Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Giannis έγραψε:Evangelia έγραψε:κ εγώ πάαααρα πολυ χάρηκα που είδα τον πρόεδροοο!!![]()
Μ'εμένα μιλούσες όμως συνέχεια![]()
Thanks για τη Fruitea by the way![]()

Evangelia έγραψε:Ναι μωρέ γιατί εσύ είσαι πιο καλούλι!

Apostolos έγραψε:Ναι όντως είμαι πολύ καλός...Τα νερά αρχικά θα ήταν μια προσφορά δικιά μου
, αλλά τελικά ήταν της Φωτεινής
, και η Ευαγγελία μας έβγαλε για μια ακόμη φορά την ψυχή μέχρι να τα φέρει
, και να μας πει ότι τα κέρασε η Φωτεινή!
Εγώ προσφέρθηκα πάντως!

Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:Ναι μωρέ γιατί εσύ είσαι πιο καλούλι!
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;

Evangelia έγραψε:![]()
![]()
άντε.. και οι δύο καλοί είστε...![]()
![]()
εννούσα απλά ότι ο Γιάννης πώς να το πω.. Γελάει συνέχεια κ έτσι είναι πιο χαρούμενο παιδί.. Εσύ έχεις άλλο στυλάκι.. 2,5 μέτρα αντρας...![]()

Apostolos έγραψε:Ε λίγοι είναι οι τυχεροί! Μίλησες στο τηλέφωνο μαζί μου όμως! Κάτι είναι κι αυτό... Κάπως θα πορευτείς...

Apostolos έγραψε:Ε λίγοι είναι οι τυχεροί! Μίλησες στο τηλέφωνο μαζί μου όμως! Κάτι είναι κι αυτό... Κάπως θα πορευτείς...

zoi993 έγραψε:Apostolos έγραψε:Ε λίγοι είναι οι τυχεροί! Μίλησες στο τηλέφωνο μαζί μου όμως! Κάτι είναι κι αυτό... Κάπως θα πορευτείς...
ελα κατεβα τωρα!!!![]()
![]()
τελειωσε και Ρουλα και δεν ξερουμε τι να σε κανουμε!!!

zoi993 έγραψε:και Cαntε kλiκ σtiς δiafηmiseiς!!! ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!!

Evangelia έγραψε:Εγώ Τόλη θα προσπαθήσω να ερθω Τούζλα for you ONLY!!! (βασικα και γιατί θα μου λείψει το ΟΧΙΙΙ που λέγαμε την Δευτέρα...)

Apostolos έγραψε:zoi993 έγραψε:και Cαntε kλiκ σtiς δiafηmiseiς!!! ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

zoi993 έγραψε:και Cαntε kλiκ σtiς δiafηmiseiς!!! ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!!

Evangelia έγραψε:Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:Ναι μωρέ γιατί εσύ είσαι πιο καλούλι!
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;![]()
![]()
άντε.. και οι δύο καλοί είστε...![]()
![]()
εννούσα απλά ότι ο Γιάννης πώς να το πω.. Γελάει συνέχεια κ έτσι είναι πιο χαρούμενο παιδί.. Εσύ έχεις άλλο στυλάκι.. 2,5 μέτρα αντρας...![]()

Foteini93 έγραψε:XΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΡΙΞΑ !ΤΟ! ΓΕΛΙΟ!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ !ΤΙΜΗ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ!!!!ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΤ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΩ Η ΦΩΝΗ?
ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ??????

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης