εξαλλου το καλο πραγμα αργει να γινει...
Επιστροφή στο Summer Tour 2010

titia87 έγραψε:ξερουμε ποτε θα δειξουν τη συναυλια?

MaggasDimitris έγραψε:titia87 έγραψε:ξερουμε ποτε θα δειξουν τη συναυλια?
ο καπετανιδης μου ειπε σε κανενα 2μηνο

MaggasDimitris έγραψε:δεν εχω συνελθει... οποτε το θυμαμαι εχω ενα χαζο χαμογελο στην μουρη μου αλλα δεν μπορω να το ξεχασω αχχχχχχχχχχχχχχχ

titia87 έγραψε:MaggasDimitris έγραψε:δεν εχω συνελθει... οποτε το θυμαμαι εχω ενα χαζο χαμογελο στην μουρη μου αλλα δεν μπορω να το ξεχασω αχχχχχχχχχχχχχχχ
με το δικιο σου...ηταν οσο να ναι ενα σοκ!

MaggasDimitris έγραψε:titia87 έγραψε:MaggasDimitris έγραψε:δεν εχω συνελθει... οποτε το θυμαμαι εχω ενα χαζο χαμογελο στην μουρη μου αλλα δεν μπορω να το ξεχασω αχχχχχχχχχχχχχχχ
ρε συ δεν κοιταζε την καμερα εμενα κοιταζε πωπωπω ηταν οντως ΣΟΚ και δεν ηξερα τι επρεπε να πω πωπωπ ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει και ειχα και το αριστερο τον καμεραμαν ολη την ωρα καρφωμενο πανω μου σε ολη την συναυλια εμενα και τον τολια επερνε

tolias έγραψε:MaggasDimitris έγραψε:titia87 έγραψε:MaggasDimitris έγραψε:δεν εχω συνελθει... οποτε το θυμαμαι εχω ενα χαζο χαμογελο στην μουρη μου αλλα δεν μπορω να το ξεχασω αχχχχχχχχχχχχχχχ
ρε συ δεν κοιταζε την καμερα εμενα κοιταζε πωπωπω ηταν οντως ΣΟΚ και δεν ηξερα τι επρεπε να πω πωπωπ ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει και ειχα και το αριστερο τον καμεραμαν ολη την ωρα καρφωμενο πανω μου σε ολη την συναυλια εμενα και τον τολια επερνε
ΤΙ????ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΡΕΖΙΛΙΚΙ!:o

maraki91 έγραψε:to idio sinevaine ka i apo tin alli meria paidia pou masta k meis..ipirxe k ekei kameraman pou travage sinexos emas...vasikan etsi kanoun prepei na travane ta panta k meta sto montaz dialegoun tis kaliteres skines...!

no1 έγραψε::lol:![]()
καλες να ναι και οτι ναναι
![]()
![]()

maraki91 έγραψε:με ελληνικά δεν είχα γράψει ωρέ??ε μάλλον θα μου ξεφυγε..θα δούμε τη πλάνα τράβηξαν..σιγουρα θα κάνει πλάνα συνεχώς στη μπροστινή σειρά που ταν όλο το fan club ελπίζω να δείχνουν κ αρκετές φορές το πανό!!

Evangelia έγραψε:γιατί δεν σ αρέσει να σε παίρνει η κάμερα; εμένα θα μ άρεζε πάρα πολύ!ξέρεις μετά από χρόνια θα έχεις αναμνήσεις κ ένα dvd που θα σε δείχνει στην συναυλία.. δεν είναι ωραίο;

maraki91 έγραψε:ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ..ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΦΑΝ ΚΑΙ ΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΩΣ ΤΟΤΕ..![]()
![]()
![]()

MaggasDimitris έγραψε:Evangelia έγραψε:γιατί δεν σ αρέσει να σε παίρνει η κάμερα; εμένα θα μ άρεζε πάρα πολύ!ξέρεις μετά από χρόνια θα έχεις αναμνήσεις κ ένα dvd που θα σε δείχνει στην συναυλία.. δεν είναι ωραίο;
ρε πας καλα μου αρεσε αλλα οκ..... τι θα λενε τα παιδια μας σε 10 χρονια?

Giannis έγραψε:MaggasDimitris έγραψε:Evangelia έγραψε:γιατί δεν σ αρέσει να σε παίρνει η κάμερα; εμένα θα μ άρεζε πάρα πολύ!ξέρεις μετά από χρόνια θα έχεις αναμνήσεις κ ένα dvd που θα σε δείχνει στην συναυλία.. δεν είναι ωραίο;
ρε πας καλα μου αρεσε αλλα οκ..... τι θα λενε τα παιδια μας σε 10 χρονια?
Εσυ στα 28 σου θα εχεις γινει ηδη πατερας με παιδι που θα μιλαει και θα βλεπει dvd "Ελενα Παπαριζου Live In Concert"?

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης