Επιστροφή στο Summer Tour 2010

zoi993 έγραψε:Apostolos έγραψε:zoi993 έγραψε:Apostolos έγραψε:Xenia έγραψε:αλήθεια τι έχετε πάρει μαζί σας για τη συναυλία; εγώ δεν ξέρω τι να πάρω
Πάρε κάνα τάπερ...Τόσες ώρες...
πλακα πλακα!! εγω θα ψωνισω κανα πατατακι πριν φυγω!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...Θα σου γδάρουν τον ουρανίσκο...
Θέλεις 10lt Coca-Cola
, εεε... Pepsi εννοώ (!!!) να συνέρθεις!
![]()
![]()
ok then! θα παρω κανα κρουασαν ή μαλλον κουρασαν!!!
![]()
zoi993 έγραψε:ξερουμε περιπου ποσα παιδια θα ειμαστε απο το club??

Apostolos έγραψε:zoi993 έγραψε:Apostolos έγραψε:zoi993 έγραψε:Apostolos έγραψε:Xenia έγραψε:αλήθεια τι έχετε πάρει μαζί σας για τη συναυλία; εγώ δεν ξέρω τι να πάρω
Πάρε κάνα τάπερ...Τόσες ώρες...
πλακα πλακα!! εγω θα ψωνισω κανα πατατακι πριν φυγω!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...Θα σου γδάρουν τον ουρανίσκο...
Θέλεις 10lt Coca-Cola
, εεε... Pepsi εννοώ (!!!) να συνέρθεις!
![]()
![]()
ok then! θα παρω κανα κρουασαν ή μαλλον κουρασαν!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

panospower13 έγραψε:μπορει καπιος με pm να μ στειλει τον αριθμο του αν θελει για να μαθω αν θα πατε μετα να δειτε την ελενα?

Giannis έγραψε:zoi993 έγραψε:ξερουμε περιπου ποσα παιδια θα ειμαστε απο το club??
Πολλα, παρα πολλα!

dimitragate7 έγραψε:Giannis έγραψε:zoi993 έγραψε:ξερουμε περιπου ποσα παιδια θα ειμαστε απο το club??
Πολλα, παρα πολλα!
και με εμάς που δεν σας γνωρίζουμε τι γίνεται????πώς θα ξέρουμε ποιοί είναι ποιοί??

Giannis έγραψε:dimitragate7 έγραψε:Giannis έγραψε:zoi993 έγραψε:ξερουμε περιπου ποσα παιδια θα ειμαστε απο το club??
Πολλα, παρα πολλα!
και με εμάς που δεν σας γνωρίζουμε τι γίνεται????πώς θα ξέρουμε ποιοί είναι ποιοί??
Θα μας καταλαβεις, θα δεις μπλουζακια και βλαμμενα

Giannis έγραψε:dimitragate7 έγραψε:Giannis έγραψε:zoi993 έγραψε:ξερουμε περιπου ποσα παιδια θα ειμαστε απο το club??
Πολλα, παρα πολλα!

zoi993 έγραψε:παιδια...εδω που μενω βρεχει...και ειμαι κοντα στην Πετρουπολη...

zoi993 έγραψε:παιδια...εδω που μενω βρεχει...και ειμαι κοντα στην Πετρουπολη...

dimitragate7 έγραψε:γιατί βλαμμένα καλε??άκου εκεί....όταν σας δω θα έρθω κατευθείαν και θα πω είμαι η dimitragate7...όλο και κάποιος θα καταλάβει τι εννοώ...χεχε..ελπίζω...

dimitragate7 έγραψε:Giannis έγραψε:dimitragate7 έγραψε:Giannis έγραψε:zoi993 έγραψε:ξερουμε περιπου ποσα παιδια θα ειμαστε απο το club??
Πολλα, παρα πολλα!
γιατί βλαμμένα καλε??άκου εκεί....όταν σας δω θα έρθω κατευθείαν και θα πω είμαι η dimitragate7...όλο και κάποιος θα καταλάβει τι εννοώ...χεχε..ελπίζω...

Xenia έγραψε:zoi993 έγραψε:παιδια...εδω που μενω βρεχει...και ειμαι κοντα στην Πετρουπολη...
Εγώ μένω Περιστέρι και βλέπω ότι έχει αρκετά μαύρα σύννεφα...

Giannis έγραψε:dimitragate7 έγραψε:γιατί βλαμμένα καλε??άκου εκεί....όταν σας δω θα έρθω κατευθείαν και θα πω είμαι η dimitragate7...όλο και κάποιος θα καταλάβει τι εννοώ...χεχε..ελπίζω...
Ε καταρχην στις 5:00 δε θα μαστε και πολλοι εκει

dimitragate7 έγραψε:Giannis έγραψε:dimitragate7 έγραψε:γιατί βλαμμένα καλε??άκου εκεί....όταν σας δω θα έρθω κατευθείαν και θα πω είμαι η dimitragate7...όλο και κάποιος θα καταλάβει τι εννοώ...χεχε..ελπίζω...
κατά τις 7;30 υπολογίζω να φτάσω....μια μικρή λεπτομέρεια:το θέατρο πέτρας είναι μεγάλο??ή δεν θα χωρέσουμε???

dimitragate7 έγραψε:Giannis έγραψε:dimitragate7 έγραψε:γιατί βλαμμένα καλε??άκου εκεί....όταν σας δω θα έρθω κατευθείαν και θα πω είμαι η dimitragate7...όλο και κάποιος θα καταλάβει τι εννοώ...χεχε..ελπίζω...
κατά τις 7;30 υπολογίζω να φτάσω....μια μικρή λεπτομέρεια:το θέατρο πέτρας είναι μεγάλο??ή δεν θα χωρέσουμε???

zoi993 έγραψε:dimitragate7 έγραψε:Giannis έγραψε:dimitragate7 έγραψε:γιατί βλαμμένα καλε??άκου εκεί....όταν σας δω θα έρθω κατευθείαν και θα πω είμαι η dimitragate7...όλο και κάποιος θα καταλάβει τι εννοώ...χεχε..ελπίζω...
ειναι αρκετααα μεγαλο!!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης