου αρέσει;;; Αν κάποιος δει ότι είναι η σετλιστ, και δεν θέλει να την δει, μπορεί πολύ ωραία και απλά, να ΜΗΝ μπει για να την δει

Giannis έγραψε:3ον) Γιατί αν το έχεις παρατηρήσει, το club έχει μια συγκεκριμένη δομή τόσο στις δημοσιεύσεις, όσο και στους τίτλους των θεμάτων, είναι όλα πολύ προσεγμένα για να είναι όλα ευδιάκριτα και εύκολα προσβάσιμα! τώρα αν είναι να βάζουμε σε τίτλο "ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ", ε ειναι το λιγοτερο γελοιο!

Goof έγραψε:Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ειχαν δωθει και τα ρούχα που φοράει ....![]()
![]()

Sotiris έγραψε:Εγώ ένα έχω να πω: Σοβαρευτείτε και οι δυο πλευρές γιατί δεν πάμε καλά καθόλου! Fan club της Παπαρίζου είμαστε, όχι το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης... Έχουμε και σοβαρότερα ζητήματα! Το track list δεν είναι και θέμα διένεξης, αν είναι δυνατόν! Σεβαστό το ότι υπάρχουν μέλη που, ίσως, να μη θέλουν να μάθουν τα τραγούδια (αν και βλέποντας τα σχετικά video, τα 'χουν μάθει) αλλά νομίζω πως η πλειοψηφία των μελών έχει βρεθεί ήδη σε κάποια συναυλία της...

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης