Επιστροφή στο Summer Tour 2010

Evangelia έγραψε:εμένα μου φαίνεται αργά η ώρα.. Να το κάνουμε 17.30;;

Giannis έγραψε:Evangelia έγραψε:εμένα μου φαίνεται αργά η ώρα.. Να το κάνουμε 17.30;;
Στο Θεατρο Πετρας μεχρι τις 6μιση ειμασταν το πολυ 15-20 ατομα!

Giannis έγραψε:Στο Alpha Odeon!

Evangelia έγραψε:Τα νεύρα μου!
14.00 -16.00 στο Cosmoradio που βρίσκεται στο Alpha Odeon στην Τσιμισκή 43 δίνει συνέντευξη η Έλενα. Όποιος θέλει, έρχεται!
18.30 ραντεβού το Helena Paparizou Club μπροστά από το Θέατρο Γης για την συναυλία!

Evangelia έγραψε:Τα νεύρα μου!
14.00 -16.00 στο Cosmoradio που βρίσκεται στο Alpha Odeon στην Τσιμισκή 43 δίνει συνέντευξη η Έλενα. Όποιος θέλει, έρχεται!
18.30 ραντεβού το Helena Paparizou Club μπροστά από το Θέατρο Γης για την συναυλία!

Nicolas έγραψε:ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!ΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΝΤΕΟΝ.ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ![]()

Xenia έγραψε:Evangelia έγραψε:Τα νεύρα μου!
ψυχραιμία!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Giannis έγραψε:Nicolas έγραψε:ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!ΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΝΤΕΟΝ.ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ![]()
Εκεί είναι το στούντιο, στη Διαγώνιο, αλλά η συνέντευξη θα γίνει στο Alpha Odeon

Evangelia έγραψε:Xenia έγραψε:Evangelia έγραψε:Τα νεύρα μου!
ψυχραιμία!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάνω από όλα όμως είμαι άνθρωπος κ εχω τα όριά μου..![]()

Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:Apostolos έγραψε:Evangelia έγραψε:Nicolas έγραψε:Evangelia έγραψε:Παιδιά εγώ θα έρθω στην συνέντευξη.. Αλλά παίζει κ να μην μπω μέσα στην συναυλία.. Δεν εχω πάρει ακόμα εισιτήριο...αν δεν μπω θα μου λείψετε πολύ...
![]()
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΛΙΟΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ 1?ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
θα μου έπαιρνε μια φίλη μου.. Αλλά τελικά δεν βόλεψε.. Κ εγώ το έμαθα πριν... Ε αν το ήξερα το πρωί, θα έλεγα ρε κάποιον άλλον.. Αλλά..
Ευαγγελία don't worry... Παίρνεις πριν έρθεις στο Odeon!
θα έχει σίγουρα??? Αν δεν έχει.... Να πείτε την Σαύρα...εγώ θα μπω! Τέλος!
Και πρόπερσι εγώ τελευταία στιγμή το πήρα...

Apostolos έγραψε:

Nicolas έγραψε:Giannis έγραψε:Nicolas έγραψε:ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!ΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΝΤΕΟΝ.ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ![]()
Εκεί είναι το στούντιο, στη Διαγώνιο, αλλά η συνέντευξη θα γίνει στο Alpha Odeon
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΥΡΑ,ΑΠΛΑ,ΛΙΤΑ ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
![]()
THANKS JOHN
ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΟΦΟ?ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?ΥΠΑΡΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ?

Evangelia έγραψε:Nicolas έγραψε:Giannis έγραψε:Nicolas έγραψε:ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!ΤΟ ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΝΤΕΟΝ.ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΥΡΑ,ΑΠΛΑ,ΛΙΤΑ ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
![]()
THANKS JOHN
ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΟΦΟ?ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?ΥΠΑΡΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ?
τον ρώτησες??![]()

Xenia έγραψε:είστε πολύ τυχεροί όσοι θα ξαναδείτε την Έλενακαι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδώ και την Έλενα και εσάς αλλά δεν γίνεται
![]()
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ (αν και αυτό είναι σίγουρο!)

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης