Apostolos έγραψε:Με προβληματίζει που δεν αναφέρει κάτι για τη συνέντευξη στη σελίδα του Κοσμοράδιου...
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΗ...! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ....!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Επιστροφή στο Summer Tour 2010
Apostolos έγραψε:Με προβληματίζει που δεν αναφέρει κάτι για τη συνέντευξη στη σελίδα του Κοσμοράδιου...

FEDE1993 έγραψε:Apostolos έγραψε:Με προβληματίζει που δεν αναφέρει κάτι για τη συνέντευξη στη σελίδα του Κοσμοράδιου...
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΗ...! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ....!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

dimitra1111 έγραψε:FEDE1993 έγραψε:Apostolos έγραψε:Με προβληματίζει που δεν αναφέρει κάτι για τη συνέντευξη στη σελίδα του Κοσμοράδιου...
το εχουν πει στις εκπομπες ομως,το ακουσα και θα ειναι και οι onirama ειπαν!

Apostolos έγραψε:dimitra1111 έγραψε:FEDE1993 έγραψε:Apostolos έγραψε:Με προβληματίζει που δεν αναφέρει κάτι για τη συνέντευξη στη σελίδα του Κοσμοράδιου...
Πάνω που με φτιάχνεις... εκεί μου το χαλάς!

Apostolos έγραψε:dimitra1111 έγραψε:FEDE1993 έγραψε:Apostolos έγραψε:Με προβληματίζει που δεν αναφέρει κάτι για τη συνέντευξη στη σελίδα του Κοσμοράδιου...
Πάνω που με φτιάχνεις... εκεί μου το χαλάς!

Apostolos έγραψε:Απλά δε τρελαίνομαι!Τους θεωρό λίγο υπερεκτιμημένους...
Αλλά είμαι Ok!
Μια χαρά θα είναι τα παιδιά.

dimitra1111 έγραψε:Apostolos έγραψε:Απλά δε τρελαίνομαι!Τους θεωρό λίγο υπερεκτιμημένους...
Αλλά είμαι Ok!
να σου πω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου!![]()

ifeelgood έγραψε:Γνωρίζετε μήπως αν υπάρχει ειδική τιμή σε παιδιά ή φοιτητές;

Apostolos έγραψε:dimitra1111 έγραψε:Apostolos έγραψε:Απλά δε τρελαίνομαι!Τους θεωρό λίγο υπερεκτιμημένους...
Αλλά είμαι Ok!

Evangelia έγραψε:Nicolas έγραψε:Evangelia έγραψε:Nicolas έγραψε:EIΠΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 2-3ΑΤΟΜΑ.ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ EXOYN ΟΙ V.I.P.ΑΡΑ 2-3VIP.MEION ENA O ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ 2 V.I..P.NA ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ![]()
![]()
ναι αλλά εσυ με ρώτησες να σου πω Τους δύο άλλους... Μα δεν είπα ότι είναι μόνο 3 κ ότι κλείσαμε τον έναν κ έμειναν οι άλλοι δύο... Θα δούμε! Αφού δεν ξέρω καν ποιοι θα πάνε εκεί... 2ος V.I.P. ο Γιάννης αλλά δεν σημαίνει σον κ καλά ότι μένει άλλος ένας.. Τέλος. Δεν λέω άλλους V.I.P.για λόγους οργάνωσης! (που λέει κ ο Mr.President!
)
ΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ 3VIP![]()
![]()
![]()
![]()
θα έρθεις στην συνέντευξη? Αν έρθεις θα σε πάρω! Κανένα πρόβλημα...έλα αν στριμωχτούμε χωράμε κ 4-5!

Nicolas έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ?ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΜΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ
![]()
![]()
![]()

Apostolos έγραψε:dimitra1111 έγραψε:Apostolos έγραψε:Απλά δε τρελαίνομαι!Τους θεωρό λίγο υπερεκτιμημένους...
Αλλά είμαι Ok!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ?ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΜΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ
![]()
![]()
![]()

Nicolas έγραψε:ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΚ ΚΑΛ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ![]()

Pipi έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ?ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΜΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ
![]()
![]()
![]()
Ειναι το στρωμαααα μου μονοοοοοοο....

Pipi έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ?ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΜΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ
![]()
![]()
![]()

FEDE1993 έγραψε:ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ -ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΗΡ8Ε ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ-
OFF TOPIC![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Apostolos έγραψε:Pipi έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ?ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΜΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ
![]()
![]()
![]()
Χάρες που θα κάνουν οι γονείς της Ευαγγελίας!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες