Evangelia έγραψε:Να με παίρνετε τηλέφωνο για να μην είμαι μόνο μου...
Να περάσετε όλοι καλά στη συναυλία - που είναι σίγουρο!
Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Evangelia έγραψε:Να με παίρνετε τηλέφωνο για να μην είμαι μόνο μου...

Evangelia έγραψε:Άσχετο.. Είμαι στην συναυλία κ χαιρέτισα τον G κ του έστειλα φιλάκια κ μου έστειλε κ αυτός... Αχ τι καλός!!!! <3
θυμάστε τα άλλα ονόματα των χορευτών;

Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Άσχετο.. Είμαι στην συναυλία κ χαιρέτισα τον G κ του έστειλα φιλάκια κ μου έστειλε κ αυτός... Αχ τι καλός!!!! <3
Ηelena, Victoria, Jordan και G!

Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Άσχετο.. Είμαι στην συναυλία κ χαιρέτισα τον G κ του έστειλα φιλάκια κ μου έστειλε κ αυτός... Αχ τι καλός!!!! <3
thanks!θα τους φωνάξω μόλις τελειώσουν τις πρόβες...
ο G πάντως θεός!!!

Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Άσχετο.. Είμαι στην συναυλία κ χαιρέτισα τον G κ του έστειλα φιλάκια κ μου έστειλε κ αυτός... Αχ τι καλός!!!! <3
ο G πάντως θεός!!!
Toν G και την Helena συμπαθω πολυ! Ευαγγελια! Στην Πορτα για τον Ουρανο απαιτω να γινει χαμος!

Pipi έγραψε:zoi993 έγραψε:eleftheriak έγραψε:Evangelia έγραψε:eleftheriak έγραψε:Evangelia έγραψε:Βασικα εχω στην κατοχή μου άλλο ένα μπλουζάκι.. Αλλά έχε χάρη που πρέπει να το δώσω στην Ελευθερία.. Αλλιώς..
χαχααχ...σωστααα.......ευχαριστω που με θυμηθηκες παντως..χιχιχιχ
άμα δεν έρθεις, το μπλουζάκι κατάσχεται!!![]()
![]()
θα ερθω 10000000000000000000%........α κι εγω θελω ν μυρησω το αρωμα..χαχα
βασικα αυτο το αρωμα μυριζει απο χιλιομετρα μακρια!!!
Πες το ψεματα! Στην Ιερα Οδο, 6 μηνες, πριν καν βγει στην πιστα για το λαικο προγραμμα μας ερχοταν το αρωμα, οποτε ξεραμε ακριβως που βρισκοταν πριν βγει στην πιστα!![]()
![]()

zoi993 έγραψε:Pipi έγραψε:zoi993 έγραψε:eleftheriak έγραψε:Evangelia έγραψε:eleftheriak έγραψε:Evangelia έγραψε:Βασικα εχω στην κατοχή μου άλλο ένα μπλουζάκι.. Αλλά έχε χάρη που πρέπει να το δώσω στην Ελευθερία.. Αλλιώς..
![]()
Πες το ψεματα! Στην Ιερα Οδο, 6 μηνες, πριν καν βγει στην πιστα για το λαικο προγραμμα μας ερχοταν το αρωμα, οποτε ξεραμε ακριβως που βρισκοταν πριν βγει στην πιστα!![]()
![]()
εμενα μου λες...ειχα παει στο thalassa και ετσι οπως πετουσε κατι γαρυφαλλα,παω να μυρισω ενα και μυριζε το αρωμα της!!!![]()

Pipi έγραψε:zoi993 έγραψε:Pipi έγραψε:zoi993 έγραψε:eleftheriak έγραψε:Evangelia έγραψε:eleftheriak έγραψε:Evangelia έγραψε:Βασικα εχω στην κατοχή μου άλλο ένα μπλουζάκι.. Αλλά έχε χάρη που πρέπει να το δώσω στην Ελευθερία.. Αλλιώς..
![]()
![]()
εμενα μου λες...ειχα παει στο thalassa και ετσι οπως πετουσε κατι γαρυφαλλα,παω να μυρισω ενα και μυριζε το αρωμα της!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mα και στο γαρυφαλλο??????
![]()
![]()
![]()

Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Άσχετο.. Είμαι στην συναυλία κ χαιρέτισα τον G κ του έστειλα φιλάκια κ μου έστειλε κ αυτός... Αχ τι καλός!!!! <3
ο G πάντως θεός!!!
Toν G και την Helena συμπαθω πολυ! Ευαγγελια! Στην Πορτα για τον Ουρανο απαιτω να γινει χαμος!
θα προσπαθήσωαλλά δεν υπόσχομαι κ πολλά...
δεν ήρθατε εσείς να κάνουμε μαζί χαμόοο!!
![]()

zoi993 έγραψε:ναι ρε!!!![]()
ποσο να βαζει πια??!! ΤΟΝΟΙ ΑΡΩΜΑΤΟΣ HERMES!!

Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Άσχετο.. Είμαι στην συναυλία κ χαιρέτισα τον G κ του έστειλα φιλάκια κ μου έστειλε κ αυτός... Αχ τι καλός!!!! <3
ο G πάντως θεός!!!
![]()
Που να 'ρθουμε εκει πανωωωω! Ειναι πολυ μακρια!Σημασια εχει να το διασκεδασεις σημερα! Και πες στα μικρακια τριγυρω σου να το βουλωσουν γιατι και αυτοι εχουν ποδαρακια και χερακια κ μυαλο να πανε σε αλλες συναυλιες και ποσο μαλλον στο αεροδρομιο!

Pipi έγραψε:zoi993 έγραψε:ναι ρε!!!![]()
ποσο να βαζει πια??!! ΤΟΝΟΙ ΑΡΩΜΑΤΟΣ HERMES!!
Πρεπει να βαζει και την κρεμα σωματος μαζι! Δεν εξηγηται αλλιως!!!

Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Άσχετο.. Είμαι στην συναυλία κ χαιρέτισα τον G κ του έστειλα φιλάκια κ μου έστειλε κ αυτός... Αχ τι καλός!!!! <3
ο G πάντως θεός!!!
![]()
Που να 'ρθουμε εκει πανωωωω! Ειναι πολυ μακρια!Σημασια εχει να το διασκεδασεις σημερα! Και πες στα μικρακια τριγυρω σου να το βουλωσουν γιατι και αυτοι εχουν ποδαρακια και χερακια κ μυαλο να πανε σε αλλες συναυλιες και ποσο μαλλον στο αεροδρομιο!

Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Pipi έγραψε:Evangelia έγραψε:Άσχετο.. Είμαι στην συναυλία κ χαιρέτισα τον G κ του έστειλα φιλάκια κ μου έστειλε κ αυτός... Αχ τι καλός!!!! <3
ο G πάντως θεός!!!
![]()
ρε τώρα που ήρθα Αθήνα κ Θεσσαλονίκη κάνει μπαμ η διαφορά.. Πολύ χάλια εδώ...
ρε συ ειναι πολύ σπαστικα...όλο κόντρα μου πάνε τα βλαμμένα..
(και να πω ότι εχω κάνει κ τίποτα σημαντικό ρε παιδί μου να πούμε οκ.. Αλλά μόνο το πολύ καμιά 10αριά φορές την εχω δει... Ε δηλαδή έλεος....) ρε συ άκου. π.χ. Μιλάω με μία φιλη μου που βρίσκεται λίγο πιο δεξιά από μένα κ την ώρα που μιλάω, μιλάνε κ αυτά δυνατά για να μην μπορώ να μιλήσω εγώ με την φιλη μου!!!
πόσο κάτω ακόμα θα πέσουν??

Evangelia έγραψε:ρε τώρα που ήρθα Αθήνα κ Θεσσαλονίκη κάνει μπαμ η διαφορά.. Πολύ χάλια εδώ...
ρε συ ειναι πολύ σπαστικα...όλο κόντρα μου πάνε τα βλαμμένα..
(και να πω ότι εχω κάνει κ τίποτα σημαντικό ρε παιδί μου να πούμε οκ.. Αλλά μόνο το πολύ καμιά 10αριά φορές την εχω δει... Ε δηλαδή έλεος....) ρε συ άκου. π.χ. Μιλάω με μία φιλη μου που βρίσκεται λίγο πιο δεξιά από μένα κ την ώρα που μιλάω, μιλάνε κ αυτά δυνατά για να μην μπορώ να μιλήσω εγώ με την φιλη μου!!!
πόσο κάτω ακόμα θα πέσουν??

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης