05.07.10 - Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης

Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Έλενα Παπαρίζου & Onirama, φυσικά μαζί, σε όλη την Ελλάδα!

Re: 05.07.10 - Θεσσαλονίκη - Θέατρο Γης

Δημοσίευσηαπό Matthaios » 05 Ιούλ 2010 16:37

Θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από κανέναν ραδιοφωνικό σταθμό ώστε να μπορούμε να ακούσουμε τη συναυλία?? Όπως έγινε και στην πρώτη συναυλία...
Άβαταρ μέλους
Matthaios
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο τραγούδι: Γύρνα με στο χθες

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 05 Ιούλ 2010 18:05

MatLeo έγραψε:Θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από κανέναν ραδιοφωνικό σταθμό ώστε να μπορούμε να ακούσουμε τη συναυλία?? Όπως έγινε και στην πρώτη συναυλία...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
.........ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 05 Ιούλ 2010 18:07

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ;) ΚΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΗΣ.ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ??? :lol:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό IroGrecia » 06 Ιούλ 2010 02:44

Λοιπον παιδια.....
Τωρα γραφτηκα στο Club σας... γιατι συνεχεια το παραμελουσα.. και ενα γενικο βαριομουνα ..x0a0xa
αλλα πηρα τωρα την πρωτοβουλια γιατι καθως επιασα ενα μπλουζακι οταν το πεταξε ενα φιλτατο παιδι που τα εδινε και ειδα πανω το helenapaparizouclub.gr ειπα τωρα θα γινει, τελος.xa0x0axa..

η βραδια ηταν απεριγραπτη....δεν υπαρχουν λογια.. η Ελενα μια και μοναδικη Θεα...
Καμια σαν αυτην......
Δηλαδη εγω που την ειδα και Κατερινη εχω παθει γερο τραλαλα..χαχαχα..
Τις ιδιες γκριματσες μου εκανε παλι..ξερεις,ανταλλαζαμε φιλακια στον αερα και τετοια. αχαχα, που να με θυμοταν κιολας :) :P

Κριμα ομως που και αυτην την φορα δεν μπορεσα να βγω μια photo μαζι της ρε γαμωτο ! :thumbdown: :yawn: :crazy:
Τελευταία επεξεργασία από Pipi και 06 Ιούλ 2010 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες
Kάνε με για εσένα να ξεχάσω το ονομά μου!
Κάνε με για εσένα να σπάσει η καρδιά μου!
Κάνε με απόψε να ξεφύγω από τα οριά μου!

Κάνε με , ότι θέλεις Κάνε με!
IroGrecia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 06 Ιούλ 2010 02:47

ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ..........ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ,PERFECT,AMAZING ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ :D
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 06 Ιούλ 2010 02:49

IroGrecia έγραψε:Loipon paidia.....
twra graftika sto Club sas ...gt synexeia to paramelousa...kai ena geniko variomouna..x0a0xa
alla pira twra tn protovoulia gt kathos epiasa ena mplouzaki otan to petakse ena filtato paidi pou ta edine kai eida pano to helenapaparizouclub.gr eipa twra tha ginei telos.xa0x0axa..

i vradia itan aperigrapti....dn uparxoun logia..i elena mia kai monadiki thea...
kamia san kai authn......
dld ego p tn eida kai katerini exo pathei gero tralala..xaxaxa..
ts idies grkimatses mou ekane pali..kses antalazame filakia sto aera.kai tetoia.axaxa.pou na me thimotan kiolas :) :P

krima omos p kai authn tn fora dn mporesa na vgo mia foto mazi ts re gmt ! :thumbdown: :yawn: :crazy:

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ 8-) ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ :wave: :wave:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό IroGrecia » 06 Ιούλ 2010 02:53

Nicolas έγραψε:
twra graftika sto Club sas ...gt synexeia to paramelousa...kai ena geniko variomouna..x0a0xa
alla pira twra tn protovoulia gt kathos epiasa ena mplouzaki otan to petakse ena filtato paidi pou ta edine kai eida pano to helenapaparizouclub.gr eipa twra tha ginei telos.xa0x0axa..

i vradia itan aperigrapti....dn uparxoun logia..i elena mia kai monadiki thea...
ts idies grkimatses mou ekane pali..kses antalazame filakia sto aera.kai tetoia.axaxa.pou na me thimotan kiolas :) :P

krima omos p kai authn tn fora dn mporesa na vgo mia foto mazi ts re gmt ! :thumbdown: :yawn: :crazy:

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ 8-) ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ :wave: :wave:

Κοιτα...ξερω απο φορουμ..αλλα οπως σε ολα σκεφτηκα οτι δν θα υπαρχει καποιο προβλημα με το αμα δν γραφω με ελληνικα..τελως παντων..καλως σας βρηκα αν και αυτο μονο καλο δν ειναι.....λοολ....
τεσπα...μην βγουμε και εκτος θεματος..... :)

IroGrecia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 06 Ιούλ 2010 04:34

αφού είναι κανόνας του club να γράφουμε με ελληνικα.. :problem: (αυτό βέβαια δεν σημαίνει τις αγγλικές λέξεις να τις γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.. Το λέω γιατί το εχω δει κ αυτό... :shock: )
It all begins... with a choice.
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Φύλο: Γυναίκα
Αγαπημένο τραγούδι: Η καρδιά σου πέτρα

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 06 Ιούλ 2010 04:35

και επί του θέματος... Περάσαμε πολύ ωραία.. Ήταν όλα πολύ ωραία.. Κτλ, κτλ, κτλ, κτλ... :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Nicolas » 06 Ιούλ 2010 12:16

Evangelia έγραψε:αφού είναι κανόνας του club να γράφουμε με ελληνικα.. :problem: (αυτό βέβαια δεν σημαίνει τις αγγλικές λέξεις να τις γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.. Το λέω γιατί το εχω δει κ αυτό... :shock: )

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ-ΟΛΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΦΕΚΤ. :crazy:
:wave: :wave:
Άβαταρ μέλους
Nicolas
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Koke » 06 Ιούλ 2010 12:22

Ελπίζω χθες να περάσατε φοβερά(βέβαια αν κρίνω από την προ εβδομάδας εμπειρία μου αυτό είναι μάλλον βέβαιο),αν δεν περάσατε κιόλας την ταλαιπωρία στην είσοδο που ήταν μάλλον το μόνο μελανό σημείο της συναυλίας της Αθήνας δεν χωράει περαιτέρω συζήτηση.Πόσο κόσμο είχε περίπου χθές;Γνωρίζει κανείς;
Άβαταρ μέλους
Koke
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Teardrops

Δημοσίευσηαπό IroGrecia » 06 Ιούλ 2010 12:35

Evangelia έγραψε:αφού είναι κανόνας του club να γράφουμε με ελληνικα.. :problem: (αυτό βέβαια δεν σημαίνει τις αγγλικές λέξεις να τις γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.. Το λέω γιατί το εχω δει κ αυτό... :shock: )

΄
ναι ρε συ..οκ το επιασαα!χιχιχ.απο εδω και περα μονο ελληνικα !κανενα προβλημα..
απλα δν το σκεφτηκα γτ σε ολα τα φορουμ π ειμαι γραφω greeklish !

και ναι η ελενα ηταν μια θεα χθες !
για εμενα νομιζω η καλυτερη συναυλια π εχω παει στν ζωη μου ηταν !!!ειδικα τν στιγμη π εκλαψε /δακρυσε anyway !!!!

IroGrecia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό STEFI » 06 Ιούλ 2010 13:21

γιατι εκλαψε?
«Κι αν έχεις κάτι σκοτεινό στα λαμπερά σου μάτια ....»
Άβαταρ μέλους
STEFI
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Πόρτα για τον ουρανό

Δημοσίευσηαπό Foteini93 » 06 Ιούλ 2010 13:37

STEFI έγραψε:γιατι εκλαψε?

ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ!!!!!
She's back bitches!
Foteini93
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Paparizoulini » 06 Ιούλ 2010 13:50

Nicolas έγραψε:

καλωσήρθες, δεν το πιστεύω κι εγω είχα πάει Κατερήνη και τώρα Θεσσαλονίκη lol :lol:
Έλενα και δεν είμαι καλα............
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Paparizoulini
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Giannis » 06 Ιούλ 2010 13:56

Να μαι κι εγωωωω! Χτες τα σπασαμε πραγματικα στη συναυλια, το Θεατρο δεν ηταν γεματο βεβαια αλλα who cares, αλλαξε πολυ η σειρα των τραγουδιων, και εβγαλε μερικα!

Χαρηκα πολυ που ειδα αρκετα μελη απο το fan club και γνωριστικαμε και περασαμε πολυ ομορφα!
Το πιο μεγάλο σουξέ!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Forum Admin
Forum Admin

Δημοσίευσηαπό Koke » 06 Ιούλ 2010 14:02

Giannis έγραψε:Να μαι κι εγωωωω! Χτες τα σπασαμε πραγματικα στη συναυλια, το Θεατρο δεν ηταν γεματο βεβαια αλλα who cares, αλλαξε πολυ η σειρα των τραγουδιων, και εβγαλε μερικα!

Χαρηκα πολυ που ειδα αρκετα μελη απο το fan club και γνωριστικαμε και περασαμε πολυ ομορφα!

Κρίμα που δεν ήταν γεμάτο.Μήπως αφού είπες ότι άλλαξε κάπως το πρόγραμμα των τραγουδιών είπε το Teardrops,γιατί σε όσους είπα ότι στην Αθήνα δεν το τραγούδησε τους έκανε εντύπωση.Ακόμη κάτι άσχετο.Στη συναυλία της Καβάλας υπάρχει περίπτωση να είσαι;Γιατί όπως είχα ξαναγράψει είναι η μόνη που ίσως καταφέρω να ξανάρθω μετά την Αθήνα και θέλω να δω περίπου ποιοί θα είναι.
Άβαταρ μέλους
Koke
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: Teardrops

Δημοσίευσηαπό kentepoz » 06 Ιούλ 2010 14:26

οχι δεν το ειπε το Teardrops,
παιδια και εγω μεσα ημουν και το θεατρο παρα ηταν γεματο μεχρι και στα σκαλια καθοντουσαν
Άβαταρ μέλους
kentepoz
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Αγαπημένο τραγούδι: υπαρχει λογος

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 06 Ιούλ 2010 14:44

Τα λόγια είναι περιττά νομίζω....όλοι οσοι είμασταν εκεί είδαμε την απόλυτη θεά να τα δίνει όλα για όλα, για να μας ευχαριστήσει....!!! Ήταν πραγματικά υπέροχη η Έλενα με το μοναδικό ταπεραμέντο της και τη δυναμικότητά της...!!! Το θέατρο ήταν γεμάτο απο κόσμο....!!! Το κάλυτερο σημείο πιστεύω πως ήταν οταν συγκινήθηκε η Ελενα, κατι που προσωπικά αγγιξε εμένα και πιστεύω και πολλούς άλλους....!!! Της αξίζουν Συγχαρητήρια για την καταπληκτική συναυλία που μας χάρισε εχθές....!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Καλή συνέχεια στην περιοδεία και είμαι σίγουρος οτι θα σκίσει, ως συνήθως.....GO HELENA!!!!!!!
Εικόνα
05/07/2010 - Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη...Θα είμαστε όλοι εκεί για να εναναληφθεί η επιτυχία του 2008... - Done
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Myria » 06 Ιούλ 2010 14:47

Teo7Paparizou έγραψε:Τα λόγια είναι περιττά νομίζω....όλοι οσοι είμασταν εκεί είδαμε την απόλυτη θεά να τα δίνει όλα για όλα, για να μας ευχαριστήσει....!!! Ήταν πραγματικά υπέροχη η Έλενα με το μοναδικό ταπεραμέντο της και τη δυναμικότητά της...!!! Το θέατρο ήταν γεμάτο απο κόσμο....!!! Το κάλυτερο σημείο πιστεύω πως ήταν οταν συγκινήθηκε η Ελενα, κατι που προσωπικά αγγιξε εμένα και πιστεύω και πολλούς άλλους....!!! Της αξίζουν Συγχαρητήρια για την καταπληκτική συναυλία που μας χάρισε εχθές....!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Καλή συνέχεια στην περιοδεία και είμαι σίγουρος οτι θα σκίσει, ως συνήθως.....GO HELENA!!!!!!!

Αν έχετε κάποιο video , ανεβάστε το please!! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Myria
VIP Tigers
VIP Tigers

Αγαπημένο τραγούδι: "Πέτρα Καρδιά"

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 06 Ιούλ 2010 14:57

kentepoz έγραψε:οχι δεν το ειπε το Teardrops,
παιδια και εγω μεσα ημουν και το θεατρο παρα ηταν γεματο μεχρι και στα σκαλια καθοντουσαν

θα συμφωνήσω ρε παιδιά.....γεμάτο ήταν το θέατρο, μην λέμε και οτι θέλουμε....!!!
Εικόνα
05/07/2010 - Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη...Θα είμαστε όλοι εκεί για να εναναληφθεί η επιτυχία του 2008... - Done
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 06 Ιούλ 2010 14:59

myria310 έγραψε:
Teo7Paparizou έγραψε:Τα λόγια είναι περιττά νομίζω....όλοι οσοι είμασταν εκεί είδαμε την απόλυτη θεά να τα δίνει όλα για όλα, για να μας ευχαριστήσει....!!! Ήταν πραγματικά υπέροχη η Έλενα με το μοναδικό ταπεραμέντο της και τη δυναμικότητά της...!!! Το θέατρο ήταν γεμάτο απο κόσμο....!!! Το κάλυτερο σημείο πιστεύω πως ήταν οταν συγκινήθηκε η Ελενα, κατι που προσωπικά αγγιξε εμένα και πιστεύω και πολλούς άλλους....!!! Της αξίζουν Συγχαρητήρια για την καταπληκτική συναυλία που μας χάρισε εχθές....!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Αν έχετε κάποιο video , ανεβάστε το please!! :)

Όντως παιδιά αμα έχει κάποιος video ας το ανεβάσει..... :!:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

Δημοσίευσηαπό Evangelia » 06 Ιούλ 2010 15:32

Αχ παιδιά μην μας πρήζετε όπως για το Terra Petra... Όταν μπορέσουμε, θα ανεβάσουμε.. Πρώτα από όλα να ξεκουραστούμε κ λίγο... :wave:
Άβαταρ μέλους
Evangelia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό IroGrecia » 06 Ιούλ 2010 15:38

STEFI έγραψε:γιατι εκλαψε?

γτ συγκινηθηκε π ειδε τοσα ατομα..και αυτο π τς βγαζαμε εκεινη τν στιγμη !!!

και τραγουδουσε και εκεινη τν στιγμη το Υπαρχει Λογος..οποτε πως ειναι δυνατον να μν συγκινηθει κανεις?

εγω εκεινη τν στιγμη εμεινα καγκελο!!!λεω ΟPA !!τι γινεται??
εμεινααα !!! πραγματικα οντως μας αγγιξε τοσο πολυ ολους ! :cry:

IroGrecia
VIP Tigers
VIP Tigers

Δημοσίευσηαπό Teo7Paparizou » 06 Ιούλ 2010 15:39

Evangelia έγραψε:Αχ παιδιά μην μας πρήζετε όπως για το Terra Petra... Όταν μπορέσουμε, θα ανεβάσουμε.. Πρώτα από όλα να ξεκουραστούμε κ λίγο... :wave:

Ωχ, ντάξει βρε....μην μας δείρεις κιολας.... :P όταν μπορέσετε είπαμε, δεν είπαμε και τώρα... :) Όντως, η ξεκούραση πρώτα.... :wave:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Teo7Paparizou
Newborn Tiger
Newborn Tiger

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης