- -Η Λαρισα πηγε 23 Αυγουστου απο 25
-Η Καρδιτσα πηγε 25 Αυγουστου απο 27
-Επανηλθε η Χαλκιδα στο πρόγραμμα
-Το Ηρακλειο (ακομα) δεν εχει ακυρωθει
Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Sotiris έγραψε:Αυτό δεν είναι summer tour, Οδύσσεια είναι! Άντε και να έχουμε έννοια για το ποιες θα μείνουν και ποιες όχι!

Evangelia έγραψε:εγώ πάντως δεν ξαναπηγαίνω ως την Αθήνα...

Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:εγώ πάντως δεν ξαναπηγαίνω ως την Αθήνα...

Evangelia έγραψε:Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:εγώ πάντως δεν ξαναπηγαίνω ως την Αθήνα...
αμάν ρε! Μες στην κακία!!αφού είπαμε.. Θα παω όπου πας κ εσυ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:εγώ πάντως δεν ξαναπηγαίνω ως την Αθήνα...
αμάν ρε! Μες στην κακία!!αφού είπαμε.. Θα παω όπου πας κ εσυ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

AlVDW έγραψε:Μόλις ανακοινώθηκαν νέες συναυλίες από την official page της Έλενας στο facebook,
με δεύτερη συναυλία στην Αθήνα!!
4/8 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
7/8 ΑΡΓΟΣ
11/8 ΧΑΝΙΑ
14/8 ΦΟΥΡΚΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
15/8 ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
16/8 ΧΑΛΚΙΔΑ
21/8 ΚΑΤΕΡΙΝΗ
23/8 ΛΑΡΙΣΑ
25/8 ΚΑΡΔΙΤΣΑ
3/9 ΠΑΤΡΑ

Evangelia έγραψε:εγώ πάντως δεν ξαναπηγαίνω ως την Αθήνα...

Giannis έγραψε:βγηκε το Ηρακλειο οπως περιμεναμε, και μπηκε τουλαχιστον ακομα μια στην Αθηνα!

Sotiris έγραψε:Giannis έγραψε:βγηκε το Ηρακλειο οπως περιμεναμε, και μπηκε τουλαχιστον ακομα μια στην Αθηνα!
Περιμένατε; Ε, μην τρελαθούμε κιόλας! Όταν εγώ επέμενα πως ακυρώθηκε, εσείς διατεινόσασταν πως "η 'Ήβη' το έχει ακόμα στο πρόγραμα" και άλλα τέτοια... Μη λέμε και ανεδαφικά!

Nicolas έγραψε:Sotiris έγραψε:Giannis έγραψε:βγηκε το Ηρακλειο οπως περιμεναμε, και μπηκε τουλαχιστον ακομα μια στην Αθηνα!
Περιμένατε; Ε, μην τρελαθούμε κιόλας! Όταν εγώ επέμενα πως ακυρώθηκε, εσείς διατεινόσασταν πως "η 'Ήβη' το έχει ακόμα στο πρόγραμα" και άλλα τέτοια... Μη λέμε και ανεδαφικά!
ΕΜ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ......ΜΠΗΚΕ ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ
ΠΩΣΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛ.
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ

Sotiris έγραψε:Giannis έγραψε:βγηκε το Ηρακλειο οπως περιμεναμε, και μπηκε τουλαχιστον ακομα μια στην Αθηνα!

Giannis έγραψε:Sotiris έγραψε:Giannis έγραψε:βγηκε το Ηρακλειο οπως περιμεναμε, και μπηκε τουλαχιστον ακομα μια στην Αθηνα!
1ον, χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση δε μπορούσαμε να πούμε τίποτα για το αν θα γίνει η οχι η συναυλία, καλώς η κακώς υπάρχουν άτομα που επιλέγουν να ενημερωθούν μέσα από αυτό το fan club, οπότε δεν είπαμε ποτέ οτι η συναυλία ακυρώθηκε και τέλος! Και ένας λόγος παραπάνω που έγινε αυτό, ήταν γιατί στο πρόγραμμα της ΗΒΗ υπήρχε ακόμα, τη στιγμή που είχαν γίνει μικροαλλαγές! Εγώ σήμερα δέχτηκα τηλεφώνημα από την ΗΒΗ οτι ενημερώθηκαν οτι η συναυλία δε θα γίνει, άρα αυτό έγινε χτες-σήμερα!
2ον, ο τόνος σου θα μπορούσε να είναι πιο φιλικός και σωστός απέναντι σε άτομα που α) γνωρίζεις και β) υποτίθεται οτι τρέφεις μια κάποια συμπάθεια
3ον, μπορείς και μόνος σου να δεις οτι κάθε φορά που έγραφα για τη συναυλία έλεγα "Η συναυλία δεν έχει βγει από το πρόγραμμα (ακόμα)" η "περιμένουμε και θα δούμε", η "Ακόμα δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα"

Xenia έγραψε:Evangelia έγραψε:εγώ πάντως δεν ξαναπηγαίνω ως την Αθήνα...
ουτε κι εγω!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης