Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Nicolas έγραψε:ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ...................ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΩ.....ΦΑ......ΤΥΧΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ
ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΕΤΟΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ

Apostolos έγραψε::shock: Πω πω γκρίνια ο Νικόλας!Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η photo στο avatar είναι από το 2008...
![]()
Μακάρι να ήταν από προχθές. Όχι για την αγκαλιά, αλλά επΕιδη ή μ ο υ ν π ι ο α δ ύ ν α τ ο ς...

Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:κ εγώ πάαααρα πολυ χάρηκα που είδα τον πρόεδροοο!!![]()
![]()
Άσε ρε Ευαγγελία... 5 ώρες να σε χαιρετίσουμε! Αν δε σου έλεγε και ο τελευταίος securitας καληνύχτα, δεν έφευγες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Apostolos έγραψε::shock: Πω πω γκρίνια ο Νικόλας!Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η photo στο avatar είναι από το 2008...
![]()
Μακάρι να ήταν από προχθές. Όχι για την αγκαλιά, αλλά επιδη ήμουν πιο αδύνατος...

Teo7Paparizou έγραψε:Apostolos έγραψε::shock: Πω πω γκρίνια ο Νικόλας!Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η photo στο avatar είναι από το 2008...
![]()
Μακάρι να ήταν από προχθές. Όχι για την αγκαλιά, αλλά επιδη ήμουν πιο αδύνατος...
Δεν έχει σημασία που είναι απο το 2008, σημασία έχει η ουσία....!!!![]()

andy έγραψε:Ποσο ΘΕΑ μπορει να ηταν?!!μας χαρισε απιστευτες στιγμες!στο Γυρνα με στο χτες εγινα Κ-Ο-Μ-Μ-Α-Τ-Ι-Α!ποσο τελεια παιζει να το ειπε?!!!κι εκει που συγγινηθηκε το καλο μου!![]()
το θεατρο ηταν γεματο!δεν πηγενε αλλο!για αλλη μια φορα ΥΠΕΡΟΧΗ!!!

Evangelia έγραψε:κ εγώ πάαααρα πολυ χάρηκα που είδα τον πρόεδροοο!!![]()

Giannis έγραψε:Evangelia έγραψε:κ εγώ πάαααρα πολυ χάρηκα που είδα τον πρόεδροοο!!![]()
Μ'εμένα μιλούσες όμως συνέχεια![]()
Thanks για τη Fruitea by the way![]()

Nicolas έγραψε:Teo7Paparizou έγραψε:Apostolos έγραψε::shock: Πω πω γκρίνια ο Νικόλας!Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η photo στο avatar είναι από το 2008...
![]()
Δεν έχει σημασία που είναι απο το 2008, σημασία έχει η ουσία....!!!![]()
Α ΜΠΡΑΒΟ.ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΩΕ.ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.![]()
![]()
ΟΣΟ ΤΕΟ7ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ........

Apostolos έγραψε:Τι ζηλιάρης Θεέ μου!Και 'γω ευχαριστώ για την Fruitea, αλλά τι φαρμάκι ήταν αυτό Παναγιά μου;

Giannis έγραψε:Apostolos έγραψε:Τι ζηλιάρης Θεέ μου!Και 'γω ευχαριστώ για την Fruitea, αλλά τι φαρμάκι ήταν αυτό Παναγιά μου;
Το μόνο που ζήλεψα από σένα ήταν το κενό σε ακτίνα 1 μέτρου που είχες δημιουργήσει από τη μέση της συναυλίας και έπειτα, τους είχες ξεπαστρέψει όλους![]()

Apostolos έγραψε:Έλα ρε Νικόλα...Σε πληροφορώ αυτή ήταν η πρώτη φόρα που είδα την Έλενα...
Και είδες πως και ο LP_MASTER μια χαρά της έδωσε το λολούδι...
Αρά;
Δεν είναι δύσκολο, απλά είσαι και αρνητικός και κατηγορείς και τον
!

Nicolas έγραψε:ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΑ ΤΟΥΤΟ
![]()
ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΚΑΘΩΣ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
![]()
![]()
![]()
Nicolas έγραψε:ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ?ΑΣΕ ΡΕ.ΠΡΩΔΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.
Nicolas έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ Ε ΕΝΤΑΞΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ.ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ.
Nicolas έγραψε:ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΞΑΝΑ ΟΜΩΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ.ΠΟΣΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Apostolos έγραψε:Giannis έγραψε:Apostolos έγραψε:Τι ζηλιάρης Θεέ μου!Και 'γω ευχαριστώ για την Fruitea, αλλά τι φαρμάκι ήταν αυτό Παναγιά μου;
Το μόνο που ζήλεψα από σένα ήταν το κενό σε ακτίνα 1 μέτρου που είχες δημιουργήσει από τη μέση της συναυλίας και έπειτα, τους είχες ξεπαστρέψει όλους![]()
Μα στην αρχή ένας είχε κολλήσει πίσω μου...Του λέω ένα Opa λίγο (...βάζω μια φωτιά, hey!), και από κει και πέρα μια μικρή πίστα είχε δημιουργηθεί γύρω μου!
![]()

Xenia έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
President είσαι απίστευτος!!!![]()
![]()
(και πολύ τυχερός που πήρες αγκαλιά την Έλενα!
)

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης