Summer Tour 2010, Φυσικά Μαζί

Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Έλενα Παπαρίζου & Onirama, φυσικά μαζί, σε όλη την Ελλάδα!

Re: Summer Tour 2010 - Συζήτηση

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 02 Αύγ 2010 16:31

Apostolos έγραψε:
Evangelia έγραψε:Τέλος παιδιά. Δεν θα το δημοσιεύσουμε το tracklist. Να κόψετε το κεφάλι σας! :silent:

:crazy:

:evil: :evil: :evil:
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα
Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό Sotiris » 02 Αύγ 2010 16:51

Και μετά από όλες αυτές τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις σας (βλ. emoticons), τα υπόλοιπα μέλη του fan club έβγαλαν νόημα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sotiris
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο τραγούδι: Το φιλί της ζωής

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Αύγ 2010 17:00

O λόγος που δεν το δημοσιεύουμε είναι επειδή κάποιοι ίσως να μη θέλουν να το μάθουν ακόμα, ακόμα και ένα να είναι αυτό το άτομο, οφείλουμε να το κάνουμε!

Όποιος επιθυμεί να βρει την tracklist, μπορεί να ψάξει στο youtube ;)
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Xenia » 02 Αύγ 2010 17:02

Giannis έγραψε:O λόγος που δεν το δημοσιεύουμε είναι επειδή κάποιοι ίσως να μη θέλουν να το μάθουν ακόμα, ακόμα και ένα να είναι αυτό το άτομο, οφείλουμε να το κάνουμε!

Όποιος επιθυμεί να βρει την tracklist, μπορεί να ψάξει στο youtube ;)

:thumbup: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
`--||||||||------------------------------]
./_==o ______Dan_Wesson___|
...),---.(_(__) /
..// (\) ),----"'
.//___//
//;__//
Άβαταρ μέλους
Xenia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό avastagadi » 02 Αύγ 2010 17:30

Giannis έγραψε:
avastagadi έγραψε:
Giannis έγραψε:
Panagiotis έγραψε:
kikh18 έγραψε:Και έπειτα οπως ξέρω δεν πρέπει να ανκοινώνουσε την λίστα των τραγουδιών ..τον λόγο τον εξηγεί ο Γιαννης πιο πάνωω..οπότεε..εκτός και αν κάνω λάθοςς...τοτε παω πάσοο

δεν πρέπει? ποιός μας απαγορεύει :lol: ? :?

To ειχαμε συμφωνησει με τα παιδια εδω μεσα στις αρχες της περιοδειας, για να μη "χαλασει" η εκπληξη σε οσους δεν την ειχαν δει ακομα ;)

είναι υποκριτικό αυτό από την στιγμή που έχουν βγει τόοοοοοοσα βίντεο στο youtube!!!!!!

Εσυ επιλεγεις αν θες να δεις η οχι τα video, για να μαθεις ποια τραγουδια λεει η Ελενα! μπορει καποιος να μη θελει να ξερει μεχρι να παει σε μια συναυλια, γιατι να το γραψουμε εδω και να μπει και να το διαβασει και να χαλασει η εκπληξη; ;)

ωραία, άρα επίσης θα έπρεπε να ήταν επιλογή μου να διαλέξω να δω ή να ΜΗΝ δω την σέτλιστ!!!! Θα έπρεπε να υπάρχει..! Και άντε να βάλετε ένα ΣΠΟΙΛΕΡ ταγκ πάνω με τεράστια γράμματα.. ας μην κοροιδευόμαστε..!
Άβαταρ μέλους
avastagadi
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό avastagadi » 02 Αύγ 2010 17:35

MaggasDimitris έγραψε:δλδ εσυ σε οσες συναυλιες πας... πας επειδη εισαι περιεργει να δεις πως εχουν συνδεσει το ενα τραγουδι με το αλλο και πως δινουν πασα στο ενα τραγουδι και στο αλλο και οχι για τον καλλιτεχνη... λοιπον εγω το θεωρω χαζο να δημιουργειτε ενα θεμα για μια χαζομαρα.... εγω θελω να δημοσιευτει

Πες τα ρε δημήτρη...! Τι στο διάολο φαν κλαμπ είναι αν δεν προσφέρει πληροφορίες στον κόσμο;;; Δηλαδή ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ το φαν κλαμπ να ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ την σετλιστ. Είναι σαν να ΕΠΙΒΑΛΕΙ σε όλους την άποψη της πλευράς που ΔΕΝ θέλει να δει την σέτλιστ, και δεν σέβεται το φαν κλαμπ την άλλη πλευρά!!! Άρα αυτό για "επιλογές" που λένε, αν θέλουμε την βλέπουμε, και αν όχι, είναι εντελώς υποκριτικό! Αφού μας επιβάλουν να μην δημοσιευτεί στο φαν κλαμπ!!! Συγγνώμη, αλλά όπως είπα, αν το φαν κλαμπ σεβόταν και τις δυο πλευρές, θα είχε ανακοινώσει την σετλιστ, και θα έβαζε προειδοποιήσεις, όποιος δεν θέλει να την διαβάσει, να μην μπει στο ποστ.
Άβαταρ μέλους
avastagadi
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό avastagadi » 02 Αύγ 2010 17:38

Evangelia έγραψε:Τέλος παιδιά. Δεν θα το δημοσιεύσουμε το tracklist. Να κόψετε το κεφάλι σας! :silent:

Μπράβο δημοκρατία.. αυτό μου αρέσει στο φαν κλαμπ... μακάρι να τα έβλεπε η Έλενα.... εδώ δημοσιεύονται τρακλιστ στη wikipedia της Μαντόνα και της Γκάγκα, και εμείς το θεωρούμε κακό να ανεβάσουμε την λίστα για την Έλενα.. έλεος...
Άβαταρ μέλους
avastagadi
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Αύγ 2010 17:42

avastagadi έγραψε:

Μπράβο δημοκρατία.. αυτό μου αρέσει στο φαν κλαμπ... μακάρι να τα έβλεπε η Έλενα.... εδώ δημοσιεύονται τρακλιστ στη wikipedia της Μαντόνα και της Γκάγκα, και εμείς το θεωρούμε κακό να ανεβάσουμε την λίστα για την Έλενα.. έλεος...

Με τη λογικη σου, η Ελενα θα εβλεπε οτι καποια ατομα (εσυ πχ)δε σεβονται την επιθυμια καποιων μελων να μη διαρευσει η tracklist επειδη θελουν να δουν πρωτα τη συναυλια!

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο, δε σου απαγορευει κανεις να μαθεις την tracklist, απλα δε θα την μαθεις απο δω μεσα για τους λογους που σου εξηγησα!

Edit : Δε θα την μαθεις τώρα απο δω μεσα, δεν εχουμε σκοπο να τη βαλουμε και σε θησαυροφυλακειο, ημαρτον!
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Αύγ 2010 17:47

avastagadi έγραψε:Πες τα ρε δημήτρη...! Τι στο διάολο φαν κλαμπ είναι αν δεν προσφέρει πληροφορίες στον κόσμο;;; Δηλαδή ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ το φαν κλαμπ να ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ την σετλιστ. Είναι σαν να ΕΠΙΒΑΛΕΙ σε όλους την άποψη της πλευράς που ΔΕΝ θέλει να δει την σέτλιστ, και δεν σέβεται το φαν κλαμπ την άλλη πλευρά!!! Άρα αυτό για "επιλογές" που λένε, αν θέλουμε την βλέπουμε, και αν όχι, είναι εντελώς υποκριτικό! Αφού μας επιβάλουν να μην δημοσιευτεί στο φαν κλαμπ!!! Συγγνώμη, αλλά όπως είπα, αν το φαν κλαμπ σεβόταν και τις δυο πλευρές, θα είχε ανακοινώσει την σετλιστ, και θα έβαζε προειδοποιήσεις, όποιος δεν θέλει να την διαβάσει, να μην μπει στο ποστ.

1ον) Αν πιστευεις οτι το fan club δε σου προσφερει αυτα που θελεις (που νομιζω οτι εισαι ο μοναδικος και απλα κανεις αυτη την επιθεση εγωιστικα), τοτε ποιος ο λογος να μπαινεις; Δε σε δεσμευει κανεις νομιζω

2ον) Δεν επιβαλλαμε τιποτα απολυτως, συμφωνησαμε σε κλιμα φιλικης συνεργασιας να μην γραψουμε την setlist γιατι καποιοι θελουν να πανε στις συναυλιες και να δουν μονοι τους, να "ανακαλυψουν" τη συναυλια και το τι λεει η Ελενα! Το γεγονος οτι υπαρχουν videos στο youtube, ειναι στην ελευθερη βουληση του καθενος αν θα κατσει να ψαξει και να δει videos!

3ον) πως ακριβως ηθελες να μπει η "ανακοινωση" και που; Στον τίτλο; "Setlist Summer Tour 2010, οποιος θελει μπαινει οποιος θελει οχι";
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό avastagadi » 02 Αύγ 2010 17:50

Giannis έγραψε:
avastagadi έγραψε:

Με τη λογικη σου, η Ελενα θα εβλεπε οτι καποια ατομα (εσυ πχ)δε σεβονται την επιθυμια καποιων μελων να μη διαρευσει η tracklist επειδη θελουν να δουν πρωτα τη συναυλια!

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο, δε σου απαγορευει κανεις να μαθεις την tracklist, απλα δε θα την μαθεις απο δω μεσα για τους λογους που σου εξηγησα!

Η tracklist ΔΕΝ ειναι το μυστικό του κράτους ώστε να χρειαστεί να διαρέυσει. Και εσείς σαν φαν κλαμπ πρώτα από όλα θα έπρεπε να σέβεστε την επιθυμία κάποιων που θέλουν να μάθουν την τρακλιστ, αλλά όπως βλέπουμε, ΔΕΝ σέβεστε, ή στην καλύτερη, σέβεστε ότι σας αρέσει. Η στάση κάποιου που διαχειριζεται το φαν κλαμπ θα έπρεπε να είναι σφαιρική και να ικανοποιεί όλα τα μέλη του, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Δεν θα συνεχίσω πάνω σε αυτό γιατί μπορεί να θίξω πράγματα που δεν θέλω.
Άβαταρ μέλους
avastagadi
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 02 Αύγ 2010 17:52

Giannis έγραψε:
avastagadi έγραψε:Πες τα ρε δημήτρη...! Τι στο διάολο φαν κλαμπ είναι αν δεν προσφέρει πληροφορίες στον κόσμο;;; Δηλαδή ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ το φαν κλαμπ να ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ την σετλιστ. Είναι σαν να ΕΠΙΒΑΛΕΙ σε όλους την άποψη της πλευράς που ΔΕΝ θέλει να δει την σέτλιστ, και δεν σέβεται το φαν κλαμπ την άλλη πλευρά!!! Άρα αυτό για "επιλογές" που λένε, αν θέλουμε την βλέπουμε, και αν όχι, είναι εντελώς υποκριτικό! Αφού μας επιβάλουν να μην δημοσιευτεί στο φαν κλαμπ!!! Συγγνώμη, αλλά όπως είπα, αν το φαν κλαμπ σεβόταν και τις δυο πλευρές, θα είχε ανακοινώσει την σετλιστ, και θα έβαζε προειδοποιήσεις, όποιος δεν θέλει να την διαβάσει, να μην μπει στο ποστ.

1ον) Αν πιστευεις οτι το fan club δε σου προσφερει αυτα που θελεις (που νομιζω οτι εισαι ο μοναδικος και απλα κανεις αυτη την επιθεση εγωιστικα), τοτε ποιος ο λογος να μπαινεις; Δε σε δεσμευει κανεις νομιζω

2ον) Δεν επιβαλλαμε τιποτα απολυτως, συμφωνησαμε σε κλιμα φιλικης συνεργασιας να μην γραψουμε την setlist γιατι καποιοι θελουν να πανε στις συναυλιες και να δουν μονοι τους, να "ανακαλυψουν" τη συναυλια και το τι λεει η Ελενα! Το γεγονος οτι υπαρχουν videos στο youtube, ειναι στην ελευθερη βουληση του καθενος αν θα κατσει να ψαξει και να δει videos!

3ον) πως ακριβως ηθελες να μπει η "ανακοινωση" και που; Στον τίτλο; "Setlist Summer Tour 2010, οποιος θελει μπαινει οποιος θελει οχι";

ακριβώς!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Goof » 02 Αύγ 2010 17:52

:clap: :clap: :clap: :clap:
Ρεβίθια
Άβαταρ μέλους
Goof
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 02 Αύγ 2010 17:54

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ?? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΦΥΓΕ! ΟΚ??
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό avastagadi » 02 Αύγ 2010 17:55

Giannis έγραψε:

1on) με την στάση σας, κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που το κάνει... εσείς να τα βλέπετε... Εγώ δεν αντιπροσωπεύω την έλενα...
2ον) .... τι να σχολιάσω.. τα ίδια και τα ίδια λες.
3ον) γιατί, δεν σου αρέσει;;; Αν κάποιος δει ότι είναι η σετλιστ, και δεν θέλει να την δει, μπορεί πολύ ωραία και απλά, να ΜΗΝ μπει για να την δει :)
Άβαταρ μέλους
avastagadi
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Αύγ 2010 17:56

avastagadi έγραψε:Η tracklist ΔΕΝ ειναι το μυστικό του κράτους ώστε να χρειαστεί να διαρέυσει. Και εσείς σαν φαν κλαμπ πρώτα από όλα θα έπρεπε να σέβεστε την επιθυμία κάποιων που θέλουν να μάθουν την τρακλιστ, αλλά όπως βλέπουμε, ΔΕΝ σέβεστε, ή στην καλύτερη, σέβεστε ότι σας αρέσει. Η στάση κάποιου που διαχειριζεται το φαν κλαμπ θα έπρεπε να είναι σφαιρική και να ικανοποιεί όλα τα μέλη του, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Δεν θα συνεχίσω πάνω σε αυτό γιατί μπορεί να θίξω πράγματα που δεν θέλω.

Εφόσον μπορείς να βρεις την tracklist μόνος σου, και εφόσον βλέπεις οτι από εδώ μέσα δε θα πάρεις απάντηση για τους λόγους που σου εξήγησα πολλές φορές αλλά δεν λες να καταλάβεις, γιατί δεν το κάνεις; Μια αναζητηση στο youtube "paparizou summer tour 2010" θα σου βγαλει ο,τι θελεις!

Για ζύγησε λίγο τα πράγματα... είναι το ίδιο να μη μαθαίνεις την tracklist μέσα από το fan club ενώ μπορείς να τη μάθεις μόνος, και το ίδιο να μη θες να τη μάθεις και να τη μαθαίνεις με το ζόρι; Στο 1ο είναι στην ελεύθερη βούληση του καθενός αν θέλει να ψάξει η οχι να δει τι τραγούδια λέει η Έλενα, αλλά εμείς δε μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να διαβάσει κάτι το οποίο θέλει να το δει μόνος του! Έτυχε το 2008 να πάω στις τελευταίες συναυλίες, και το 2010 στις πρώτες, και ξέρω πως είναι να ξέρεις τα πάντα και να μην ξέρεις τίποτα!

Μπορείς να θίξεις οτιδήποτε θέλεις, έχουμε δημοκρατία λόγου, και δε φημώσαμε κανέναν ποτέ ;)
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό avastagadi » 02 Αύγ 2010 17:56

Evangelia έγραψε:ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ?? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΦΥΓΕ! ΟΚ??

Συνειδητοποιείς πόσο ανώριμη είναι η λογική σου; Ωρίμασε...
Άβαταρ μέλους
avastagadi
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Xenia » 02 Αύγ 2010 17:59

:shock: παιδιά καταρχήν ας ηρεμήσουμε λίγο!!! Νομίζω ότι αυτά που λέει ο Γιάννης είναι ξεκάθαρα και συμφωνώ απόλυτα μαζί του! αν θέλεις να βρεις την tracklist μπορείς να ψάξεις στο youtube ;)
`--||||||||------------------------------]
./_==o ______Dan_Wesson___|
...),---.(_(__) /
..// (\) ),----"'
.//___//
//;__//
Άβαταρ μέλους
Xenia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Αύγ 2010 18:00

avastagadi έγραψε:1on) με την στάση σας, κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που το κάνει... εσείς να τα βλέπετε... Εγώ δεν αντιπροσωπεύω την έλενα...
2ον) .... τι να σχολιάσω.. τα ίδια και τα ίδια λες.
3ον) γιατί, δεν σου αρέσει;;; Αν κάποιος δει ότι είναι η σετλιστ, και δεν θέλει να την δει, μπορεί πολύ ωραία και απλά, να ΜΗΝ μπει για να την δει :)

1ον) δε μπορείς καταρχήν να μιλάς για στάση χωρίς να ξέρεις τι έχει κάνει ο καθένας μας εδώ μέσα για αυτό το fan club, αφιερώνουμε χρόνο από τη ζωή μας για να προσφέρουμε στα μέλη ο,τι καλύτερο μπορούμε, και δε νομίζω να έχει κανείς παράπονο από ενημέρωση και οπτικοακουστικό υλικό! Προφανώς και δε γνωρίζεις γι αυτά όμως, γιατί οι επισκέψεις σου στο fan club είναι αραιές ;)
2ον) Αυτό σημαίνει οτι δεν καταλαβαίνεις
3ον) Γιατί αν το έχεις παρατηρήσει, το club έχει μια συγκεκριμένη δομή τόσο στις δημοσιεύσεις, όσο και στους τίτλους των θεμάτων, είναι όλα πολύ προσεγμένα για να είναι όλα ευδιάκριτα και εύκολα προσβάσιμα! τώρα αν είναι να βάζουμε σε τίτλο "ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ", ε ειναι το λιγοτερο γελοιο!
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Goof » 02 Αύγ 2010 18:00

Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ειχαν δωθει και τα ρούχα που φοράει .... :crazy: :crazy: :crazy:
Ρεβίθια
Άβαταρ μέλους
Goof
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Sotiris » 02 Αύγ 2010 18:01

Εγώ ένα έχω να πω: Σοβαρευτείτε και οι δυο πλευρές γιατί δεν πάμε καλά καθόλου! Fan club της Παπαρίζου είμαστε, όχι το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης... Έχουμε και σοβαρότερα ζητήματα! Το track list δεν είναι και θέμα διένεξης, αν είναι δυνατόν! Σεβαστό το ότι υπάρχουν μέλη που, ίσως, να μη θέλουν να μάθουν τα τραγούδια (αν και βλέποντας τα σχετικά video, τα 'χουν μάθει) αλλά νομίζω πως η πλειοψηφία των μελών έχει βρεθεί ήδη σε κάποια συναυλία της...
Άβαταρ μέλους
Sotiris
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό avastagadi » 02 Αύγ 2010 18:02

Giannis έγραψε:3ον) Γιατί αν το έχεις παρατηρήσει, το club έχει μια συγκεκριμένη δομή τόσο στις δημοσιεύσεις, όσο και στους τίτλους των θεμάτων, είναι όλα πολύ προσεγμένα για να είναι όλα ευδιάκριτα και εύκολα προσβάσιμα! τώρα αν είναι να βάζουμε σε τίτλο "ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ", ε ειναι το λιγοτερο γελοιο!

Δεν μίλησα για γελοίο τίτλο, αν το αντιλήφθηκες ώς ότι έπρεπε να βάλεις κάτι γελοίο, τότε τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους.
Άβαταρ μέλους
avastagadi
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Αύγ 2010 18:02

Goof έγραψε:Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ειχαν δωθει και τα ρούχα που φοράει .... :crazy: :crazy: :crazy:

Δεν αναγκάσαμε κανέναν να μπει στην κατηγορία "Photos" και στην υποκατηγορία "Summer Tour 2010" για να δει τις φωτογραφίες ;)
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Giannis » 02 Αύγ 2010 18:04

Sotiris έγραψε:Εγώ ένα έχω να πω: Σοβαρευτείτε και οι δυο πλευρές γιατί δεν πάμε καλά καθόλου! Fan club της Παπαρίζου είμαστε, όχι το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης... Έχουμε και σοβαρότερα ζητήματα! Το track list δεν είναι και θέμα διένεξης, αν είναι δυνατόν! Σεβαστό το ότι υπάρχουν μέλη που, ίσως, να μη θέλουν να μάθουν τα τραγούδια (αν και βλέποντας τα σχετικά video, τα 'χουν μάθει) αλλά νομίζω πως η πλειοψηφία των μελών έχει βρεθεί ήδη σε κάποια συναυλία της...

Και αυτό σημαίνει οτι πρέπει να αψηφίσουμε το τι θέλει ένα μικρό ποσοστό των μελών, για να ικανοποιηθεί ένα μεγαλύτερο, τη στιγμή που υπάρχει τρόπος να ικανοποιηθούν και οι 2 πλευρές; (O τρόπος είναι να ψάξει ο καθένας το tracklist στο youtube)
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό avastagadi » 02 Αύγ 2010 18:05

Αυτό που δεν καταλαβαίνει η περιορισμένη λογική σου γιάννη (και δεν ξέρω γιατί είναι περιορισμένη), είναι ότι με το να ανεβάσεις κάτι στο φόρουμ, δεν ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ σε κάποιον να το διαβάσει. Για να το διαβάσει, πρέπει να κλικάρει πάνω του. Άσε που στα φόρουμ υπάρχουν εκατοντάδες τεχνικές για να μην διαβάζει κάποιος πράγματα που δεν θέλει, Από σπόιλερ κουτάκια, μέχρι επισήμανση με το ίδιο χρώμα, που πρέπει να τα επιλέξεις για να τα διαβάσεις. Οπότε Γιάννη μη μου κάνεις τον έξυπνο γιατί ξέρω και εγώ από αυτά καλύτερα από πολλά μέλη εδώ, και εγώ έχω λιώσει στο να φτιαχνω φόρουμ.
Ανεβάζοντας κάτι, ΔΕΝ επιβάλεις στον άλλον να το διαβάσει, το καταλαβαίνουμε αυτό;;; Γιατί τόση ώρα λέμε τα ίδια και τα ίδια..
Άβαταρ μέλους
avastagadi
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Sotiris » 02 Αύγ 2010 18:06

Παιδιά, εφόσον η track list κατά 99.9% είναι η ίδια παντού (εξαιρείται η Αθήνα) είναι το λιότερο αστείο να μη δημοσιευθεί! Ακόμη κι ο πιο άσχετος, έχει καταλάβει πάνω-κάτω ποια τραγούδια λέει...
Άβαταρ μέλους
Sotiris
VIP Tigers
VIP Tigers

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης